Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
EVA-L19B397: Mostanában sokat szórakozik a GPS. Navigálásnál a Waze sokszor panaszkodik, hogy nincs GPS, ide-oda dobál a térképen. Másnál is előfordul pl. az elmúlt 1 hónap óta?
A teló full gyári, dual sim, nem lett mókolva. -
Mindy-Lee
tag
válasz bontabela73 #22973 üzenetére
Ha jól láttam, neked válaszolt a Huawei Blog, hogy de hát hivatalos fórumon volt az infó. Csak hát a Honor India is elvileg hivatalos volt, amikor a Twitteren kijelentette, hogy nem lesz Oreo a Honor 8-ra, aztán eltüntették a tweet-et. Szóval igazad lehet, nem kell biztosra venni. Az is jó volt, amikor a Facebook csoportban még mindig erre hivatkoztak, akkor megírtam, hogy mit tett ki a Honor France, és erre már semmit nem tudtak reagálni...
-
varjúdombi
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon hülye problémába futottam, és képtelen vagyok rájönni az okára. Van egy SoundMAGIC ES18S fülhallgató, amit egyszercsak nem érzékel a huawei p9-em és párom honor 8-a sem. Más telefonnal vagy pc-vel viszont szuperul működik. Továbbá a huawei p9-el és a honor 8-cal minden más fülhallgató tökéletesen működik. Biztos valami nagyon egyszerű oka van ennek, de jelenleg nem tudok rájönni. Valakinek tipp esetleg? -
richardb8308
csendes tag
Véletlenül nem tudja valaki hogy a képernyő zárnak a maximális 16 karakteres jelszó hosszúságát lehet módosítani valahol?
People tend to forget the old adage; KISS. (Keep it simple stupid.)
-
sebijani1982
senior tag
válasz Septum15 #22981 üzenetére
Nem erre számítottam, így ez csalódás.
Neked és KrenAtesz fórumtársnak is Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
csorla
csendes tag
válasz balika333 #4206 üzenetére
Szervusz!
Ne haragudj, hogy ismeretlenül rád írok, de én most kerültem egy olyan szituációba, amelyről írtál korábban, még 2016-ban: semmi nyoma az ujjlenyomat olvasónak (Huawei P9 Lite) ...
Kérdezném, hogy esetleg találtál-e valamilyen megoldást. Ha igen, kérlek segíts ebben!
Segítséged előre is köszönöm, üdv:
Laci
-
bontabela73
aktív tag
Da pacem, Domine!
-
KrAt
veterán
válasz sebijani1982 #22978 üzenetére
Szerintem ezt a funkciot csak a laptopok tudjak, driver is kell hozza.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen kábelt, csatlakozót használ, hogy a telefonját rákösse tv-re. Screen mirroring a neve azt hiszem.Rendeltem egy usb-c -ről átalakítót HDMI-re, illetve sima usb-re, és ugyanúgy usb-c-re. De a HDMI portot használva se kép - se hang a tv-n.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
busman
veterán
Azt meg tudja mondani valaki,hogy ha a telómon L19C432B397 van és elérhető rá a B502 akkora a HuaweiFF miaf©szèr a 397 -est szedi le folyamatosan?
[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
C. Vieri
tag
válasz bontabela73 #22973 üzenetére
Máskor is volt már, hogy kiderült, valami túlbuzgó, ellenben információhiányban szenvedő Huawei alkalmazott írogatott hülyeségeket. Ez is ilyesmi lesz.
-
busman
veterán
Kijött az ????
[ Szerkesztve ]
-
bontabela73
aktív tag
válasz zizike22 #22965 üzenetére
Ez ugyanolyan kacsa, meg híresztelés, mint az eddigiek. Csak azért, mert valaki ilyeneket irkál egy fórumba, még nem kell készpénznek venni azt. A Huaweiblog.hu már eddig is elég sok olyan információt közölt, amely később valótlannak bizonyult. Sokkal megbízhatóbb ez a fórum. És ha MÉGIS LESZ Oreo???
