Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Zsoltg4s #25196 üzenetére
Ez is lehet, sőt tuti. Akkor is kell adniuk egy vásárlási értékű kuppont.
Vagyis, vagy új P9-et ad, vagy a vételárát kupponban.
Ha nem így teszi, akkor nem teljesíti a garanciális feltételt maradéktalanul.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
jeni
félisten
-
tkonya
aktív tag
válasz Zsoltg4s #22407 üzenetére
Ismételt belakás...
Erre használom a biztonsági mentést, visszarak mindent, pár dolgot kell újra beállítani.( csengőhang, téma, pár dolog). Egy app van, amit sajna újra kell telepíteni, igo, újra kell térképet letölteni, a többi app rendben van. Nincs igo-d, akkor még ennyi gebasz sincs.Sd-re mentek, onnan megy a visszaállítás, és nincs xarakodás. Mint érdekességet írtam csak le😃
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
Trevize1987
aktív tag
válasz Zsoltg4s #22412 üzenetére
Amúgy a P9 azon telefonok közé tartozik amiket egyszerű szétszedni. Megnézel egy-két guide-ot és elég kevés szerszám kell hozzá. Nincs ragasztó a kijelző szétszedésénél, az akksi alatt van csak a közkedvelt húzós ragasztócsík és kábé ennyi. Minimális feszegetés után kész is. Itt még a gyári akksi sem drága: [link] Mindenféle szaktudás nélkül persze nem akarlak erre terelni, de ha a készség megvan rá akkor tényleg egyszerű. Gari, meg úgyis halott ezek szerint. Csak érdekességképpen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz Zsoltg4s #22407 üzenetére
Én beraknám az aksit-annyira nem drága,a gariból sincs sok+ki tudja a szerviz mit csinál vele esetleg feleslegesen.
Az újra belakást én is útálom
Meg az a három négy hét egy ideiglenes telóval sem jó dologLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Trevize1987
aktív tag
válasz Zsoltg4s #22399 üzenetére
Sajnos zug-gsm problem. Ahányszor csak ránézek az árukeresőn ezekre az áfacsaló, külföldről behozott, stb cégekre, mindig kiráz a hideg. Kérjél egyszer ezektől áfás számlát, elcsuklik a hangjuk
Szóval jó, hogy az embereknek lehet olcsóbban telefonjuk, de ahogy baj van vele, beüt a krach.
Remélem sikerül megoldanod!
-
Zsoltg4s
tag
válasz Zsoltg4s #22404 üzenetére
Felhívtam a Puremobile-t, ahol nem találják Imei alapján a készüléket, amit ők adtak el. De mivel a számla megvan, javíttatják garanciába, küldjem be és ők majd tovább küldik a megfelelő szervízbe. Ha Lengyelország, az sem gond, plusz két nap.
Előre láthatólag 3-4 hét...Hát nem tudom, ér-e annyit ez a szarakodás, hogy reset, posta oda-vissza, 3-4 hét várakozás, majd ismét belakás... (kb két hete volt teljes törlés és belakás)
Vagy 9.000 -ért gyári akkut rakassak bele negyed óra alatt, ami megvárható és így nem kell gyári visszaállítás.
Tudom, így megszűnik a gari, de úgy is már csak két hónap van... -
-
fecus
őstag
válasz Zsoltg4s #17785 üzenetére
Az hol lehet beállítani? L19 magyar 7-es droid.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
sebijani1982
senior tag
válasz Zsoltg4s #15784 üzenetére
Egy apró kérdés és ne vedd támadásnak, mert nem annak szánom:
Az otthoni pc-den valószínűleg Windows van, így amikor telepítesz valamit akkor rendszergazdai jogod van, ott nem félted a banki adataid, amikor gépeled be a böngészőben? Elég a gépen egy keylogger a háttérben...Megfelelő odafigyeléssel, az ismeretlen források minimális használatával szerintem nem vagy nagyobb veszélyben Droidon sem.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
nagymolnar
tag
válasz Zsoltg4s #13155 üzenetére
Igen csak tedd be a dloadba az update.app filet és jó lesz, ha előtte feltetted az első részt...
Szívesen mindenkinek, sajna én is megszívtam, így nekiálltam délelőtt keresgélni és még az xda-n is van aki a 09-est linkeli a 19-re, most már stabil nekem is és kíváncsian várom az eredményeket (főként üzemidő)
[ Szerkesztve ]
-
the_pimp
senior tag
-
Cunaja
Topikgazda
-
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Zsoltg4s #11936 üzenetére
Csak akkor csináld ha megtalálod valahol az EVA-L19BC432B161 FULL romot. A B182-nél egy csomó minden hiányozni fog.
Sajnos a romot nem találja senki.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Zsoltg4s #10115 üzenetére
A Grafikon képét is tedd már ide légyszi!
[EVA-L09C150B183 gyári recovery]
[EVA-L09C150B183 FULL rom]
Letöltöd a gyári recovery-t, majd vissza flasheled a helyére, de az adb mappában legyen.
Ezután letöltöd a gyári full romot, feltéve ha ugyanaz a verzió száma, remélhetőleg igen.
Felrakod 3 gombossal és bezárja a BL-t, Locked ( zárt )állapotba.A DC-unlocker [Itt] Ez pénzbe kerül. Ezt akkor használjuk, ha Relocked (bezárt ) a telefon, mert ez így nem jó, Locked kell.
Hislah: Ez annak jó, aki olyan helyen van, ahol gyenge a hálózati jel. Nálam fullon van végig.
Sungoo:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Jogász topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest