- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Steelheart2 #24806 üzenetére
mi volt a baj a P9el?
-
Sanki
addikt
válasz
Steelheart2 #24354 üzenetére
HiSuite-vel kell feltenni gépről, viszont b407 kell hozzá.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Steelheart2 #24077 üzenetére
-
Tybor99
tag
válasz
80% töltöttség körül nézd meg
-
zotyi85
tag
válasz
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Steelheart2 #23488 üzenetére
A teljes csomagot töltsd le. Ja, és miután megtalálta a frissítést kapcsold ki a vpn-t.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Steelheart2 #23485 üzenetére
Hogyne, nyugodtan.
-
Naughty9011
tag
válasz
Steelheart2 #23161 üzenetére
Köszi a választ, megvettük, és nagyon jó kis teló... Főleg 41ezerért. Nem sokkal gyengébb mint a mate 10 pro. Sőt használni még jobb is, a mérete miatt...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Steelheart2 #23161 üzenetére
P9-re is várható az Oreo, Kínában már a végleges verziót is kiadták. (Log nélkülit)
-
Pano
addikt
válasz
Steelheart2 #22945 üzenetére
A P9 még mindig jóval erősebb mindenben, a 3 vs 4 GB ramot nem veszed észre.
-
vidaila
senior tag
válasz
Steelheart2 #22488 üzenetére
Valami webshop van ahonnan megbízhatóan lehet rendelni gyári akkut bele?
-
Sanki
addikt
válasz
Steelheart2 #22309 üzenetére
Kell hozzá igen.
-
ferrari0819
tag
válasz
Steelheart2 #22012 üzenetére
Nekem (EVA-L19 86-al kezdődik az IMEI szám) azt írja IMEI szám alapján hogy jóvá van hagyva a B393, ez alapján akkor valóban IMEI szám alapján küldik ki a frissítéseket.
Tegnap föl raktam a B392 még végig sem ért 90% környékén járt és már föl is dobta a B393-at és telepítette is. -
C. Vieri
tag
válasz
Steelheart2 #22012 üzenetére
Dettó. Szerintem néhány nap, és hozzánk is érkezik.
(IMEI nélküli ellenőrzésnél már a B394 approved, hamarosan az is jön) -
válasz
Steelheart2 #21799 üzenetére
Így értelmetlen az összehasonlítás
Megjelenítés - Színhőmérséklet menüpont alatt azonos értékeknek kell lenni.
Az is lehet, hogy pl. az alapértelmezett profil alatt az egyes modelleknél (L09, L19) más érték szerepel.
Ez is lehet... nemcsak az eltérő panelra való tippelés. -
Feenyx
aktív tag
válasz
Steelheart2 #21563 üzenetére
Hello,
Köszi a válaszod! Az akksira csak a szokásos 1 év gari van ugye? Mert nekem már másfél éves. Mennyibe kerülhet egy akksi csere hibatalos szervizben, hogy a garim megmaradjon?
-
Cunaja
addikt
válasz
-
PAtr0n
addikt
válasz
Az akku nem a kijelzőn van, hanem bele van ragasztva a készülékházba. Szerintem szétbarmolták a telódat, és inkább kaptál egy újat.
-
KrAt
veterán
válasz
Steelheart2 #20953 üzenetére
Nekem (talán, bő fél nap után) úgy tűnik, mintha az akksit kevésbbé' enné..
-
Cunaja
addikt
válasz
Steelheart2 #20953 üzenetére
B399 vagy Cunaja V7.
-
Tikakukac
titán
válasz
Steelheart2 #20948 üzenetére
Elég sok ügyem volt velük, ilyenekkel felesleges foglalkozni, addig kell verni az asztalt, míg nem cserélik.
-
Tikakukac
titán
válasz
Steelheart2 #20946 üzenetére
Akku hibát szoftverrel érdekes lesz. Nálunk is van aki oprendszert rak újra, mert kikapcsol a laptop. Hiába mondom, hogy az kuka
-
brainticket
aktív tag
válasz
Steelheart2 #20931 üzenetére
de akkor persze az is kamu amit nekem a huawei ügyfélszolgálat előadott hogy létezik frisebb szoftver a 386-nál a telefonomra, csak vigyem el a szervízbe és ott majd jól rárakják.
Illetve amit a TMX állít hogy szoftvert cseréltek a telefonodon az szintén szokás szerint nettó hazugság.
-
Tikakukac
titán
válasz
TMX, hàt ők hardveres hibát megoldanak szoftverrel. Profik.
-
hislah
aktív tag
válasz
Biztos valami jóvágású mobil bolt...
-
richardb8308
csendes tag
válasz
Steelheart2 #20906 üzenetére
Nálam nem volt ilyen, egyszerűen ha elérte a 40%-ot akkor közölte, hogy az akksiban 0% van, mad ezt követően elkezdte a szabványos leállítását a készüléknek. Ezt követően vártam vele kb 1 percet, és bekapcsoltam. A bekapcsolást követően közölte hogy 38%-os az akku, és onnantól rendben működött megint.
A dolog érdekessége, hogy a 391-es OTA előtt nem produkált ilyen hibát, ezért gyanakordtam arra, hogy valami szoftveres bug lesz a háttérben. Viszont ezzel a mostani frissítéssel még nem sikerült elérnem az 50%-os merülést se, pedig mobilhálózaton lóg egész nap, volt használva a telefon rendesen. Mad kiderül ha elut a 40%-ig.
-
richardb8308
csendes tag
válasz
Steelheart2 #20901 üzenetére
Szia!
A dolog azért is érdekes, mert teljesen mindegy volt neki, hogy hidegben, van, vagy szobahőmérsékleten. Ha elérte a 40%-ot akkor közölte, hogy az akksi töltöttsége 0% és 30s múlva kikapcsol. A kikapcsolást követően vártam vele ~1 percet, visszakapcsoltam, és 39%-ot írt ki, utána a 4% végéig telesen jól el volt. Nem produkált hirtelen merülést. Ami érdekes volt hogy a C432B391-es OTA előtt se volt ilyen probléma vele, az OTA frissítést követően pedig igen. Az nálam is volt hogy ha hosszabb ideig kint voltam a hidegben, és fényképezni akartam akkor kikapcsolt, de az is csak egyszer.
A mostani frissítésben csak az Android biztonsági frissítés változott.
Kíváncsi leszek, hogy most változik e a kikapcsolásos probléma, ha igen akkor szoftveres probléma volt, ha nem akkor lehet ténylegesen az aksi kezdi feladni.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Steelheart2 #20901 üzenetére
mennyi idő volt a csere?
-
Cunaja
addikt
válasz
Steelheart2 #20472 üzenetére
Mikor vetted és hol, hogy 3 napod van?
Ezek az optimalizáló és redukáló alkalmazások 99%-ban semmit sem érnek. Root nélkül nem tudnak hozzáférni a batterystats.bin fájlhoz a data/system mappában, így nem sok értelme van. A rossz akku nem fog megjavulni, de vírust betudsz szedni.
Ha többször kikapcsol, akkor szervizbe kell küldeni.
A fényképező biztonsági okokból 30% alatt nem enged vakuzni, ezt vedd figyelembe.
Szerk:
Majdnem minden Huawei telón 30%-nál panaszkodnak. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Steelheart2 #20468 üzenetére
A repair programban? Könnyen lehet...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
A program nem csinált semmit, csak egy animáció volt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Akkuban hibás szektorok, what?
-
Cunaja
addikt
válasz
Steelheart2 #20463 üzenetére
Szia! Ha csinálja tovább, akkor akku hiba és szerviz. Ezt több telonál tapasztaltam már, sajnos igy szokott indulni az akku hiba.
Mivel nem igazán stabil így a teló, ezért tudod mi a dolgod. Zárt BL és hivatalos rom legyen rajta. -
2007ath
aktív tag
válasz
Steelheart2 #20442 üzenetére
A képernyő fényképen jól látszik a folyamatos kék csík a WIFI alatt. Ezzel kapcsolatban már más is tapasztalta rajtam kívül, hogy akkor is megjelenik, ha egyébként a telefonon a WIFI állandó jelleggel ki van kapcsolva?
-
weinmaker
őstag
válasz
Steelheart2 #20442 üzenetére
Nálam is ugyanez volt. Ma küldtem el szervizbe. Plusz nálam még a bluetooth is szarakodik a kezdetektől fogva.
-
cintula187
addikt
válasz
Steelheart2 #20191 üzenetére
Nekem függő telekomos B367-en és még nem kínált fel frissítést.
-
Dwatti
addikt
válasz
Nekem is L19 es.B386 van. független telenoros kártya. Majd jön idővel,én türelmes vagyok
-
C. Vieri
tag
válasz
L19-re mindig késve jönnek a frissítések.
Nekem L19-en, B388-on is megjelent a Quik, de már vagy 1-2 hete, vagy még több is. -
Hosssszu
őstag
válasz
Nekem felkínálta magától. A teljes csomagot tettem fel. (Telenoros készülék)
-
Cunaja
addikt
válasz
Steelheart2 #20143 üzenetére
Azért nem megy fel, mert nem PV-rom. Ilyeneket nem igen tudsz felrakni, csak mókolással.
A frissítés nem jelez semmit, pár napon belül biztos fog.Tybor99: Akkor megint BL-t kell nyitni, flasheld fel és utána a gyári recoveyt vissza, majd a full rom.
Azért már néha igen furcsák ezek a Huawei telók, mert mindenkinél mást produkálnak.
Más tipusú Huawei telók is vannak privátban, hogy szenvednek vele.
Szerk:Néha elfelejtem hogy nem mindenki érti ami nekem természetes, bocsi.
1. BL nyit; 2. 6.0-ás TWRP fel; 3. teljes mentésed vissza; 4. gyári recovery 6.0-ás vissza és a B130. -
MK VII
veterán
válasz
Steelheart2 #20135 üzenetére
Beleteheted a másik kettőt is.. Ha nem kell neki akkor úgysem nyúl hozzá telepítésnél.
-
MK VII
veterán
válasz
Steelheart2 #20133 üzenetére
Mármint a B391-et töltötted le?
UPDATE.APP meg a META-INF kell neked. A másik kettő nem tudom mi ott...
Nekem Cunaja V5 óta nem volt P9 a kezemben... Régóta nincs már meg... Nem telepítettem még ilyen friss romokat. -
MK VII
veterán
válasz
Steelheart2 #20127 üzenetére
Valami alkalmazásod be van ragadva szerintem.
Vannak appok amikkel a végére lehet járni, hogy mi zabálja le az akkudat. -
MK VII
veterán
válasz
Steelheart2 #20125 üzenetére
Szia.
Ne használd az FF-et! Felesleges köröket futsz vele.
Összefoglalóban ott van minden rom amit érdemes rárakni a telefonra, vagy link ahonnan le lehet tölteni.
Vagy OTA-n megjön... -
Nessiel
tag
válasz
Steelheart2 #20086 üzenetére
Én Media Marktban vettem a P9-emet. Folyamatosan nyomon követem a fórumot és látom, hogy sokaknak frissebb buildjük van, mint a B386. Nekem ez van fent és nincs frissítés. Felhívtam ma a Huawei ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatosan és az Oreo frissítéssel kapcsolatban is. Az Oreo frissítést természetesen nem tudták megerősíteni. Miért is tudták volna... Emailben elkérték az IMEI számomat, hogy megnézzék, hogy mi a probléma. Nagyon gyorsan jött válasz, csak épp eléggé elszomorító:
"Köszönöm az Ön által küldött adatokat, ezek alapján van ennél frissebb verzió is telefonod készülékére. Sajnos jelenleg nem rendelkezünk firmware csomagokkal, ezért javaslom, hogy a megfelelő szoftver telepítésével kapcsolatban forduljon hivatalos szerviz partnerünkhöz a TMX Kft.-hez. Szervizünkbe való elküldés menetéről a csatolt fájlban bővebb információt talál."
Ez egy vicc. Nem tudok jobb szavakat találni erre. Hál' istennek Nyíregyházán van Huawei márkaszervíz, de most azért szedjek le minden adatot a telefonomról és adjam ki a kezemből, mert nem bírnak normálisan kiadni egy frissítést?
Az Oreo frissítéssel kapcsolatosan pedig, tudom, hogy jól működik a jelenlegi android is ezeken a készülékeken, de ha nem adják ki rá a 8.0-át az körülbelül azt jelenti, hogy abszolút nem érdeklik a régebbi ügyfelek őket.
Elnézést a negatív hangvételű hozzászólásom miatt, de nem igy kellene működnie a dolgoknak.
-
Septum15
aktív tag
válasz
Steelheart2 #20091 üzenetére
Jól mondtad. Gyári recovery fog kelleni
-
eastsider
nagyúr
válasz
miután letöltöm, hogy tudom telepíteni a telóra? gyári recoveryvel?
-
MK VII
veterán
válasz
Szia.
A középsőt. -
papi77
addikt
válasz
Steelheart2 #15669 üzenetére
Én 378-ra frissítettem ota-n a 383-at,akku ugyanolyan,a gps szintén!
Ja,és fr-t sem csináltam utána! -
the_pimp
senior tag
válasz
Steelheart2 #15678 üzenetére
Igazad lehet, rollback után lehet mehet rá egyből a B378 nem is tudom. Én legutóbb b182 re mentem vissza, most is az lesz.
-
the_pimp
senior tag
válasz
Steelheart2 #15675 üzenetére
Ezt mind háromgonbossal, igen, én is ezt tervezem, laptop hiányában. Rollback háromgonbossal, majd a b182.
-
tkonya
aktív tag
válasz
Gps-el kapcsolatban. Frissítés után, a GPS Test nevü appot szoktam futtatni. Ezen belül az AGPS clear and update lehetőséget. Miután ez lefutott panelen belül is pár másodperc és talál jelet.
-
the_pimp
senior tag
válasz
Ezt szerintem csak 6.0 rollbackel tudod megoldani, és onnan updatelni a kívánt rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest