- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobdan1
csendes tag
-
-
válasz
Tatyla #19045 üzenetére
Ahogy előttem már 2x is leírták. Nincs normális üveg.
Ha Spigen és ha félted, akkor legyen ez.... Kemény helyzetekben ez van az enyémen is, egyébként meg övtok hordom csak úgy magában.
Képernyő fóliából (screen protector) pedig csak a vizesen felrakható Ultimate Shield passzol rá normálisan... de az tökéletes véd a karcoktól.
Enyémen és többekén' az van itt a topikban... Minden más vagy feljön idővel a széleken, vagy nem durván nem ér ki a széléig.De ahogy korábban is írták... ha nyitható bukszában akarod hordani az is egy opció, de akkor kellene rá fólia, mert a buksza' fedlapja és kijelző közötti por mikrokarcokat tud okozni... De olyat is láttam, hogy magát a készülék testet... azon a festéket koptatta meg egy ilyen buksza... Tehát ha ilyen kell, akkor jobb egy márkás, gyári megoldás ami jól zár, jó az anyaga és nem mozog a készülék benne
-
MK VII
veterán
válasz
Tatyla #19045 üzenetére
Leírtam, hogy mi a jó és használható. Ultimate shield. Pont.
Üveg egyáltalán nincs rá olyan amit vagy Te ne szednél le kis idő után vagy ne jönne fel magától vagy fél-fél centit ne lenne kisebb mindkét oldalon.
Liquid szarokat meg végképp el kell felejteni. A homeopátiás gyógyszerekhez tudnám hasonlítani.. Semmi értelme, de legalább qva drága..
Én használtam Liquidet. 2 hét után csupa hajszálkarc lett a kijelzőm plusz egy mélyebb.. Sz@rnak egy pofon.
Mint fentebb írta a moderátor kolléga, teljes védelemre a gyári kinyithatós tok a legmegfelelőbb.
Az már más kérdés, hogy kinek tettszik vagy nem tettszik. Én nem tenném rá a telefonra.(#19044) Tatyla
Nincs olyan opció... Nekem is fájó pont volt, de megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest