Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
Szerintem semkinek nem volt annyit tégla a telefonja, mint az én P7-em és P9-em.
Jól mondod, ezt is szokni kell, de persze ezt idegileg ki kell bírni.
Olyan is volt, hogy se kép, se hang, se semmi.
Mégis megjavult szerviz nélkül, és rendesen megy.
Ha halott a telefon, sokat kell csókolgatni és felébred Csipkerózsika álmából.
A remény hal meg utoljára. -
erikke17
őstag
Semmi gond
Horvi - Igen néztem alin vannak ilyenek. Mint a fogó olyan és vákum tapik vannak rajta. Valószínűleg rendelek egyet aztán azzal majd.
jeni - Nem ragasztva van hátlap csak pattintva. Egy az akku van ragasztva de akku mellé adtak ragasztó csíkot is
Itt van ifixit oldalán : [link]
-
-
SOAD19
addikt
Az Alkalmazások menüpont alatt találtam ilyen automatikus mentést, de csak pár mAh fogyasztást ír rá.
Ma egy fokkal jobb volt a helyzet, de most is 34%-on van, reggel (hajnali 5-kor) kb. 90%-ról indulva. Össz-vissz neteztem ma egész nap 1-1,5 órát. Ez nem túl aktív használat, mi lenne, ha lenne egy kis fotózás, videó nézegetés, meg egy kis navigáció is. Nektek mennyit bír az aksi? Jöhet privátban is a válasz. Írta egy-két ember itt is, hogy minimális használattal, hétvégét is beleszámolva, akár 2-3 napot is kibír.
Csináljak egy gyári visszaállítást? bár, ha jól rémlik, már az elején is elég rendesen merült, legalábbis wifis netezéssel. Régebben ismerős Sony-ját nyomogattam, neteztem rajta vagy fél órát, és csak pár %-ot csökkent az aksija, ahhoz viszonyítok. -
jolti
senior tag
Én is jobban szeretem a mobil nézetet mobilon.
Azt nem tudja valaki, hogy ha a kedvencek sorrendjét beállítom a hívásoknál, akkor mikor leokézom vissza áll össze-visszaságra. Miért lehet az?
Szeretném a közvetlen családtagjaimat előre rakni, de nem engedi valamiért a teló.
B386 van rajta. -
MK VII
veterán
Na ezt most megcsináltam én is... Engem is zaklatott állandóan.. Remélem így most nem zaklat..
Más..
Szép meg jó a telefon... Viszont a Cella készenlétem valami szörnyű... Ilyen még egyik P9-cemen sem volt...
Valamit tenni kell... Lehet Cunaja rom lesz belőle.Cunaja, ha vagy jelentkezz... Csatlakoznék béta tesztelőnek a V3-as romodhoz.
-
Pinyo16689
senior tag
Úgy olvastam, nem. A P9 lencsét is a Leica tervezte (a Huawei oldalán is azt írják, hogy a Leica duál lencséje), de nem ők gyártják. Leica aszférikus summarit lencse, azt hiszem. A H8- ban Sony lencse van, azt olvastam. Amúgy ez nem jelenti azt, hogy a P9 jobb képeket készítene. A képfeldolgozó algoritmust is a Leica készítette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest