-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamás86
tag
válasz
Fenyi Leopol #22472 üzenetére
Szia nekem is volt ez a problémám.Nougat frissités után jött elő.Alaplapcsere garanciában a megoldás.
-
tamás86
tag
válasz
Cunaja #19635 üzenetére
Hát igen elég furcsa dolog ez mert nejem p9 én mukodik. Peddig az is ugyan ugy b391 en van. Csak az övé fehér. És ő csak akkor frissitett mikor feldobta neki ota-n. Én nougatra egyszer felraktam 3 gombos modszerrel még a b378 at. De azota vokt rollback es normalisan frissult de nem megy csak 6-os droidon azon most is megy ha rollbacket csinálok.Probaltam a te romod közül a v4 v5 v5lite. Azon is fent állt ez de gondolom nem hatdveres hiba mert akkor 6-os droidon se menne rollback után.
-
tamás86
tag
Sziasztok. Következö a problémám. Egyik nougaton se megy normálisan a youtube vr akkor mikor rákatintok a cardbord ikonra eszeveszet ugrálást tapasztalok ez nagyon sokaknál elöjön huawei teloknál nougatra áttérés után 6-os droidon minden okés. Huawei honor 8 nál is többen tapasztalták de megoldást senki nem tud. Én most b391 es nougaton vagyok német 1und1 os telo. Ota-n jött az update.Nagyon hálás lennék ha valaki segitene rájönni a megoldásra. Töbször kérdeztem itt de elsiklott felette mindenk azért probálkozok sokadjára hátha azota lett megoldás. Köszönöm elöre is. Sokaknak hasznos lenne egy megoldás.
-
tamás86
tag
Sziasztok ma frissitettem b390 re csak biztonsagi frissites valtozott vr probléma ugyan ugy megmaradt.
-
tamás86
tag
Sziasztok vr problema miatt szeretnem kiprobalni hogy b182 ről ugy telepitem a nougatot hogy b360 nal kezdek.Az a problema hogy amit letöltök b360at az nem települ 35%nal hibauzenet es marad b182.Nincs valakinek talonba müködö b360 romja.
-
tamás86
tag
A buildot és a recoveryt parancssorbol kell feltenni?Milyen sorrendbe?
-
tamás86
tag
Sziasztok v5 ről szeretnèk visszatèrni b182 romra mi a teendő rèszletesen?A vr szolgàltatàs hiànya miatt térek vissza 6-os androidra.Előre is köszi a segitsèget.
-
tamás86
tag
Modositanèk nem csak a youtube nem megy vr hanem utcakèp google earth sem.Ugyan ez a zavart müködès jön elő.
-
tamás86
tag
Youtube vr nincs megoldàs vagy èn nem figyelek élèggè?
-
tamás86
tag
Sziasztok mit kell csinalni cunaja v4 en ha a mediaszerver beragadt.50%akku fogyaszto.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Na felraktam a v5re a v4 et a 11es ponttol.Minden müködik kivéve a youtube vrt.Az csak 6os androidon megy b182 még ment a felet megzavarodik gyari nougaton és most cunaja romon is ezt tapasztaltam.A v4 ugyan arra a twrp re raktam fel mint amivel a v5 nem ment az ujjlenyomat.Mi lehet a baj a youtube vr el.Honor 8 on talalkoztak ezzel a jelenseggel nougat frissites utan.A twrp 3.1.0-2. volt amin a v5 nem ment v4 viszont gond nelkül.
-
tamás86
tag
Igen csinaltam.De azzal is van problema.visszaallitottam es kamera meg a beallitas nem mükodott.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Nekem is problema van a biztonsag resszel ujlenyomat nem mükodik ugy mint a kolleganak 3xor ujra raktam a v5 -öt.A v4 mehet ra egyböl a v5 re?
-
tamás86
tag
Sziasztok.Azzal a problémával állok szembe hogy b182-ről se 3gombossal se a tárcsázos updattel nem mennek föl a frissitesek b383 inkompatibilitast hibat ir b361 emotion reset vagy ilyesmi hibát.Mi a teendő.Ota frissülne b383 ra de ha ugy frissitem akkor nougaton a youtube vr nem müködik.Mitlehet tenni?Várom az ötleteket.
-
tamás86
tag
Sziasztok gyári b389 mikor várható szerintetek?
-
tamás86
tag
[link] Sziasztok valakinek hasonlo problémája nougaton?P9 em produkálja ugyan ezt a jelenséget mint huawei honor nougat frissites után.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem valaki probálta már youtubon a cardboard funkciot?MM alatt monden rendbe volt nougaton forog a kép.De feleségem p9 én nougaton is müködik.Az övé simán végigfrissült B136 tól B383 ig én 3gimbossal raktam fel még frissen a B383 as romot.És nálam a vr hibás.
-
tamás86
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.A cunaja romon használ e valaki cardboardot?Olyan problémát vettem észre hogy a cardboard nem müködik rendesen a youtube cardboard üzemmód.B378 on még müködöt de B383 mon B386 on már nem.Válaszokat előre is köszi.
-
tamás86
tag
Köszönöm a segítséget Septum15 fórumtársnak és Cunaja mesternek.A recovery volt a megoldás.
-
tamás86
tag
És milyen romot rakják rá?B383 B182 vagy B136?Bocs a lámaságért.Azt tudom hogy rollbackhez nem kell twrp csak a hiba miatt raktam fel úgymond vegsö megoldásként.
-
tamás86
tag
Utánna bootloadert nyitottam hogy twrp felrakjam.Elvileg fel is rakta de viszont nem bootol a twrp.
-
tamás86
tag
Na úgy kezdödöt a dolog hogy fent voltam b383 ás romon de az akku tudjátok milyen így.Letöltöttem a rollback romot utánna a B182 full romot.Rollback le is futott normálisan felmasoltam a b182 romot 3gombos módszerel indít és 5% package hiba.Utanna mondom hátha a rollback nem jó mégegyszer ráengedtem.Igy se lett jó.Na utánna letöltöttem a B136 full romot.az is ugyan ez.
-
tamás86
tag
Szia.Köszi a segítséget.
-
tamás86
tag
És b383rol indult a rollback.Köszi a segítséget előre is.
-
tamás86
tag
Próbáltam a b182 full romot felrakni package hiba b136nal szintén.
-
tamás86
tag
C900B300 on vagyok most.
-
tamás86
tag
Gyári recovery alatt mit értesz pontosan?
-
tamás86
tag
Szia Próbáltam de nem megy.tevedesből lehet hogy kétszer volt a rollback rom felrakva.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Következő a problémam.Rollbacken ragadtam.Bootloader nyitva de nem tudom milyen twrp menjen rá hogy oem infót frissítések.Köszi a segítséget előre is.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Következő problémám lenne
900B300 rollback romon ragadtam.probáltam a b182 felrakni sd ről
nem ment utánna probáltam a b136-ot
de hibát ir ki 5% után felraktam mégegyszer a rollbacket es ugyan ugy 5% után hiba.
b383 rol rolbackeltem volna
azt is irja a telo hogy c900b300
csak mindkit romnal 5%hibat ir ki frissiteskor
b182 nél is és b136 nal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest