- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Corsa02 #4916 üzenetére
Én a Média Marktban nyomkodtam őket 2 órán keresztül. A honor8 tényleg valamivel gyorsabb. (belső memória gyorsabb benne?) Ennek ellenére én a p9-et fogom megvenni. A monokróm mód nekem hasznos, de ennek más jelentősége is van. A lencsék gyártási szórása nagyon nagy, a jobbra meózott kameramodul biztos, hogy a Leca branded modellbe megy, már csak amiatt is, mivel a monokróm modul hibái miatt egy Honor 8-at gariztatni se lehet, mert nem lehet külön letesztelni sem. A Média Markt-os honor8 kamera modulja is elég "kancsalnak" nézett ki, annak ellenére, hogy az üzletben semmilyen hibát nem vettem észre fotózás közben, de a p9-é hibátlan volt, nyilván ez lehet teljesen véletlenül is így, de mivel nincs árkülönbség, így biztos nem veszek honor8-at. Külsőre is jobban bejön a p9. Akit nem érdekel a kamera, az vegyen honor8-at, mert a 4 giga ramnak is van némi jelentősége, és ott van a gyorsabb appindítás is. A p9 kijelzője jobb a mobilarénás teszt szerint, de élőben mind2 szinte ugyanolyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged