- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizike22
tag
-
ajalberto
csendes tag
válasz
zizike22 #24265 üzenetére
Kéz alól van a készülék? Ha igen akkor sanszos, hogy tiltva van, ezen az oldalon nézd meg az imei számoddal, hogy mi a helyzet: [link].
Az hogy beleraktál egy sim kártyát és frissült, nem jelenti azt, hogy egyébként minden rendben van a készülékkel, millió gondja lehet, ahogy azt mások is jelezték neked korábban.
Itt egy árlista első találat a keresési listáról: [link] csak hogy legyen viszonyítási alapod, a nem garanciális javíttatás költségekről.
Vagy egy másik: [link]
Akárhogy is számolom, kell hogy garancia legyen a telefonon, ha 2016-ban vetted is lennie kell még valamennyinek. VIP garancia nélkül is. Ha román készülék, akkor persze itthon szürke készüléknek minősül, így tényleg érdemes felkeresni mondjuk a fenti két szervíz valamelyikét, ha nem is személyesen, de legalább telefonon vagy email-ben.
-
-
törölt tag
válasz
zizike22 #23238 üzenetére
Értem. Akkor szerintem itt nagyobb gond lehet. Sérült lehet a szoftver. Esetleg meg lehet próbálni azt, hogy ha Android 7.0 van rajta, hogy az SD-kártyára felrakni dload mappába a rollback telepítő csomagot, kikapcsolni a készüléket és 3 gombos módszerrel felrakni a rollback csomagot. Ez visszaállítja a rendszert Android 6-ra (C900), aztán a dload mappába (SD-kártya) felrakni B130-as teljes telepítő csomagot (gyári rom), és aztán megnézni, hogy van-e rendesen recovery vagy fastboot. Ha nincs, akkor talán szerviz.
-
törölt tag
válasz
zizike22 #23233 üzenetére
Helló!
A recovery menüt a kikapcsolt telefonon a hangerő FEL Í+ bekapcsológomb együttes megnyomásával lehet előhozni. Ha megjelenik a Huawei logó, a bekapcsológomboz el kell engedni, a hangerő FEL-t még pár másodpercig nyomva kell tartani. Ha töltőn van, vagy pc-vel van összedugva, akkor írja ki a képen látható menüpontokat. Ha nincs bedugva a kábel, előjön a teljes menü (újraindítás, gyári visszaállítás. cache partíció törlése).
A fatboot menü elővarázsolásához más gombokat kell megnyomni. A kikapcsolt telefonon A Hangerő LE + bekapcsológomb együttes nyomva tartása kell.
C150-et lhet felrakni, csak a mikéntje attól függ, most milyen firmware van rajta. Mert ha ben C150 van rajta jelenleg, akkor kell régióváltás. Ahhoz bootloader-t kell nyitni, TWRP-t felrakni, majd oeminfo csere, gyári recovery visszarakása.
Az összefoglalót és Cunaja blogját kell figyelmesen elolvasni.
-
törölt tag
válasz
zizike22 #22965 üzenetére
Ez ugyanolyan kacsa, meg híresztelés, mint az eddigiek. Csak azért, mert valaki ilyeneket irkál egy fórumba, még nem kell készpénznek venni azt. A Huaweiblog.hu már eddig is elég sok olyan információt közölt, amely később valótlannak bizonyult. Sokkal megbízhatóbb ez a fórum. És ha MÉGIS LESZ Oreo???
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
zizike22 #19261 üzenetére
Nem haragszunk, csak a topikban már többször belefutottak mások ezekbe a hibákba és a végén kiderült, hogy nincs sim a telefonban. Napokat körbejártuk a dolgot, hogy miért nem megy a frissítés neki, több ember azon "dolgozott", hogy sikerüljön neki a frissítés és akkor mintegy varázsütésre kibújt a szeg a zsákból, hogy nincs benne sim...
Tényleg! Az összefoglalóba be kéne tenni, hogy "Ez egy telefon! Sim kártyával használatos!"
(#19263) zizike22
Értem.
Ne vedd magadra, csak szórakoztatom itt magam. -
Cunaja
addikt
válasz
zizike22 #19251 üzenetére
A Nougat a probléma! Ezt most hosszú lenne kifejteni, de nagyon érdekes jelenségeket tud produkálni.
Már itt a fórumon is volt probléma egy Huawei által kiadott hivatalos OTA frissítésből az L09-es telefonokon.
Jelenleg a B390-es szoftver is hasonló, mert van akinek sikerül telepíteni, de ugyanazokkal a lépésekkel, másnál "fail" a vége.
Ezzel reméljük október 16-a után foglalkozni fognak majd, mert most leköti minden idejüket az új készülék bemutatása. -
bocy1977
csendes újonc
válasz
zizike22 #19219 üzenetére
Azt le irhatnád eddig mit csináltál,az lemaradt.
Cunaja leirása alapján csináltad?
Lehet kell neki az oeminfo hogy felmenjen az újabb verzió.
Gondolom a recoveryböl a gyári van fent és bootloader zárt.
Nem igazán értem még én se hogyan müködik ez a rendszer,samsungom volt eddig és htc-m azok egyszerübbek. -
Tybor99
tag
válasz
zizike22 #18421 üzenetére
állítsd be hogy futhat a háttérben és hogy képernyő lezárásánál ne zárja be szerintem ez megoldhatja , én mondjuk alap rendszeren is úgy használtam az aksi miatt hogy csak akkor frissüljön mikor megnyitom legalább nem csipog a telefon folyamatosan és csak akkor nyomkodom mikor én akarom így nem zavar meg egyéb dolgokba !
-
Cunaja
addikt
válasz
zizike22 #14327 üzenetére
Advanced settings>Notication settings>show statusbar lunar. Itt vedd ki a pipát. Amúgy az a Kínai holdnaptár.
Más!
Gratulálok mindenkinek!
Szépen gyarapodnak a romolási szakértők.
Láttam az egész folyamatot, de direkt nem szóltam közbe, mert tart még az 1 hét pihi.
Most is megyek dolgozni, de közben is romolgatok.
Amúgy tényleg érdekes a B386, mert a fél internet hibára panaszkodik, ahogy szétbontva a romot látom, ezen nem is csodálkozom.
Mondjátok meg miért kell 3 helyre berakni ugyanazt az apk-t, ráadásul eltérő verzióval? A semmiért, egy jó nagy baki.
A romban kicserélték a kamera automata fókuszát, gondolom jobb lett.
Még nem raltam fel, mert nem volt időm, meg a rom is darabokban.
Felkerült egy Full rom is a Huawei szerverre a B386-ból, de kicsit hiányos az is számomra.
Egyszóval továbbra is lehet próbálkozni, de csak saját felelősségre és ha hiányzik valami ne lepődjünk meg. -
MK VII
veterán
válasz
zizike22 #14316 üzenetére
A dupla érintés módra ne alapozz.. Nem mindenkinél működik úgy ahogy kellene... Sajnos valószínűleg más hardverekkel adták ki a P9-ket.
Meg különben is.. P9-en szerintem nincs jobb az ujjlenyomat olvasós feloldásnál. Szóval vagy rakd újra a B383-at aztán slusz...
Vagy visszaállsz B182-re aztán onnan frissíted fel B378-ig.. Én mondjuk azon maradnék.. -
-
MK VII
veterán
válasz
zizike22 #14307 üzenetére
És mindig a gyári jön be?
Hát ez érdekes.
Figyi... Tedd fel a gyári recovery-t aztán három gombossal a rollback-ot. Utána az L09 C432B182 full romot. Onnantól zárt lesz a BL. Utána frissítőnek fel kell dobni a B378-cat..Ha a TWRP-s dolog nem megy akkor az a tiszta, hogy visszaállítasz mindent.
Más ötletem nincs. -
MK VII
veterán
válasz
zizike22 #14282 üzenetére
Legjobb lenne, ha elkezdenéd előröl igen...
Rollback-ot felteszed aztán 3 gombossal az L09 C432B182 full romot. Onnan meg fel fogja ajánlani a B378-cat.
De mindig olvass és kérdezz... Inkább minthogy valami gond legyen.Jelenleg, hogy is állsz? Mert arra még mindig nem válaszoltál, hogy hogy tetted fel a B383-at...
Írj le mindent, hogy mit csináltál a telefonnal..
Én megint pecázni fogok délután, de, ha tudok segítek..(#14284) Newlachka
Nem tudom törölni a Gboardot.. Csak leállítás van.. Törölni nem tudom... -
MK VII
veterán
válasz
zizike22 #14274 üzenetére
Válaszoltam már..
Figyi... Anélkül, hogy nem tanulmányozod át Cunaja leírásait nem fog tudni senki segíteni...
Egy alap "műveltségednek" kell lennie hozzá mindenképp..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest