Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok. Dobozos minden tartozékosP9 mitérhet?tavaly uj aksi alaplap meg kijelzőt kapott gariba, igy most 2021 irja a garit. Szeretnem eladni, nem azért mert szar csak kaptam egy P20at es igy felesleges lett a p9 amugy eva_l19 dualsimes edigital vasarlasu. Mennyiert hirdessem meg,.?
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok. Köszönöm mindenkinek a segítségét itt, de megvállok a p9től mert már az utód. Shiasztok
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz petyametyo #25234 üzenetére
Nekem azt mondták az egész telóra mert fődarab csere volt,de nekem még elég sokmindent cseréltek
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!A p9 eva-l19 tudja a 4G+,illetve a volte-t?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz eclipse001 #24372 üzenetére
Szia!és azt hol,vagy hogy törlöm?nekem pont ez a gondom
-
Nagyfejű
aktív tag
Valószínű a sim olvasó fosott be.
-
Nagyfejű
aktív tag
A telóba kitudtam rakni ilyen ikont a zároláshoz,elfelejtettem merre találom.valaki esetleg megtudná mondani.elöre is köszönöm
-
Nagyfejű
aktív tag
Eva l19 b386on 117234
-
Nagyfejű
aktív tag
Eva-l19az enyim azt lehet ff-el,csak a garit nem szeretném bukni,alaplap cserés is volt a telom hivatalosan uj imeivel,és nem tudom hogyha ff-el b388ra frissitem onnan jön ota frissités akkor a szerviz megtudja e allapitani hogy ff-eztem,garis még a telom 13hónapig.......
-
Nagyfejű
aktív tag
A b386 ragadt telót ha ff-el b388ra frissitem akkor ha esetleg szervizbe kell vinni azt látja a szerviz hogy ff-el lett megcsinálva vagy nem?Elöre is köszönöm a segitséget
[ Szerkesztve ]
-
Nagyfejű
aktív tag
A p9 tudja az 5ghz wifit?elöre is köszi
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz Pingvinpötty #23755 üzenetére
Irtam privit.
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz #73029888 #23700 üzenetére
Ezt szerettem volna kérdezni privibe Cunajatól,hogy a fejlesztőibe ki-be lehet e kapcsolni a frissitést.Azért jutott ez eszembe a szerviz gariba a következöket cserélte,kijelző(pixelhiba miatt),alaplap(új imeim lett),meg valami fődarabot,és akkut is.Na mikor vissza kaptam a telót B210 és volt rajta és fejlesztőin volt a készülék....utánna megint csak b386ig ment....Nem tudom hogy a hibás alkatrész csere miatt a szerviznek a fejlesztői beállitásokba be kell e lépnie vagy sem.bocs hogy hosszasra sikeredett,no és ne kacagjatok ki.fosok b386tovább ff-elmenni nehogy megint a gps-jelem bánja.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz ferrari0819 #23692 üzenetére
Ez a b399csak biztonsági frissités?
-
Nagyfejű
aktív tag
A te készüléked eva-l19c432?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz ferrari0819 #23624 üzenetére
Lehet az ő p9-e eva-l09
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz bluemirage #23595 üzenetére
Én pl szervizből hazahoztam a készüléket alaplap csere után B210kaptam vissza,frissült is B386ra onnan nincs tovább.....azt nem értem miért nem frissiti egyböl a szerviz,tudják van ez a beragadás....de sz@rnak rá...
[ Szerkesztve ]
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz shifty85 #23500 üzenetére
Szia!Sokunknak a B397 től megpusztult a navi,nekem gariba javitották új alaplap imeiszám mikor meg vissza kaptam szervíz ből B210 en volul egyből tudtam frissíteni B386ra itt már nem ajánlott frissitést fel,én pl megvárom az oreot ha lesz akkor beviszem szervizbe ott majd lefrissitik de igy B386 tökéletes.nem is bánom hogy nem frissült tovább igy stabil megbizható a telefonom.Ezt csak azért irtam le hogy tudd hogy milyen galiba lehet
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Pár emberrel beszélem itt hogy az L19 -es telomon a b397 nekem is megpusztult a navi,3munkanap után kész lett a készülékem,akum már gyengélkedett,kijelzön volt 3-4pixel hiba.Az eredmény akkut cseréltek alaplapot,kijelzöt,plusz a csoka azt mondta hogy fődarabot is+igazolást is az imei változásról(14hó garim van még)A fekete leves pedig hogy B210 kaptam meg es frissült is B386ra és itt is ragadt!Mondjuk marad igy majd a szerviz megoldja az oreora ha lesz,de igy f@sza a készülék üzemidő parádés pedig még 1x töltöttem fel...Napokban jön a navi teszt,ma kb 15percet ment hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyfejű
aktív tag
Én anno örültem a 3év garinak hogy van gyártó aki beválaja a 3évet,de egy biztos soha de soha többé ilyen kinait szopatják az embert a frissitéssel,vagy épp beragad aztán vagy lesz vagy nem......
-
Nagyfejű
aktív tag
Pc world meg azt irják csak emui 8 lesz.....kiváncsi leszek ......
-
Nagyfejű
aktív tag
Elmosodott hátterü fotot hogy lehet csinálni?
-
Nagyfejű
aktív tag
[kép] ma jött....
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz eddieke666 #22680 üzenetére
Semmi baj,köszi.
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz eddieke666 #22661 üzenetére
Nekem azota se jött a b397
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz eddieke666 #22663 üzenetére
Igen,ujrainsitás után is hiába keresek rá,nem jön még
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz eddieke666 #22661 üzenetére
Még nem jött a b397
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz ferrari0819 #22445 üzenetére
Nekem is megjött a b395
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok ezt a wipe chase törlést hogy kell csinálni?miért jobb mint a gyári mindent törlö gomb.köszönöm elöre is!!!!
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Én úgy csináltam ahogy ferrari0819 mondta és utánna otán jött a b394és ha a telot hisuittal gépre dugom van egy olyan hogy rendszerfrissités és ezt irja ki hogy hivatalos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest