- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nem tul biztato, de nem hallottam meg rosszat a Huawei szervizerol (sose volt vele tapasztalatom, ez lenne az elso).
Egy csereutalvanynak jobban orulnek, da marnaz is valami, ha legalabb az akksit kicserelik...
Lehet befolyassal a szervizben a sarkon levo utesnyom (hatul a fem sarka)? Tavaly leesett, es a tok nem vedte meg...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zotyi85
tag
"Bye-bye Huawei, szerettelek, de már el is felejtettelek."
Úgy fest nekem is érett a csere. A kiszemelt eddig egy Mate 20 lite.ASUS TUF GAMING B760M PLUS D4, INTEL i5 12400F, BE QUIET PURE ROCK, SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB M.2, 2x16GB KINGSTON 3200, XFX RX 6700XT 12GB, LIAN LI O11 AIR, ASUS ROG STRIX 650G, REDRAGON KUMARA, A4TECH BLOODY, Acer Nitro XV322QUP 31,5" IPS 165Hz 1440p
-
törölt tag
Engem elhajtottak mint a sz@rt a koruti szervizbol.
Epp arra jartam be akartam adni elotte beszeltem az ugyfelszolgalattal.
Nekem meglepo volt hogy garlevel kell. Lehet en elek alomvilagban, de garlevelre 6-7 eve sehol nem volt szuksegem. Fel sem ajanlotta, hogy kuldjem be mailen. Ezek utan en is mindenkit lebeszelek, draga, nem lehet mar nyitni. Tavasszal cserelem eddig p20 volt a kiszemelt, de ilyen hozzaallassal atgondolom. A legszebb tomenytelen mennyiseget vetunk.
A cegesnek is p9, p9 lite, p10.
Felhuztak ki kellett irnom magambol, mert laza 2,5 ora tolem a szerviz oda-vissza. -
Geri89
aktív tag
Az, hogy az akksi hamar merül, az akksi csere.. de ez a BT gond érdekes kérdés, és tényleg simán lehet, hogy meghajlott a főpanel, és az okozza a hibát.. az szokott melegedést is okozni.. (korábban dolgoztam telefonszervízben, ahol garanciában is javítottunk, és ez létező jelenség..)
Ha beküldöd telemaxba (pl. leadod egy postaponton, majd házhoz visszakapod, kb 3-4 nap alatt megfordul), úgyis szétszedik, és ha meg van hajolva a főpanel, akkor megvonják a garanciát. Természetesen képet kapsz róla. És ez bizony ugyan olyan, mintha eláztattad volna, nem fogják garanciában javítani. (persze ha tényleg nincs meghajolva, vagy a technikus nem veszi észre, akkor minden bizonnyal főpanel+akksi csere lesz a vége)
Ez egy relatív nagy készülék, és a készülékház sem túl erős..ha az ember nem elég óvatos, simán meghajolhat zsebben annyit, és a gyártót ez nem fogja érdekelni, hogy te csak simán zsebben tartottad..
-
Horvi
őstag
Valami ilyesmit próbáltam én is de nekem valahogy nem jött be. Felraktam de pár nappal később felvált a szélénél, érzéketlenebb volt tőle a kijelző meg valahogy érzésre sem tetszett szóval mennie kellett.
Lehet azóta már jobbak vannak, de szerintem én maradok a sima fóliánál.
Azért köszi a linket, jópár embernek hasznos lesz mert sokszor előforduló kérdés az üvegHello darkness, my old friend...
-
Aryon87
félisten
B381-ről B384-re lett az a build test szöveg? Mert a B381 minifrissítést nálunk is feldobta OTA-n..
B379 van most fent, FF engedi a B383-at és B384-et is....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
headB
tag
Ma reggel jött egy telekomos gyári B367-ről firmware finderrel B379-re updatelt rendszerre egy
B381, ha jól emlékszem 144megás frissítés.
Nálam a widgeteket kicsinálta, egyik sem jeleníthető meg.
FFinderrel így viszont rámegy a B384, most töltöm, majd beszámolok ...[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
MK VII
veterán
Cunaja blogjában minden ott van.
-
MK VII
veterán
Először a rollbackot kell a dload mappába bemásolni.
Ez alapján csináld csak annyi különbséggel, hogy ugye Te nem a C432B136-ot fogod feltelepíteni hanem a C150B130-cat.Nem kell a menüt előhoznod a kóddal..
Háromgombos módszerrel fel tudod telepíteni. Hangerő fel+le+bekapcsológomb. Huawei logóig nyomod aztán elengeded és már kezdi is telepíteni a romot.
A lényeg, hogy, ha a rollbackot feltelepített ami talán 10-20 mp akkor utána nézd meg, hogy C900B300 lett-e a telefon, ha igen akkor mehet fel ugyan úgy háromgombossal a Telekomos rom.
Rollbackot még véletlenül se telepítsd kétszer egymás után, mert kapsz egy világító telefont amivel nem tudsz mit kezdeni egykönnyen.