Da pacem, Domine!
-
zizike22
tag
-
headB
tag
Sziasztok!
Firmware Finder for Huawei-en kint van az
EVA-L09C150B386B383-ra nem lehet felrakni, de gondolom 384-ről frissíthető.
Próbálta valaki?Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
nolan42
tag
Szóval itt állok a szlovén határon navigálnék ezerrel és nem tölt a telcsi. Bedugom, elkezdi a töltést, majd rá pár pillanat és be is fejezi. 57 %. Ötlet, hogy ne maradjak P9 nélkül?
-
mgaben
senior tag
válasz bluemirage #22959 üzenetére
Igen, valami ilyesmit ertelmezek én is. Mondjuk szakszervizbe viszik, az ott van az oldalukon, de ez a duma nekem akkor is fura.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
őstag
válasz mgaben #22958 üzenetére
ooops.... Ha jól értem, akkor sajnos neked nem gyári, hanem bolti garanciád van (24gsm). Ebben az esetben sajnos előfordulhat, hogy a bolt értelmezi majd a dolgokat és ha ez nem tetszik, akkor neked kell majd fogyasztóvédelmestől kitaposnod magadnak az utat. De természetesen legyen szerencséd. Lehet, hogy korrekt módon állnak majd hozzád...
Meliora sunt bono inimica
-
mgaben
senior tag
válasz bontabela73 #22954 üzenetére
GPS témában. Most küldeném/küldöm vissza szervizeltetni és olvasom a 24GSM-oldalán az alábbiakat:
4. Határozottan felhívjuk az Önök figyelmét arra, hogy a forgalmazott termékeink általuk elképzelt feladatra való alkalmatlansága (mint például: rádióhallgatás, MP3 funkciók, játékok, letöltések, MMS, GPRS, GPS, email, aktiválások, beállítások memória kártya kompatibilitása, illetve a készülék gyorsasága stb.), illetve az ezekkel kapcsolatos elégedetlenségek nem tartoznak a jótállási kötelezettség körébe. Minden tulajdonba vétel előtt biztosítjuk a tőlünk telhető legszélesebb körű tájékozódási lehetőséget. MMS, GPRS, email, HSDPA, TV funkciók működéséről, illetve ennek lehetőségéről beállításokról kérjük érdeklődjön szolgáltatójánál.
Szerintetek a fentebb vázolt GPS hibák akkor nem garanciás tételek?
-
bontabela73
aktív tag
Da pacem, Domine!
-
mgaben
senior tag
válasz Thunder86 #22949 üzenetére
az asszonynál is hasonló a dolog. de nála ennyire nem tér el a jel, csak 1-2 km-re járkál a szántóföldön meg egyéb helyeken. össze-vissza baromságokat mutat. most üzemeltem be neki a régi honor 4c-t, hegy ezt vissza tudjam vitetni a szervizbe. fél éves telefon. egyik pillanatról a másikra jött. nem volt rendszer frissítés, szóval nem amiatt borult meg.
[ Szerkesztve ]
-
Thunder86
tag
Sziasztok,
Úton az M5 ös autópályán egyszer csak a telefon közölte, hogy mi igazából nem Inárcs mellett mentünk el hanem alepponál járunk.. Újraindítás után szintén majd most egyszer csak újra megtalálta magát de most pl nincs GPS jel... Bárki látott már ilyet? A telefon GPS kezd meghalni szerintetek?
[ Szerkesztve ]
No Sacrifice, No Victory!
-
Pano
addikt
válasz Steelheart2 #22945 üzenetére
A P9 még mindig jóval erősebb mindenben, a 3 vs 4 GB ramot nem veszed észre.
Körülbelül 36-ot?!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Mi a vélemény a P20 Lite vs P9 röl?Inkább a sebesség érdekelne.A P20 Litenál gyengébb a cpu,de több a ram.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Pano
addikt
-
törölt tag
válasz zsolesz777 #22940 üzenetére
Ebben benne vannak az sytem audio mappa fájljai (alarms, animationsounds, notifications, ringtones, ui)
[ Full audio folder from my Eva- L09 link] -
őstag
-
zsolesz777
tag
Sziasztok! a gyári csengőhangokat le lehet valahogy szedni a telefonról?
-
Pano
addikt
Sziasztok.
Érdemes a P9-et naponta újraindítani?
Köszi!Üdv,
PanoKörülbelül 36-ot?!
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Tök laikusként kérdezem! A telefonon értesítést kaptam új verzióra való frissíthetőségre.
Jelenleg EVA-L09C432B386 verzió van (Android 7.0 és EMUI 5.0). Elindíthatom-e B391-re a gyors frissítést kockázatok nélkül? Nem szeretném semmiképp el..ni a telefont, mert nem tudnám visszaállítani!Üdv: Dzsozi
-
vidaila
senior tag
hú 1 egy egész másodpercet..... Nem si tudom, hogy lehet azt bírni
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
CJ4567
nagyúr
válasz Elektrosokk #22933 üzenetére
Elvileg nyáron jön az Oreo, Kínában már bétatesztre kint van. B503 a legfrissebb jelenleg, de az még nem elérhető.
No Sana No Life
-
Elektrosokk
veterán
sziasztok
hozzájutottam egy p9 készülékhez. EVA-L09c432b502
android 7.0 fut rajta. van valami opció frissíteni? az összefoglalót néztem, de ezzel bjuild numberrel nem találtam infót, bár lehet figyelmetlen voltam.
több mint 2 éve használok egy huawei ascend mate 7-est, most kezd kissé lassúlni a rendszer, néha várnom kell 1 másodpercet ha alkalmazást váltok stb.
gondoltam kérdezek mielött belaknám, bár a mérete így elsőre fura a mate után.
köszi!
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Horvi
őstag
válasz bontabela73 #22927 üzenetére
Ki is próbáltam, nekem eddig bejön. Köszi szépen a megosztást
Hello darkness, my old friend...
-
2007ath
aktív tag
válasz pinkcc #22920 üzenetére
Egy gyárilag független telefon esetében tök mindegy, hogy melyik szolgáltató kártyája van benne. A szolgáltatónak (SIM kártyának) semmi köze az Android (operációs rendszerének) frissítéseihez.
"Megeshet, hogy a postán csak a telekomos kártyákat lehet nanoig kitörni?"
Ezt nem tudom, de a Telenornál (is) - az ügyfélszolgálati irodában - olyan méretű SIM-et adnak, amit kérsz (meg ami éppen raktáron van). Általában univerzálisat, amiből olyan méretet törsz ki, amit csak szeretnél.
-
bontabela73
aktív tag
Egy egészen jó sötét téma: Dark Bloom Carbon
Da pacem, Domine!
-
Horvi
őstag
Valami ilyesmit próbáltam én is de nekem valahogy nem jött be. Felraktam de pár nappal később felvált a szélénél, érzéketlenebb volt tőle a kijelző meg valahogy érzésre sem tetszett szóval mennie kellett.
Lehet azóta már jobbak vannak, de szerintem én maradok a sima fóliánál.
Azért köszi a linket, jópár embernek hasznos lesz mert sokszor előforduló kérdés az üvegHello darkness, my old friend...
-
WolfLenny
aktív tag
Sziasztok!
Van egy dual p9 telóm. Ha beleteszek egy másik sim-et, akkor hogyan tudnám rávenni, hogy a sim2 kártyáról kuldje az sms-t? -
Horvi
őstag
válasz bexinho23 #22919 üzenetére
Régebben volt téma az üveg és ki lett vesézve, hogy nincs olyan üveg ami végigérne a kijelzőn teljesen. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet de szerintem nem.
Én személy szerint itteni ajánlásra Ultimate Shield fóliát használok és teljes mértékig meg vagyok vele elégedve.Hello darkness, my old friend...
-
pinkcc
tag
Sziasztok.
Eddig a mobilomban telekom sim kártya volt, de most váltanék telenora vagy másra. Az lenne a kérdésem, hogy ez a frissítéseket érintené-e? Nem kell semmit tennem, ugyanúgy érkezik rá a frissítés?
A mobil gyárilag független.(Plusz egy kérdés. A postákon múltkor a bátyám vett magának egy telenoros simet, de azt nem lehetett nanora kitörni, max microra. Megeshet, hogy a postán csak a telekomos kártyákat lehet nanoig kitörni? )
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék rendelni üvegfóliát. Jelenleg egy aliról rendelt, a teljes képernyő talán 70%-át ha takarja (szinte a közepén csücsül csak). Ennek ellenére tökéletesen helyt állt egy tört betonra zuhanás során. Bár egy szilikon védőtok is volt rajta, így az is tompított az esésen.
Viszont szeretne párom most egy teljes képernyős védőt, mivel esztétikailag és használat során sem a legjobb a jelenlegi.
Tudtok tanácsot, ötletet adni, hogy hol, honnan (akár külföld, akár belföld) érdemes rendelni akár teljes képernyőt lefedő üvegfóliát? Ti milyet használtok, milyen vált be?
-
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Hülye kérdés, de törött kijelzős P9-ről hogyan tudnám lementeni a kèpeket?
Mjuk Macen?
Vamos a la playa.
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Asszonynak van egy fél éves p9 és olyat kezdett csinálni 1-2 napja, hogy a GPS össze vissza működik, alig akart jelet találni a szoftver. Nem csak egy, több is. Waze, google térkép, stb... Meg a Bt jelet is eldobálja az autós kihangosítóval. Eddig tökéletesen működött. Ilyet tapasztalt már valaki?
Ja, full gyári. Még az eredeti 6-os droid.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Találkozott már valaki olyannal,hogy a Hi sutite nem hajlandó települni fél óra alatt sem?
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #22910 üzenetére
+1 a Mate10Pro fronttol
P9 sztem jovore fog cserelodni, paromat ismerve meg kb akkor mikor megdoglik..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nolan42
tag
Humoros volt a mai nap. Feleségemnek kerestem telefont. Végigmentem Huawei P10, Mate 10, Honor, Lite verziók P20, P10, Samsung S6, S8... Nem éreztem, hogy bármelyik gyorsabb lenne, mint P9. Ez jó.
-
jeni
félisten
válasz Cranium #22907 üzenetére
Szia!
Tedd fel a 383-t és akkor majd lesz frissítés ahogy én is a páromnak megcsináltam.
A Telekom tojik minden ügyfelére ilyen téren!
Az összefoglalót olvasd el![ Szerkesztve ]
-
Cranium
tag
Sziasztok! Lehet valahogy "erõltetni" a frissítést? Jelenleg B367en vagyok, és nem talál új frissítést, telefon nincs rootolva
-
t.imi
addikt
-
Cunaja
Topikgazda
Szia!
Nehogy felnyomd, mert tégla egyből.
A telefon hálózati korlátozását függetlenítetted, nem a romot.
Azt a leírásom alapján tudod megcsinálni, de előtte 6.0-ra kell visszatérni.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Ma függetlenítettem a telefont. P9, 30-as készülék, következő rom van rajta: L09C150B367.
E helyett fel rakhatom az utolsó hivatalos független Rom -ot? Garancia miatt kérdezem. Ha igen, melyik ajánlott?
Nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
-
2007ath
aktív tag
válasz bontabela73 #22900 üzenetére
Köszönöm. Így sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva