- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Sziasztok!
Történt egy kis hiba a telefonommal, mégpedig fotózás terén. utóbbi időben a telefon nem képes több felvételt készíteni, azaz csinálok egyet, mondjuk rányomok hogy szeretnék még egy képet, és azt már nem tudok, mintha nem is nyomnék rá, hogy fényképezzen (egyszerű módban). És nem mondanám, hogy remeg a kezem, és azért, ha letámasztom valaminek a telefont, akkor sem készít több felvételt, csak ha kilépek a fényképezőből, és vissza. Valamint makró módban ha készítek egy képet, megnézem, be is hozza, majd pár másodperc múlva hirtelen az egész kép zöld csíkos valami lesz, és oda lett a készített képem.
Mit tudtok ajánlani mit csináljak? Cseréljem át egy másik készülékre? Sajnos pár napja észleltem a hibát. -
daninet
veterán
válasz #86973952 #2096 üzenetére
Kopkodnek.. de azert hogy az emberek 50%-a kopkod az boven hibahatar felett van
Katasztrofalis a TMX, eddig 4-5x volt veluk dolgom, vagy semmit nem csinaltak vagy mast "javitottak" meg es a hiba ugyanugy fennallt. Pedig akkor Samsung garifutarom volt es hazhoz jottek.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
törölt tag
Jelenleg csak a P9 -re és a P9 Plus -ra van Prémium garancia. Feltételezem az új Mate -re is lesz.
Szerk.:
TeleMax -nál napi 800-1000 készüléket csinálnak, kicsit nagyobb számokkal dolgoznak, mint más szervizekben. Ezért köpködnek rájuk többen, nem azért, mert rosszabb a többinél.Bár ha már a Sony szóba került, azért a Cordon se kutya.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz B-Clone #2093 üzenetére
Ez nagyon jó, nem is tudtam. Csak a P9-re van ilyen garancia? Többi Huaweire a szokásos 2 év? Mert msot már egyre jobban tetszenek külsőre a Huawei-ek és ha nem lenne rajta EMUI akkor még lehet, hogy le is cserélném valami huaweira a Sony-mat. Z3-am van, nagyon jó, nagyon tetszik, csak a szervíz
-
bajzal
őstag
Bónuszként jár a Huawei Magyarország 3 éves gyártói garanciája, 3 hónapos azonnali cserével meghibásodás esetén, illetve 3 hónapos kijelző cserével, ha ez idő alatt az 5,2 hüvelykes panel betörne
Ezt most olvastam el a tesztben. De a Huawei-eket nem a "híres remek" TeleMax GSM Szerviz Kft. szervizeli? És 3 év a garancia rá? Én ilyet még nem is láttam soha, csak max 2 évet szoktak vállalni. És tényleg, ha az első 3 hónapban bármi baja van kicserélik egy újra?
-
Zolom89
senior tag
T-nel se vegyetek, ott is a szarabbik van.
Fél - fél mm mind a két kijelző szélén kimarad... Amikor felraktak akkor látom csak h ilyen foos“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
válasz katokacaj #2085 üzenetére
Már próbálták. Állítólag szépen illeszkedik csak a kijelzőn úgynevezett angel dot pontok vannak amik elősegítik a kijelző jobb érzékelését üvegen keresztül. Van akit zavar van akit nem. De azt is írták hogy minden ilyen üvegen van angel dot.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
katokacaj
tag
Valaki próbálta már azt a fóliát ami az egész előlapot fedi, és a kávái színesek?
(erre gondoltam,telóról nem tudok linkelni)
http://www.ebay.com/itm/122020175824 -
törölt tag
válasz Robertoredo #2077 üzenetére
-
B-Clone
aktív tag
Pedig ez sajnos ilyen. igaza van a mobilos csajnak. a 2,5d kijelző egyik legnagyobb hátránya. Baromi nehéz rá megfelelő védő üvget gyártani.
-
Robertoredo
tag
válasz Krisztian156 #2025 üzenetére
Szia!
Hol vetted?(esetleg magyar oldal)
-
MK VII
veterán
válasz Robertoredo #2077 üzenetére
Szia.
Egyenlőre még nincs hozzá olyan üvegfólia ami teljesen kiér.
Tegnap vagy tegnap előtt linkelt itt valaki egy sima fóliát ami szépen illeszkedik. Keress rá vissza. -
Robertoredo
tag
Sziasztok!
Sajnos nincs időm elolvasni minden hsz-t de szeretnék kérdezni.
Van olyan üvegfólia ami széltől szélig átéri a telefont?Nagyon bosszús voltam amikor a telefonosnál a csaj megpróbálta megmagyarázni,hogy "ez ilyen"....köszi
-
-
törölt tag
-
b3Ro
senior tag
Huawei ragyur a frissitesekre, es a felhasznaloi felulet turbozasara a következő updattel.
Én hogy örülök ennek a hírnek.
[ Szerkesztve ]
-
Poison73
csendes tag
Hi! Tudja valaki, hogy dual active módot kezeli a készülék?
" No pain, no gain!
-
moleculez
veterán
Nem tudom kiválasztani a Nova Launchert alapertelmezettként, mert hiába nyomok rá, nem csinál semmit. Ötletek?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
M_Toni
csendes tag
Már rendeltem is egy másikat [az ebayről.] Itt legalább szerepel a leírásban az otg, és telefon típus szerint kellett kiválasztani.
Remélem ez már jó lesz pendrájvhoz. Már csak várni kell a heteket. -
M_Toni
csendes tag
Köszi. Igy megtaláltam. Bekapcsoltam az usb hibakeresést, de igy sem olvassa a pendrájvot. Megnéztem a Mate 7 ben ezt a beállítást. Ott úgy is működik a pendrájv, hogy nincs bekapcsolva ez a beállítási lehetőség. Igaz oda nem kell átalakító.
Biztos az átalakitó nem kombatibilis pendrájvra, csak adatkábelre jó. -
törölt tag
-
PAtr0n
addikt
Görgess le a beállítások alján a "telefonról" menüpontig. Azon belül a Build szám-on kezdj el tapicskolni párszor. Aztán ámulj.
Ez is, amúgy nagyon sok készüléknél, és rom verziónál így van, hogy először fel kell oldani a fejlesztői lehetőségeket"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
M_Toni
csendes tag
Nincs fejlesztői lehetőségek menüm. tudom, hogy hol kéne lennie, ill. hol szokott lenni...
-
rafis83
tag
válasz #86973952 #2052 üzenetére
Lehet az otg funkciót nem támogatja. Valószínűleg ez lesz a probléma. A termék weboldalán erre nem térnek ki. Majd keresek egy megfelelő csatlakozót, aztán megírom a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta vagyok boldog tulaja ennek a gyönyörű telefonnak. 13 év Sonyzás után váltottam erre, egyszerűen már nem volt a japánoknál olyan alternatíva ami tetszett volna akár külsőre, vagy meggyőző belső felépítésű lett volna, ja és kedvező árú. Idáig szerelem, az EMUI-val barátkozok, bár lehet megy megy fel a Nova launcher. A kamera nagyon jó, az üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, de ámulatba ejt a sok beállítási/testreszabási lehetőség. És a prémium érzet, az valami hihetetlen. Nagyon eltalálták.
Almás haver viccesen meg is jegyezte: "na mivan vettél egy kínai iphone 6-ot?"M_Toni:
Szia! Az szinte minden készülékben (gyártótól függetlenül), a fejlesztői lehetőségek menüpont alatt lesz. Ezt a beállításokból éred el, legörgetve az aljára."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
M_Toni
csendes tag
Néztem én is a videót. Ott megy tényleg szépen. Viszonzt azt az USB hibakeresést nem találom. Jól el van dugva.
Merre keressem? -
rafis83
tag
válasz #86973952 #2048 üzenetére
Éppen ezt a videót néztem én is, így kellene működnie, viszont a pendrive led sem villan fel. Usb hibakeresést bekapcsoltam, váltogattam a csatlakozási módok között (mtp, képátvitel stb) de nem kap még feszültséget sem a pendrive.
4 féle pendrive volt csatlakoztatva. Valamilyen engedély kellene neki esetleg?
Bár lehet a régi OTG kábel hibája. 200 pénz volt anno[ Szerkesztve ]
-
B-Clone
aktív tag
Délután lőttem gyorsban pár teszt képet. Mindenféle extra beállítás és utó munka nélkül vannak fent. A B&W képek monokróm módban készültek. Van benne 1-2 raw is. Igyekeztem erősen próbára tenni a dinamika beli képességeket.
Az én igényeimet ezek alapján teljesen kiszolgálja.[ Szerkesztve ]
-
M_Toni
csendes tag
Megférkezett ma az usb átalakító, amit a micro usb-s pendrájvomhoz rendeltem, hogy a P9 usb C csatkakozójához is illeszteni lehessen.
...Hát a P9 nem látja nálam a pendrájvot. Sem a gyári fájlkezelővel, sem total commanderrel (usb plugin is lett hozzá telepítve). Az adapter jó, mert micro usb kábellel lehet fájiokat cserélni a telefon és a laptop között, és a töltés is működik így. A pendrájv is jó, mivela Mate hetesem hibátlanul kezeli. Nem nagy anyagi veszteség, mert nem volt 250 Ft. Meg aztán a kábelhez még jó is.
Érkezett egy ablakos flip tok is [innen] két hét alatt. Ez sem került sokba. és jól illeszkedik, jó a fogása, és a becsukáskor is jól működik, persze ha a telefon is benne van. Aki nem szeretne gyárit sok pénzért annak merem ajánlani.
Ja és a tok nem csak úgy zacskóban jőtt. dobozos termék.[ Szerkesztve ]
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Csak úgy érdekességképpen kérdezem, hogy aki visszavitte a p9-ét a kijelző érzéketlensége miatt, annak mennyi idő alatt zajlott le a csere?
-
őstag
válasz wandorka #2038 üzenetére
Ahogy a téma összefoglaló is írja, tudj a magyar 4G szempontjából, főleg vidéken fontos B20-as (800Mhz) sávot...
Ami sajnos nem minden telefonra igaz. Ezért van az, hogy városban van 4G-je, vidéken meg szerinte nincs... pedig ott is van, csak az ő telefonja nem látja. De itt ez sem gond. Ráadásul a Huawei legendásan jó antennákkal szállítja a telefonjait... (ez több tesztben ki van emelve és el van magyarázva) Tehát úgy általában térerőben jobb, mint a legtöbb másik telefon.Meliora sunt bono inimica
-
katokacaj
tag
válasz wandorka #2038 üzenetére
rendben van nagyon a terero es a gps is. Nagyon gyorsan talal jelet. Igaz azt nem kerdezted,de a wifivel is maximalisan meg vagyok elegedve, az iphonenal ha mar kimentem a hazbol csak az ajto elott volt gyenge wifi jel, P9 az udvar kozepen 15-20 meterrel arrebb is erzekeli.. adatkommunikacios szempontokbol nekem a legjobb telefonom ami valaha volt
-
wandorka
tag
Úgy néz ki én is efelé a telefon felé hajlok. Majd év vége felé lesz aktuális egy telefon váltás (S Alpha van most) és igazából a P9/HTC10/S7 vonalon nézelődöm, írta valaki, hogy S6Edge, vagy ez. Hát, ha valaki kézbe fogja a P9-et akkor viccesen nevetséges az S6/S7 Eddig világ életemben (először persze Nokia) Samsung párti voltam, de elegem lett a 4G mizériából, és főleg, hogy kinézetre/fogásra nem sok változás lett. Elismerem a pozitívumaikat, de a Huawei nagyon betört, barátnőm most szerzett ingyé' a Telenortól egy P8Lite-ot és az is eléggé rendben van, de a P9 kézbefogása után már csak is ez, nagyon prémium fogása van
Kérdéseim a telefonnal kapcsolatban: 4G-t hogy bírja? GPS mennyire pontos/gyors. Akksit nem kérdezem, mert azzal nagyjából tisztában vagyok az eddigi hozzászólások alapján és úgy is egyén függő
Én kiszámoltam, nem is témába vágó, így röviden: Telenornál ha a mostani L kategóriával számolok és szolgáltatóist veszek akkor +130.000 forintot fizetek ki, ahhoz mintha visszatérnék olcsóbb (M) kategóriára és megvenném függetlenül 145.000-ért. Szóval az én beszélgetés/netes szokásaimhoz jobban passzol, ha megveszem függetlenül. A tanulság, jól nézzétek meg mennyiért vesztek telefont, érdemes utána számolni/rászánni az időt! Jól hangzik, hogy olcsó a telefon, de az előfizetésen a sokszorosát nyeri szolgáltató, főleg amit művelnek az árazásokkal.
-
Bigmasterl
tag
Hello!
Milyen tokot tudnátok ajánlani a készülékhez? A gyári flip tok tetszene de annyit nem adok ki érte. Olyan megoldás érdekelne ami jól védi a telefont a leesés ellen is. Előre is köszönöm a segítséget -
Krisztian156
csendes tag
Amíg nem találok mást addig fent hagyom.... ennyi pénzért nem akarok venni még egyet, mert biztos azt is elrontanám
-
daninet
veterán
válasz Krisztian156 #2033 üzenetére
Kínai fóliákkal csináltam úgy, hogy 2 dollárért vettem 4et és az elsővel csak lehúztam a port a kijelzőről és a másodikat ragasztottam fel a fürdőszobában
Amugy iphonehoz láttam olyan fóliát amihez adtak egy ragacsos lapot a porszemek lehúzására. Ez a legbiztosabb módszer. Törlőkendő tapasztalatom szerint nem jó, apró szöszöket hagy mind és nem lehet elég ideig törölgetni hogy szösz mentes legyen a felület.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
erik0306
tag
válasz Krisztian156 #2033 üzenetére
igen, ha sikerül picit alányúlni, akkor simán lejön, vagy post it-tel felülről
-
Krisztian156
csendes tag
válasz erik0306 #2027 üzenetére
Sajnos tele van a fólia alatt pici porszemekkel, ès ott bubis is maradt Szerintem a vízben volt benne...
Legközelebb veszek sima ásványvizet, ès megpróbálom azzal. Habár èn hiányoltam a csomagból az alkoholos törlőkendőt, meg a szöszeltávolító ragacsot. (a 400ft os ebay es fóliák mellé adnak) Hogy lehet ezt most leszedni? Csak le lehet húzni? -
B-Clone
aktív tag
válasz daninet #2031 üzenetére
Persze nyilván a szolgáltató jár jobban. De nekem pl a magán előfizum olyan, hogy 12 rongy + az apró havonta, és ingyen beszélek mindenhova plusz egy halom net. 2 év után meg gombokért kihozok egy új csúcstelót.
Mondjuk én ki is használom rendesen, szóval 1-2 napi bért simán megér. -
daninet
veterán
válasz B-Clone #2030 üzenetére
Na igen, de ehhez bevállalsz egy 20ezres előfizetést két év hűséggel. Ha megnézed a nyílt flottás árakat, egy DPi flottával már közel ugyanezt megkapod 11ezerért ami a két év hűség alatt 216 ezer forint, majdnem két P9 is kijönne belőle. De van még tucatnyi jó díjcsomag még, amiket a szolgáltatók kínálnak nettó lehúzás.
Nincs olyan, hogy veszteséggel adjon el egy szolgáltató telefont. Nem létezik. Ők is pénzből élnek és egyáltalán nem díjazzák a hűséget, azzal tartanak sakkban, hogy aláírod a szerződést, és elhiszed, hogy a telefont olcsón vetted, pedig nem.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
B-Clone
aktív tag
daninet
Azért "drága" itthon új előfizetés mellé egy egy készülék, mert egy időben nagy divat volt, hogy "Jóskapista" bement a boltba kihozta a telefont kedvezményre 2 év hűségre, aztán meg 3 hónap után szabott fizetni. A telefon meg valamelyik aluljárói gsm boltban kötött ki, átütött imeivel. Ellenben ha tartod a hűséget és pontos is vagy akkor azt meghálálják. Mondjuk szerintem ez tök normál mindkét fél részéről.
Simán megéri szolgáltatónál venni készüléket, ha használod telefonálásra is. Ha meg mobilnetezésre is akkor meg főleg. Persze ehhez kell, hogy rendesen fizess a szolgáltatónak. Nekem pl a P9 39.990 volt. Annó amikor kötöttünk egy másik szolgáltatónál céges szerződést, 79.990-ért hozzánk dobták az I6-osokat.[ Szerkesztve ]
-
utyka
újonc
Hali! Nekem is volt ez a kijező bajom, ami legjobban facebookon scrollozásnál jött elő! Belépett ide oda stb.. úgy is tudtam lapozni néha hogy hozzá sem értem a kijelzőhöz csak kb 3-4 mm el fölötte mozgattam az újjam. Kikapcsoltam a kesztyű módot, azóta nem produkálja....
-
őstag
Én mindig kettő fóliát veszek
Párásított fürdőszobában rakom fel, de volt már így is, hogy elrontottam. Ekkor jól jött a második.Meliora sunt bono inimica
-
erik0306
tag
köszönöm
Akkor adok neki én is egy esélyt. Sajnos amit én felraktam, az a kijelzőt sem éri át -
Krisztian156
csendes tag
Felraktam az Ultimate Shield fóliát, tényleg elég jól passzol, és észre sem lehet venni a telefonon.
De lehet, hogy elrontottam a felrakást, mert vissza kellett szednem egy párszor, és alul foltos maradt egy pár helyen Kíváncsi leszek reggelre milyen lesz -
MK VII
veterán
válasz daninet #2016 üzenetére
Értelek.. Persze. Nem is megmondó emberként reagáltam.
Csak hozzáfűzés volt..
Magyarországon qva drága a Vodafone, ahol előfizetéssel 200 ezer a P9.. Komolyan elment az eszük..
Tudom, hogy nem járok jobban, ha előfizuban veszem, viszont amúgy is platinás voltam a T-nél és csak hosszabbítottam tehát nem új előfizuval vettem. Így nekem megérte és a lényeg szerintem ez. -
daninet
veterán
csak kérdezem mert számomra nem logikus. én ugyan külföldön de átszámítva kb 125ezerért vettem huawei márkaboltban, egyszerűen nem éri meg, hogy az emberre rásózzonak olyan csomagokat amiket ki sem használ és a végén van egy telefonja amit nehezebb eladni.
5-6 éve még talán olcsóbb volt szolgáltatónál de ma már egyáltalán nem. Valamiért az emberek be vannak erre rögződve és valójában nem járnak jobban[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz katokacaj #2011 üzenetére
Na ez a másik... Én is szoktam nézni és maximum 1%-ot merül 8-10 óra alatt éjszaka.
Volt amikor egyet sem. Teljesen rendben van az akku..
Mint már előbbi hozzászólásaimban említettem ez a telefon, közepes használattal minimum másfél nap. Napi egy két telefonhívással pedig simán két napos üzemidő..
Azt még nem tudtam kipróbálni, de nem is hiszem, hogy ki tudom, hogy egyáltalán nem nyúlok hozzá.. Valszeg akár egy hetet is simán elmenne készenlétben. -
katokacaj
tag
Nekem edesanyam vette ujonnan szolgaltatotol. Annyit mondott hogy gyenge az akksija, nem birja ki a napot, pedig a munkahelyen nem hasznalja. Engem ez tartott vissza leginkabb, mert az iphonenal is ez volt a problemam.
A P9-emet este feltoltottem, reggelre 1%ot merult (repulo uzemmodba raktam+ultratakarekos), reggel 8kor levettem a toltorol es indultunk a 100 km-es utra. Hasznalgattam , persze nem azt mondom hogy egesz nap, de sokszor elovettem, 75%-on van, 18 oraja vettem le a toltorol,kb vegig max fenyeron volt. Nyilvan folyamatos nyomkodasnal 4-5 ora a kijelzoido, de egyebkent ha inteznivalo van egesz nap hasznalatra kesz -
katokacaj
tag
Szia! Figyelj nekem kb 1,5 hete van meg a telefon, semmi problema vele. 1x nekem is elojott ez a vakus problema, illetve iras kozben egyszer ketszer hogy nem igazan erzekelt, aztan elmult, biztos hogy szoftveres a gond. Ezeken kivul en annyira megszerettem ezt a telefont, semmire sem kell varni porog, teszi a dolgat,es gyonyoru.. Amikor elojott ez a kis problema szepen turelmesen lezartam a kepernyot, par mp mulva vissza, bezartam mindent, minden idegesseg nelkul, pedig en aztan allergias vagyok ha megvarat egy telefon.. en az a falhoz csapkodos tipus vagyok. En is az S6 edgen gondolkoztam meg, mivel a csaladban par hete lett egy uj,es szimpatikus volt,aztan az tartott vissza hogy kegyetlen rossz az aksija, tovabba hogy nem egy friss telefon, nem mostanaban jelent meg, es mivel nincs felevente 200 ezer Ft-om, enis hosszu tavra vettem telefont, direkt ezzel a 3-3-3 garanciaval. Ahogy magamat ismerem persze egy ev utan uj szerelmem lesz es levaltom, de pontosan emiatt a garancia miatt nem veszit annyit az ertekebol, nem kell fillerekert arulni hogy valaki vigye mar el...
Szoval szerintem persze gondolkozz, de talan nincs masik ilyen telefon a piacon ilyen aron, egyszeruen imadom, az akksit, a kijelzot, az ujjlenyomatolvasojat, es ha neha-neha fel is merul egy-ket doccenes vagy a kijelzo hiba, karpotol a telefon szepsege es gyorsasaga (amig szemetkedett a kijelzovel addig nezegettem a telefont )
De ugy,hogy en kb 0-24 nyomkodom, mindent errol intezek, talan 3x par mp-re ha elojott a gond..Egyedul ami zavar hogy konnyen melegszik, foleg fenykepezesnel,de az biztosan a dupla kamera miatt van.. Altalaban 37-38 fokot mutatnak az applikaciok, de volt mar 48-50 fok, az mondjuk idegesit benne.. de a haszmalat soran kitapasztalja az ember, mitol melegszik fel, kamera az biztosan nyomja neki
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Prémium garancia, tehát a VIP Szerviz jogosultsági feltételeit betettem az összefoglalóba. Illetve a letöltési linket.
Így mindenki látja mit vállal és mit kap.
-
MK VII
veterán
válasz bluemirage #2005 üzenetére
"de 3 hónapon belül gyárilag cserélik, ha pont olyat fogtál ki ami rossz."
Ezt próbáltam vele érzékeltetni én is..
Nem mellesleg, amit mondasz, hogy segítségre és támogatásra ebben a topikban biztos számíthat..
Az S6 topik meg pár hónap és kb kiürül. -
pepetech
őstag
Én nekem semmi bajom nincs az érintkezéssel. Nagyon jól szuperál a kijelző nálam. Ma vettrm rá egy fostalicska fóliát 900 ft-ért ideiglenesnek jó lesz. Hiába tapadósabb az üveg tőle, de jobban gépelek a gyári huawei billentyűzeten amit persze imádok
De tényleg ha nem jön be visszaküldöd. De ez csak online vásárlás esetén van.
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
őstag
Ha tetszik akkor vedd meg. Nemcsak a 14 napos webes elállás lehet lehetőség, de 3 hónapon belül gyárilag cserélik, ha pont olyat fogtál ki ami rossz. Mert ha rossz a kijelző, akkor az azonnal érzékelhető lesz... pláne, hogy most már ki vagy okosítva, hogy mit kell nézned.
Én sem látok semmi lutrit vagy megfontolandót a beszerzésben. Ahogy elnézem egy egész szép kis közösség kezd itt kialakulni, így minden más témában is lesz itt supportod.
Hja igen... mint gondolsz más márkánál, x hónap múlva nem jöhet ki akármilyen hiba? Itt legalább eddig az egyetlen, potenciális hiba már ismert és gyárilag cserés...
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
erik0306
tag
Sziasztok!
Most léptem be a klubba, Nexus 5x után (felüdülés a +1 giga ram), a többi dolgot viszont még nem nagyon teszteltem.
Kérdésem az lenne, hogy van ajánlott tempered glass? Nekem csak olyat tudtak adni (xpro) ami elég messze van a kijelző szélétől, van esetleg ami a széléig ér?
Tokot tudtok ajánlani? Leginkább ami szinte láthatatlan (Nillkin Nature-t nem találtam),Ringke pedig nem kapható itthon. Van hasonlóan jó?Előre is köszönöm
-
törölt tag
"3 év garancia
A Huawei Aranykártyás tagok jogosultak további egy év termékjavítási garanciára és
támogatásra a standard termékgarancia lejárta után. Ez a kiterjesztett garancia csak azokra
az eszközökre vonatkozik, amelyek az Aranykártya tagsághoz kapcsolódnak. A kiterjesztett
garanciával rendelkező felhasználók jogosultak ugyanazokra a javítási szolgáltatásokra,
amelyeket a standard termékgarancia nyújt. A javításokat arra felhatalmazott Huawei
szolgáltatási központokban kell elvégezni.Megjegyzés:
1. Ez a Huawei Aranykártya VIP tagsági szolgáltatás csak azon felhasználók számára
érhetők el, akik készülékeiket az alábbi országok egyikében vásárolták: Egyesült Királyság,
Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Portugália,
Svájc, Írország, Svédország, Finnország, Dánia, Norvégia, Cseh Köztársaság, Szlovákia,
Lengyelország, Magyarország, Románia, Moldova, Szerbia, Horvátország, Görögország,
Bulgária, Ausztria, Litvánia, Lettország, Észtország, Ciprus, Macedónia és Szlovénia, és
aktiválták az Aranykártya tagságukat a vásárlás napjától számított egy hónapon belül (a
vásárlási bizonylat alapján). A szolgáltatás használatakor érvényes vásárlási bizonylattal kell
rendelkezni.
2. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a termék elhasználódására, korróziójára,
oxidációjára, rozsdára, rongálódására és a rendeltetésszerű használatból eredő
károsodásaira.
3. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a külső károsodásra, például a felület
festésében bekövetkező károkra, a karcolásokra és a színvesztésre.
4. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a készülék illetéktelen szétszereléséből,
karbantartásából, illetve módosításaiból eredő hibákra (beleértve a hardver és a
rendszerszoftver módosításait is).
5. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a készülék károsodására vagy a használati
útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyásából, illetve a készülék nem Huawei
kiegészítőkhöz való csatlakoztatásából eredő, funkcionális problémákra.
6. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik olyan hibákra vagy károkra, amelyek vis
major (például földrengés, tűzeset, villámcsapás vagy instabil tápforrás) következtében
történnek.
7. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik olyan adatok, szoftver vagy alkalmazások
elveszítésére vagy azok sérülésére, amelyek nem szükségesek a telefon alapfunkcióinak
működéséhez.
8. A garancián kívül javított készülékekre nem vonatkozik a kiterjesztett garancia.
Amennyiben jelen kiterjesztett garancia szabályai és a kötelező érvényű helyi jogszabályok
ellentétben állnak egymással, ebben az esetben a kötelező érvényű helyi jogszabály az
irányadó."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával