- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #12923 üzenetére
egyetemen kötelezö nyári gyakrol el kellett mailben küldeni a tanárnak a jelenlétit, az enyém elveszett. Bementem lefenyékpézeni és küldtem neki mailben.
a probléma az volt, hogy elötte exemröl készült egy eléggé akt kép. na nekem sikerült azt elküldeni a tanárnak
bár jo fej volt, annyit válaszolt, hogx köszöni a képet a hölgyröl, nagyon csinos, de ne értsem félre, a jelenléti képre mégjobban izgulna
akkor hekkeltem szét a wp-t és nem töltötte be a képek elönézetétazota én is biztosra megyek
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #12916 üzenetére
Csak amiatt, hogy biztos jó helyre tegyem a telefont a terminálon, amikor fizetek
regibbi telómon a telefon közepén volt. P9 Lite-on is valószínűleg ott van. Mert a P8-am üveg részét a P9 Lite közepéhez kellett érinteni..innen gondoltam hogy a P8-nál nem a telefon közepén lehet, de jó lenne tudni akkor, hogyne csak úgy nagyjából mindenhol 'érintsem', hanem tudatosan oda tegyem a telefont!
Köszönöm a fáradozásod és ne haragudj ha nagyon láma voltam!Ezzel még nem volt tapasztalatom!
-
rObika8802
aktív tag
válasz
Micsurin #12916 üzenetére
Probáltam mindent..masik app, mindent alaphelyzetbe..ugyanaz a gond..viszont amikor megnyitom a kamerát és még nem fókuszált addig az 1 vagy 0.5mp-ig addig nem "rezeg" a kép...érdekes nemtudom mi lehet a gond..lencsét is nézegettem,de nekem sértetlennek tűnt... :/
Köszönöm a tippeket amugy! -
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #12913 üzenetére
Köszönöm!
Elég nehezen találtam meg, de azt hiszem látomrObika8802
Nem nyúlhatott hozzá véletlenül egy gyermek? Olyan, mintha hosszú záridő lenne rajta. Nincs bekapcsolva a 'pro' kamera mód? Vagy fénnyel festés effektus, vagy ehhez hasonló?
Ha nem, akkor a kamera alkalmazásnak nyomnék egy adatok törlését, hogy alap helyzetbe álljon.
Még esetleg, ha a fejlesztői lehetősegeket aktiváltad és ott az animáció időket hosszabbra állítottad, úgy olvastam egyszer, az hatással van a kamera záridőre is. (Ha nem tudod miről van szó, akkor biztos nem ez a gond) -
törölt tag
válasz
Micsurin #12270 üzenetére
Én nem szeretnék okoskodni, de mintha említettem volna, hogy két tapadókoronggal nyom nélkül szétszedhető. Még ha ragasztva van is. Az amúgy inkább tömitőanyag mintsem ragasztó, szépen elenged ha erőhatás éri. Persze lehet nekem csak mákom volt, a fene se tudja. De ez már eső után köpönyeg.
-
grafnet
veterán
válasz
Micsurin #12195 üzenetére
Az a baj, hogy pont csipiszkutya a kivétel: Őt beszívatták! De, legalább van egy új, garis akkuja és egy új házas készüléke. (Emlékeim szerint Te lettél volna a másik. Akinek ráadásul ugyanarra a munkára kétszer akkora árat írtak. Azért ez is megérne egy e-mail váltást a Huaweivel...)
Remélem, a zasszonyét sem kell küldeni hozzájuk, mert a bal felső sarka kapott. A kert meghajlott rendesen, de az érintőt pont nem repesztette meg.
-
törölt tag
válasz
Micsurin #12125 üzenetére
Lehet venni előlapot fémházzal együtt, Aliról én is rendeltem, csak még lusta voltam kicserélni. Ugye balf@sz voltam, és eltörtem a kijelzőm.
Mindjárt dobok fel képetszerk: Már ha megtalálom, hogy hová a pélóba süllyesztettem pár hónappal ezelőtt, mikor megjött
szerk2:
Hát ezt most nem találom. Ha asszony megjön, megkérem, hogy keresse elő nekem. De ITT a link, ahol vettem. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #12122 üzenetére
Nem tudom, hogy mit kell még hozzájuk vinni, de utána járok.
Valószinüleg ez is egy nyomos indokom lesz a következö telefonnál, hogy kihez kerül ha szervizelni kell.Most gondolkodom és lehet, hogy rosszul emlékszem de leirom. Még anno Lumia 800. Nem hallottak rendesen ha telefonáltam, mert alul a hangszoro/mikrofon páros rácsai teljesen bekoszolodtak. Beküldtem azzal a problémával akkor még telenoron keresztül, hogy nem javitják mert vizbe esett telefon és eloxidálodott a forrasztás. De biztos, hogy ök voltak mert jol rémlik a fénykép amin az IMEI számot fényképezték.
Bkrisz9: sajnos tapasztalatom, hogy hiába küldöm, én csak egy kis senki vagyok ebben a "hatalmas" gépezetben, de megprobálkozhatok vele.
-
csipszikutya
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #12013 üzenetére
Ejjejj megjöttem. Már 39k? 1 honapja nekem "csak" 16+áfa volt. Nem müködött a bekapcsolo gombot, ráfogták, hogy azért nem mehet mert repedt a kamera plexi, cseréljem a kopmlett házat, mert hát egyben van.
De nekem ennyiért legalább uj házat, kijelzöt és akkut adtak.
És amugy, már meg ne haragudj, de az kamera védö plexi, khm...elejtetted????? me' nem vigyázol rá jobban? Vegyél tokot, rakd páncélszekrénybe és közuton is tankkal közlekedj, mert ha rászarik a légy a kijelzöre akkor ugrik a garancia és mehetsz a pápához feloldozásért.
csemegézz a szopatásombol
csemegézz a szopatásombol #2
csemegézz a szopatásombol #3 -
törölt tag
válasz
Micsurin #12026 üzenetére
Ez inkább hátlap ez mint készülékház, azért ne mossuk össze a dolgokat.
A fődarabok az én olvasatomban a kijelző+készülékház, alaplap, akku. Nehogy már egy hátlap is az legyen, mert menten megmarom magam. Ha annyira kúpolsz a gari miatt cseréld ki csak a kamera plexit. Egy kis hajszárítózás után elenged a ragasztás ki lehet szépen vakarni a töröttet.
Ui. Fingani szabad vajon a telefon mellett? Vagy az is azonnali garanciamegvonással jár?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #11594 üzenetére
Találtam megoldást a problémára. A Swipeup Utility pro segítéségével ha a home gombot felfelé húzom gyönyörű animációval megcsinálja azt amit eddig az alkalmazás váltó hosszú nyomásával lehetett. És nem kell hozzá root. Ha gondolod írj privátban.
Nyilván több mindent is lehet csinálni...így akár a kijelzőt is lezárhatod vele stb. (lock ikon sincs a kezdőképernyőn a 6-os droid óta.) -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Micsurin #10526 üzenetére
Aha, ha a B170-es független akkor arra mehet a legújabb android 6-os független rom, akár a B392-es is, vagy ha a rendes OTA-s-sal szeretnél haladni akkor B370 - B382 - B390 , ezek közül valamelyiknek a FULL verziója, de ha B392-tőt teszel fel egyből az is tökéletes és legfrissebb googles biztonsági védelem van benne.
-
-
Anonymus95
senior tag
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Micsurin #10225 üzenetére
B323
2016.03.24 - Android 6.0, EMUI 4.0
GRA-L09C150B323 - Függő, Telekom
[Hivatalos link]
- !!! Hívásnál recsegő beszédhang fordulhat elő!Igen elvileg ez, de hibás a Rom, bár elvileg volt hozzá OTA-n egy frissítés ami javította ezt a recsegő beszédhangot:
B328
2016.05.26 - Android 6.0, EMUI 4.0 - Telekom
GRA-L09C150B328 - Telekom CUST HUN C150 D003
HiCare OTA frissítés B323-ra
- A hívás közbeni recsegés kijavítvaVolt aki írta hogy nála jelentkezett ez a recsegés hiba, de sajnos frissebb Telekomos kiadás nincs csak független verziók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest