- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nem tul biztato, de nem hallottam meg rosszat a Huawei szervizerol (sose volt vele tapasztalatom, ez lenne az elso).
Egy csereutalvanynak jobban orulnek, da marnaz is valami, ha legalabb az akksit kicserelik...
Lehet befolyassal a szervizben a sarkon levo utesnyom (hatul a fem sarka)? Tavaly leesett, es a tok nem vedte meg... -
törölt tag
Engem elhajtottak mint a sz@rt a koruti szervizbol.
Epp arra jartam be akartam adni elotte beszeltem az ugyfelszolgalattal.
Nekem meglepo volt hogy garlevel kell. Lehet en elek alomvilagban, de garlevelre 6-7 eve sehol nem volt szuksegem. Fel sem ajanlotta, hogy kuldjem be mailen. Ezek utan en is mindenkit lebeszelek, draga, nem lehet mar nyitni. Tavasszal cserelem eddig p20 volt a kiszemelt, de ilyen hozzaallassal atgondolom. A legszebb tomenytelen mennyiseget vetunk.
A cegesnek is p9, p9 lite, p10.
Felhuztak ki kellett irnom magambol, mert laza 2,5 ora tolem a szerviz oda-vissza. -
Geri89
aktív tag
Az, hogy az akksi hamar merül, az akksi csere.. de ez a BT gond érdekes kérdés, és tényleg simán lehet, hogy meghajlott a főpanel, és az okozza a hibát.. az szokott melegedést is okozni.. (korábban dolgoztam telefonszervízben, ahol garanciában is javítottunk, és ez létező jelenség..)
Ha beküldöd telemaxba (pl. leadod egy postaponton, majd házhoz visszakapod, kb 3-4 nap alatt megfordul), úgyis szétszedik, és ha meg van hajolva a főpanel, akkor megvonják a garanciát. Természetesen képet kapsz róla. És ez bizony ugyan olyan, mintha eláztattad volna, nem fogják garanciában javítani. (persze ha tényleg nincs meghajolva, vagy a technikus nem veszi észre, akkor minden bizonnyal főpanel+akksi csere lesz a vége)
Ez egy relatív nagy készülék, és a készülékház sem túl erős..ha az ember nem elég óvatos, simán meghajolhat zsebben annyit, és a gyártót ez nem fogja érdekelni, hogy te csak simán zsebben tartottad..
-
Horvi
őstag
Valami ilyesmit próbáltam én is de nekem valahogy nem jött be. Felraktam de pár nappal később felvált a szélénél, érzéketlenebb volt tőle a kijelző meg valahogy érzésre sem tetszett szóval mennie kellett.
Lehet azóta már jobbak vannak, de szerintem én maradok a sima fóliánál.
Azért köszi a linket, jópár embernek hasznos lesz mert sokszor előforduló kérdés az üveg -
headB
tag
-
MK VII
veterán
Cunaja blogjában minden ott van.
-
MK VII
veterán
Először a rollbackot kell a dload mappába bemásolni.
Ez alapján csináld csak annyi különbséggel, hogy ugye Te nem a C432B136-ot fogod feltelepíteni hanem a C150B130-cat.Nem kell a menüt előhoznod a kóddal..
Háromgombos módszerrel fel tudod telepíteni. Hangerő fel+le+bekapcsológomb. Huawei logóig nyomod aztán elengeded és már kezdi is telepíteni a romot.
A lényeg, hogy, ha a rollbackot feltelepített ami talán 10-20 mp akkor utána nézd meg, hogy C900B300 lett-e a telefon, ha igen akkor mehet fel ugyan úgy háromgombossal a Telekomos rom.
Rollbackot még véletlenül se telepítsd kétszer egymás után, mert kapsz egy világító telefont amivel nem tudsz mit kezdeni egykönnyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest