-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
Williams #26581 üzenetére
Szia!
Én nem rég beszereztem egy Nohon-t a P9-hez (aliexpress-ről) jókat írtak róla, de még nem szereltem be így sajnos nem tudok személyes tapasztalatot mondani.
Nekem még mindig ez van benne: https://prohardver.hu/tema/re_huawei_p9_9_pont_feketen-feheren/hsz_26209-26209.html
Igaz már csak 600-800mah körüli kapacitása van, de legalább nem robbant fel azóta se, ajánlani viszont nem ajánlom. -
-
Aryon87
félisten
válasz
Williams #26367 üzenetére
+(#26365) bluemirage
Ma adtam be szervizbe. Gariból kifutott, már akksiszavatossággal vették be. 3x járja a túrát.
Honor20Pro az utódja, fényévnyi a különbség, de még a P30Pro is durva volt hozzá képest, nemhogy a P40Pro-m.. És ja B3xx-en ragadt..
Használt ára eléggé kaksi.. Inkább porosodjon a fiókban.. -
Azharel
aktív tag
válasz
Williams #26077 üzenetére
Nem vicc az egész ? nem csak neked, nagyon sok ember így járt köztük én is és az asszony p9 lite-ja is. Úgy kellett rá gányolni, hogy utána tovább frissüljön. Pontosan ezért nem vettem másik huaweit a p9 után, pedig kamerába nagyon jó volt, arról meg ne is beszéljünk mennyire meg**opattak minket az eu-ban az oreo-val.
-
scalpal
tag
válasz
Williams #25092 üzenetére
Szia! Én hétfőn 21.-én adtam le a P9 dual simes (edigitál vásárlás, független) telómat akku gonddal a József körúton. Végül csütörtökön, 24.-én mehettem is érte, a TMX cserélt kijelzőt akkuval, alaplapot, meg antennát is. Tehát kaptam szinte egy új telót, aminek most baromi jó az akku ideje. Viszont az alaplap csere miatt új imei számok vannak, ezért a HiCare appban nem látja a VIP szervizt, és a garancia érvényességére is mindig a mai napot írja.
Valaki tudna mutatni egy képernyőképet a HiCare-ről, ahol látszódik, ha aktív a 3 éves VIP arany tagság? Most kapcsolatba léptem az ügyfélszolgálattal, hogy valahogy vissza tudjuk csalogatni ezt a tagságot és lássam rendesen a telóm garanciájának érvényességét.
-
Williams
aktív tag
-
Williams
aktív tag
válasz
Williams #22368 üzenetére
Visszajött szervízből, B393-as szoftverrel. OTA-n megtalálta a 395-ös verziót. Le is tölti, de restart után ez van:
"Software install failed! Failed to check the update files. Please download the package again!"
Próbáltam két Wi-Fi hálózatról is, hátha "rosszul" jön le a file, de a helyzet ugyanaz. Akku fullon. Van rá valami megoldás? -
Williams
aktív tag
válasz
Williams #22355 üzenetére
Köztudott, hogy vannak kerülőutak a frissítésre úgy, hogy elméletben megmaradjon a garancia. Az én telefonom csak OTA-n volt frissítve eddig, ezért kiváncsi voltam, hogy mi a hivatalos álláspont a 386-on ragadással kapcsolatban. Húsvét után beadom szervízbe, jelzem majd, hogy mi újság.
-
freemanone
addikt
válasz
Williams #21140 üzenetére
Ha tippelnem kéne N-es windows-ról van szó.
Ezesetben pedig a megoldás, google: Media Feature Pack for N edition of Windows (amid van: 8, 10)
Letöltöd, telepíted és élvezed a "portable devices" szolgáltatás nyújtotta előnyöket, a többi nagyon hasznos dologgal együtt.
Kifejezetten élvezem, hogy ezt a funkciót az MS ebbe a csodás feature pack-ba sűrítette és nem core feature. Pedig amúgy tök király az N-es verzió, de leszoktam róla, pont ezért. -
-
ujtzjani
tag
válasz
Williams #11518 üzenetére
Szia.
Igen vissza lehet állítani nem is bonyolult, de fontold meg mert nekem azóta nem megy a témaváltás 182-ön, és szerintem pár gyári alkalmazás sincs meg... Ha jól emlékszem kellene lenni iránytű meg tükör meg még valamilyen alkalmazásnak gyárilag talán 3 féle játéknak is de ezek már visszatérés után nincsenek...
Nem mondom hogy ezek nélkül nem lehet élni, de jobb ha tudsz róla hogy nem teljesen ilyen lesz a 182-es rom. Bár a többiek majd megerősítik, de szerintem érdemes lenne előtte egy mentést csinálni ha váltani akarsz és ezek a dolgok zavarnának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest