- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
csipszikutya #14024 üzenetére
gps-t nem tudom kikapcsolni,mert az időjárást és a helyet az alapján mondja a teló.
Egyértelműen ez a 360 security okozza a battery drain-t,mert tegnap este megpiszkáltam azóta nagyjából ok. -
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13978 üzenetére
Azért Boldog Szülinapot!
Jó mulatság lesz! Occsó sört ihatsz még ezek szerint máskor is! -
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13975 üzenetére
Hol veszel ilyen olcsón a sört?
;-D -
FeZ...
aktív tag
válasz
csipszikutya #13972 üzenetére
" nem ebbe a 360 ft-be fogok bele halni ha mégse jönne be
"
Ha jól tudom a Play-ről telepített szoftvereknél letöltés után ha X órán belül törlöd a programot, akkor úgy veszi, hogy nem tetszett/nem kell neked és visszatéríti az árát. Érdemes lenne rákérdezni pl. az Android szoftver topikban, hogy valóban így van-e ill. hogy mennyi az az X idő.
Szerk.: ja, és közben eszembe jutott, hogy van belőle próbaverzió is ingyen.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13969 üzenetére
Ő az, ha nem tetszik max refund. De még többet is tud mint a HW-s.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13966 üzenetére
Jónak jó cucc,de én is kikapcsoltam. Nekem annyira van beállítva,hogy töltés közben világít az óra meg a dátum,és kész. Statikus a cucc,szal arra sincs esély hogy beégjen.
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13958 üzenetére
Csak nehogy jól hátba találja!
:-D -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13956 üzenetére
Itt a Huawei Swipe billentyűzetem. Bár a lementést követően meglepődtem a 200 MB feletti méretet illetően..szóval wifit ajánlom.
https://drive.google.com/open?id=1cI-zjYgyABn5nREJSc4oXkZlQoKM7yB5
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13953 üzenetére
Én boldog és kiegyensúlyozott vagyok a P8-al is, csak nem tudtam mire vélni a wifi lassulást a Bluetooth használatakor. Nem gondoltam volna hogy gyártói hiba..vagy legalább is típushiba. Vagy inkább chip hiba, mert én is úgy gondoltam, hogy pont ez a gyártó, aki ebben a vezető, az nem követ el ilyen hibát. Tévedtem.
Ettől eltekintve ugyan úgy szeretem ezt a telefont. Nem csak azért mert bajom van a többi gyártóval, hanem mert tényleg szeretem.A billentyűzetre térve:
Én Google billentyűzetet használok. Ott lehet állítani egy csúszkán, hogy meddig keljen hosszan nyomni a betűt, hogy eljöjjön az 'alatta' lévő többi karakter. Anno nekem is gond volt ez, de ezzel egyből kiküszöböltem. Továbbá sok esetben nem is használom az ékezetet, mert a szótár kijavítja. És végül a csúsztatásos gépeléssel sem kell az ékezetekkel foglalkozni mert az is a szótár alapján illeszti be a szót. Ritkán kell hosszan nyomnom egy betűt, akkor sem kell sokat várnom mivel rövid a várakozási idő.
Persze a Swipe használata és rutinná válása időt vesz igénybe, de nekem már villámgyors a gépelés. Hozzászoktam és keverve használom az írás fajtákat. Mikor elsők a gyorsabb, egyszerűbb, melyik esik most épp kézre.
És a Google billentyűzetet elérhető minden eszközre.
De persze a kérdésedre térve (Én is utálom, ha kérdezek és 'csak okoskodnak'. Nem okoskodom, csak elmondtam amit én használok és esetleg egy segítség vagy próba lehetőség) nem lehetséges. Anno a Sony billentyűzetet szerettem volna átenni a P8-ra, de nem működött. Szerettem az írtó jó szótárat. A Google valamivel jobb lett időközben, mert ugye meg kell tanulnia a dolgokat, d akkor sem éri el azt a szintet amit a Sony billentyűzet. De már hozzászoktam. Minden csak szokás kérdése. Ezzel szemben tény, hogy a Sony szereti korlátozni a Sony-n dolgok használhatóságát más eszközökön. Így ha gondolod, elküldhetem neked a Huawei Swipe alkalmazás telepítőjét egy próbára. Hátha működni fog.
De egybekelt Tegnap volt nálam egy Honor 9 és ott a Google billentyűzetet mellett a Swift Keyboard volt alapértelmezetten. Asszem az is elég testreszabható és beállítható hogy legyen ékezetet karakter is a billentyűn, bár nem tudom biztosra de úgy rémlik. Próbáld ki esetleg. -
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13953 üzenetére
Apk mirror? Nincs fent a Huawei billentyűzet?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13855 üzenetére
A Betaval már rendben van, éjjel max egy százalékot merül.
-
sajby
senior tag
válasz
csipszikutya #13792 üzenetére
A kérdésedben ott a válasz
Független. -
M@rdel
őstag
válasz
csipszikutya #13765 üzenetére
Öcséd helyében aggódnék!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13747 üzenetére
Nem hiszem,hogy egy secu patch ilyen hibát okozna. Maximum egy fr-t próbálj meg. Ha meg nem jön be,lehet haldoklik valami a telefonban. Lehet azért,mert már nem használod.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13680 üzenetére
31%, 1 óra 19 perc Real Racing 3, és 2 óra 39 perc kijelző idő, ha nem vonatozok dobom a képet, nem tudom nektek miért nem bírja a telo..... ja de.
Nálam szinkron off, Messi Lite és ennyi, nem kellenek nekem a Cukkemberk féle hiden spyware battery drainerek.
-
migabi24
nagyúr
válasz
csipszikutya #13678 üzenetére
Nálam minden este töltőn van, sokat böngészek kijelzőhasználatba majd 1h-val jobb volt a B200
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13666 üzenetére
Azért az SP USB aljzatánál remegett a kezem, át ne égessek valami olyant amit nem akarok!
Ajánlom mindenkinek 17 nap alatt jött meg, jó minőségű, feltettem, éjjelre kapott a telo egy kisebb könyvet a kijelzőre (persze letakarva és nem mázsásat) és a jobb felső sarokban is szépen feltapadt!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13661 üzenetére
A szerelgető túlzás, P8 ház, Nexus 9 Akku, Xperia SP USB aljzat. Csak megcsinálom amit tudok... ha nekem is megy nem adom idegenek kezébe a telefont... és pláne nem fizetek érte rezsi óradíjat....
-
Roppy
tag
válasz
csipszikutya #13661 üzenetére
Rendben, akkor írok neki, köszi!
-
Minstrel
senior tag
válasz
csipszikutya #13650 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13650 üzenetére
Üdv a klubban már tudod milyen ha úgy működik ahogy kell neki 😁😂
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13645 üzenetére
A tied fixen áll a zasszonyéban?!
:-DMicsurin: Forrasztgatni? - Ti így hívjatok?
:-D -
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13645 üzenetére
Ha szeretsz forrasztgatni persze!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13643 üzenetére
Az tuti a ház miatt lesz?
Elnyalt hajlott usb nyelv nem lehet? BTW gyári kábel marha lazán van benne...
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13639 üzenetére
Nem kicsit offolunk az autóval:
A miénk 2004-es 1.9 dízel Gran Scenic, 212e-nél volt óra csere, most 102e van benne! Kuplungot most cseréltünk, de a kettőstömegűt nem cseréltük! -
törölt tag
válasz
csipszikutya #13633 üzenetére
Nem az lesz, de a vezérlés csere esélyes lesz. (SZVSZ)
Beszarok, hogy egy 80 000 km-t futott autón elromlik bármi is. Német vagy francia, esetleg olasz?
Tavaly a szerelőmnél állt egy két éves 85 000km-t futott 1.6 benzin Focus. Kérdem mit keres ez itt ilyen fiatalon. Turbó hibás, cserélni kell valszeg... Megáll az eszem. -
bexinho23
őstag
válasz
csipszikutya #13627 üzenetére
Értem, remélem nekem is jön üzenet. Eddig csak egy ügyfélszolgálatos értékelő sms érkezett, semmi több. Ha 4G-re váltom a hálózatot, se kép-se hang. Akkor kivárok. Mondjuk elég fura, mert pont egy megújuló netet mondtam le, hogy fordulónap után egyszeri alkalmas keretet vegyek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13629 üzenetére
Reméljük nem lesz kirobbanó siker!
-
Minstrel
senior tag
válasz
csipszikutya #13627 üzenetére
az rr amúgy minek a rövidítése?
-
Muerte68
addikt
válasz
csipszikutya #13617 üzenetére
persze sok szerencsét hozzá-csak a személyes tapasztalataim osztottam meg-házhoz jövős garit még idáig csak az asus-laptop-nál kellett hálitennek használni az kényelmes és jó volt a gyerek laptopját gyk-újjá építették
-
Muerte68
addikt
válasz
csipszikutya #13613 üzenetére
há az a sifon garancia
Ismerősöm 6-os- a két hét után romlott el-kétszer küldték pestre-ha leadta a telenor hoz 1 hét mire elvitték 2-4!-hét a javítás,először softver-ez ték persze nem lett jó,másodszor valamit cseréltek benne a hangszórónál-akkor sem harmadszor azt mondták alaplap csere vagy másik teló inkább visszakérte a pénzét.Ha személyesen viszi fel akkor gyorsabb 170km de a javítási idő ugyanaz-de csere telót nem ajánlottak újjat.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13600 üzenetére
Ez nem túl jó hír..
http://index.hu/tech/2017/09/30/hajlamos_szetnyilni_az_uj_iphone/
-
Willanyasz
tag
válasz
csipszikutya #13602 üzenetére
Köszönöm!
Kipróbálom. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Gond és inkább átokmentes új társat kívánok a jövőben!
-
chros
őstag
válasz
Sok aikert az arcfelismeros rendszerhez
Mindenkepp irj majd a tapasztalatokrol!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13587 üzenetére
Passzolok, féléve van meg, nagyon szeretem az első akku csere óta (már 2 naposan nem akarta venni a töltést rendesen...
) nekem tökéletes a kijelző időm, volt Sp-m, Z1-em, G4c(huha ekkora fost....
) de a P8 az eddigi legjobb, nagyon egyben van.
Szerelgetés az a saját hibám... GPS tartóból kiesett a kormányról....
-
Muerte68
addikt
válasz
csipszikutya #13587 üzenetére
Szerintem ragaszkodik hozzád
Vagy ő Christine-telóban -
Grecky
senior tag
válasz
csipszikutya #13569 üzenetére
Frankó.
Lehet, hogy Huaweiék meg akarnak kímélni attól, hogy halálra izgassuk magunkat a kijelzőidőn. -
migabi24
nagyúr
válasz
csipszikutya #13539 üzenetére
Miért pont arra?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13501 üzenetére
3 óra 10 perc.
Haza érek dobok képet róla. Chrome, zene, The Trail
Viszont R.I.P P8.... 5 hónapot élt. Vagy szét van ba*odva a kijelzőm vagy szét van b*odva. Vagy szét fog vállni az üveg és a kijelző vagy "szét marta" a tanktáska gumis áttetsző térképtartója...
Szabálytalan hol kör, hol L alakú "maszatok vannak" nyomásra nem tűnnek el és nem változnak. DE se felmelegítve nem jönnek le, se CIF abalkmosóval semmivel. ....95-ös Nitro+ benyát meg nem mertem még neki adni.....
-
chros
őstag
válasz
csipszikutya #13492 üzenetére
-
heditom
csendes tag
válasz
csipszikutya #13478 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy olyan is van
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13461 üzenetére
A P8 lite-hoz ne viszonyíts, mert ott alapból problémák vannak a hálózati dolgokkal..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13458 üzenetére
Telekom
Váci út, Dózsa kereszteződése, a suli előtt néha nincs LTE.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13458 üzenetére
Akkor nem szóltam!
Nekem meg a Telekom vált be igazán.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13456 üzenetére
Szerintem azért a Vodafone sem egy 5*.. De ez persze az én véleményem. Lehet más másként van ezzel.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13454 üzenetére
Én szolgáltatót váltanék.. De telefont is
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13427 üzenetére
Mondtam nem is kell az az app, meg lehet anélkül is lenni. Töröld és browser.
Note? .... amilyen a formád te leszel az első akinél az is spontán lángra kapna.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13427 üzenetére
Nagyon adom.
Főleg így,hogy a Google/Huawei appok teljesen le vannak pucolva róla.Adaway fennt,így reklámok sem zaklatnak.Processzormagokból kettő offolva,és így is teljesen fluid,plusz az akksinak is sokkal jobb. -
TGa
tag
válasz
csipszikutya #13410 üzenetére
A fényképező alkalmazás beállításaiban (jobbról behúz) az SD kártyára mentés preferálása.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13387 üzenetére
Egyébként tavaly már én is vízpróbáztam a telefont. Persze nem szándékosan. De azért egy hét birtoklás után igen csak frászt kaptam.
Egy nyugis de gyönyörű termálfürdőben voltam, fotóztam..majd egy kedves úr megkérdezte, hogy csináljon-e egy képet rólam. Mondom ja. Fotó után, mikor adta vissza a telefont túl hamar elengedte. Én még nem fogtam. Épp hogy félig merült csak bele a vízbe..olyan gyors reflexet levágtam, hogy magam is meglepődtem. Kb egy óráig baszakodott a jet aljzat..gondolom a víz összezárta az áramkört, mert állandóan villogott, hogy csatlakozva, leválasztva, csatlakozva.....
Ablakba tettem a nap felé fordítva 3 perc és semmi baja nem volt.Jó..ez az 1 órás balatonhoz képest kutyagumi, de mondom..1 hetes birtoklás után igen csak frászt kaptam. De azóta is viseli az "ideáig ez a legjobb telefonom" címet!
Még egy javaslat. Szerintem ha meglesz az új telefonod, a P8-ad kereteztesd be és akaszd ki a falra!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13383 üzenetére
Szerkezetileg ennél jobb telefonnal én még nem találkoztam, pedig volt már pár készülék a kezemben.
Ez egy atomot is túlélne.. -
persil
nagyúr
válasz
Ezek után, ha eladod, hogy jobbat vegyél, akkor biztosan a pokolban égsz majd el
De azon sem lepődnék meg, ha a skynet rádküldené a kávéfőzőt, meg a vízforralót -
Muerte68
addikt
válasz
Látod nem tudod kinyírni pedig mindent megpróbáltál
-
chros
őstag
válasz
csipszikutya #13327 üzenetére
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13327 üzenetére
Érdekes,nálam ilyenről szó sincs.
Pedig a legfrissebb verziót használom mindig. -
Minstrel
senior tag
válasz
csipszikutya #13314 üzenetére
Helymeghatározás be van kapcsolva? Ha nálam be van akkor ugyanolyan folyamatos az ébren csík, mint a wifi és merül, mint állat.
-
chros
őstag
válasz
csipszikutya #13303 üzenetére
Ha rajottel, akkor ne tartsd magadban!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13286 üzenetére
Adok függ a googletől hogy épp hogy dolgozik
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13276 üzenetére
Majd helyreáll
Szabcsizz
A Greenify-re gondolsz? Én azt használtam anno Sony-n és nagyon király volt! -
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13276 üzenetére
Ezen a ROM-on ezzel nem lenne problémád, én is használok minden ilyen f*s appot.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13272 üzenetére
Böngésző számomra kielégítő a Facebook téren..
Intelligensen volt és úgy merült. Most Teljesítményre tettem és nézem hogy hogy alakul.
Természetesen a Wifi+ off, a helyszolgáltatásoknál alul a menüben lévő
Wifi és Bluetooth alapú keresés off, GPS off, biztonsági mentés off, szinkronizálásnál is alcsak az eddigiek vannak.. szóval számomra szokásos beállítások vannak. -
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #13270 üzenetére
Magisk verzió esetén flashelni kell előbb egy Magisk-Uninstaller.zip-et, aztán a gyári recovery-t, és utána mehet a 3 gombos. Majd csinálok hozzá egy leírást, de elég sok melóm van ma, úgyhogy erre most nem lesz időm. Classic verzió esetében a K-Settings-ben van egy olyan menüpont, hogy flash official recovery, ez visszaállítja a gyári recovery-t, és utána mehet a 3 gombos telepítés.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13265 üzenetére
Így van! BL nyitás, TWRP, ROM
Rendben! Már nagyon várom a találkát! -
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #13265 üzenetére
A sorrend: BL nyitás, TWRP telepítés, és utána a ROM telepítés. Zárt BL-re nem igazán tudsz TWRP-t flashelni.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13260 üzenetére
Egyszer úgy szeretném látni azt a telefont! Meg akarok ismerni! És ez úttal segítenék is.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13256 üzenetére
Pontosan úgy csináltál mindent, ahogy a fórumtárs leírta? Egyáltalán hol akadsz el?
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13236 üzenetére
Gemkapocs kihajlítva... Ne várj jövő hétig!
-
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #13220 üzenetére
Igen, azt is tartalmazza. Nagyjából amúgy megvan az egész, csak végig kell néznem, meg itt-ott alakítani rajta egy kicsit, hogy kinézzen valahogy
.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13217 üzenetére
Visszalehet zárni, de ez már bonyolultabb művelet..mélyvíz kategória. Itt már nem árt, ha tudja az ember, mit csinál.
Köszönöm! És asszem megvárom a magyar leírást ezzel
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13212 üzenetére
Nem érdemes elrontani, de nem fogod!
Egyébként hogy őszinte legyek én is most csinálom segítséggel! De annyit tudok hogy a BL nyitásához kelleni fog egy kód, amit ezen oldalon tudsz igényelni. (Fontos! Ezzel sztem elvész a garancia!)
Szóval belépsz a Huawei ID-del (ami nekem speciális nem akar összejönni sehogy sem) és ott megadsz minden adatot, majd leküldik a kódot és innentől viszont már nem tudom ezért kértem segítséget. De ha gondoljátok leírok majd mindent, szívesen segítek ha végeztem. Vagy majd jelentkezik az illető aki nekem segít. Nem akarok nevet írni, nem tudom mennyi ideje van stb..illetve Ronam estére csinál egy leírást, valószínűleg abban is benne lesz minden! Ő is segít majd! -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13208 üzenetére
De asszem BL-t kell nyitni, TWRP Recovery-t feltenni és úgy flashelni ezt a ROM-ot. Vagy nem jól tudom?
-
chros
őstag
válasz
csipszikutya #13198 üzenetére
Kotve hiszem, mert a gyarira epul.
-
Talala
senior tag
válasz
csipszikutya #13202 üzenetére
Oksi, köszi. Törött kijelző, és elvileg a kamera is sérült. Ismerősé
-
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #13194 üzenetére
Elég sok extra van benne a gyárihoz képest, nemrég bootolt be a rendszer, úgyhogy egyelőre túl sok mindent nem tudok róla mondani. Lesz hozzá hamarosan angol leírás is, esetleg ha van rá igény, akkor majd összedobok egy magyar leírást a telepítés menetéről.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #13145 üzenetére
Én is ugyan így vagyok már ezzel, nincs már olyan messze a szeptember vége. Addig meg már csak kibírjuk, mert őszintén szólva nekem sem a szívem csücske már ez a készülék.
-
rolii9797
csendes újonc
válasz
csipszikutya #13149 üzenetére
Nem tudom, nekem nem tetszik a videója. Ahogy elnéztem a teszteket, a huawei telefonoknak nem erőssége a videózás. Az zavar még nagyon, ha valamilyen alkalmazáson belül videózol pl.instagram, snapchat, akkor szoftveres képstabilizálást használ, ami mégjobban lerontja a minőséget. Sajnos ezt szerintem nem lehet kikapcsolni, legalábbis én még nem találtam ilyen opciót. Ilynkor a hang is rossz, hangosabb zene esetén teljesen eltorzul, míg sima videózásnál nem.
-
Sofian
őstag
válasz
csipszikutya #13143 üzenetére
Ideje lenne feladni ezt..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13119 üzenetére
pfff... minek ide FB app? Én 1,5 hónapja tiszta vagyok. Messenger Lite + browser fb.
És köszönöm jól vagyok vele.
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13115 üzenetére
Here: tegnap én is így jártam! 3 utcával vitt feljebb!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13093 üzenetére
Nekem FR nélkül megy. Nem piszkálok semmit rajta. Mindkét úgy csinálok ahigy a telefon kívánja. Nem telepítek kézzel és nem csinálok FR-t. Szépen működik!
Frissült tegnap, és nekem gyorsabb az érzete.Ha nem használod a gmailt, akkor tiltsd le nyugodtan..ne futkorásszon a háttérben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13093 üzenetére
Bátor vagy! Vagy csak vakmerő?
FR-t neki. Én 397-ről mentem 398-ra. FT és ugyan olyan gyors lett mint volt!
(Te esetedben ez nem játszott az utazás miatt!
)
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #13057 üzenetére
A Chromeban ez egy future az 59-es verziótól. Amit már az asztali verziókban is behoztak a laptopok miatt.
Kevesebb RAM, kevesebb energiahasználat a háttérben lévő oldalak 'inaktiválásával'. Ha bizonyos ideig nem használod, 'leállítja' (durva szóval mondva) a weboldalt.
Ezért lehet, hogy amikor rámész az adott oldalra, 'betölteni' látod úgy, hogy az a régi tartalmat 'tölti' be.
A Chrome igényeit csökkentik ezzel uoeltve az új script motorral ami sokkal gyorsab.A flash villanást nem értem, de nekem nem is csináljak semmit. (B397)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #13046 üzenetére
Tippre: Tempered Glass. Edzett képernyővédő üveglap.
megjegyzés: Lópikulát se ér.... Nexus 9-nek pl keményebb volt a gyári üveglapja mint az utólag ragasztott védő lap....
-
Roppy
tag
válasz
csipszikutya #13037 üzenetére
Igen
Csak hogy csereutalványt kaptam és mivel használtan vettem a telót több, mint 1,5 éve, így nem tudtak velem mit kezdeni a T-sek, pedig egy P10-est jó lett volna kihozni egy kis ráfizetéssel...... De tanultam a dologból és ezentúl, ha használtan veszek telefont, akkor már nálam lesz az adásvételi az ilyen konfliktusok és kellemetlenségek elkerülése miatt. -
Roppy
tag
válasz
csipszikutya #13035 üzenetére
Nekem ingyen volt, még éppen belefértem a gari idő lejáratáig (e hónap 28-áig él a garancia).
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #13023 üzenetére
A jelenség alapján kontakt hibát mondanék, amit egy kis beázás is erősít.
Viszont ismerve a telefon előéletét ez utóbbi kilőve.
A Te kálváriádat is ismerem, így inkább erre voksolnék...Viccet félre téve: a dokumentáció szerint nem csak 64-est tud kezelni? Nem, mintha erre meg így kellene reagálnia.
-
migabi24
nagyúr
válasz
csipszikutya #13020 üzenetére
nekem is 128-as van benne soha nem csinált még ilyet
-
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #13020 üzenetére
Nekem is csinalta de nagyon ritkan, ket hetente kb. Mondjuk akkor nyuztam es dobaltam. Nem tudom most csinalja-e mert mar egy iphone SE-t nyuzok
-
PeeterssoN
őstag
válasz
csipszikutya #13016 üzenetére
Nincs!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12996 üzenetére
Ha már a napom funkció is ott van a chat fejben is.. Szerintem a reklám sem lesz másképp. Különben mindenki csak ott messengeren
Van egy olyan érzésem hogy nem fogok frissíteni a továbbiakban. Ha pedig a régiekbe is bekerül vagy blokkolják, hogy de már pedig frissítd le az újra, akkor megválok tőle. Úgy is csak meríti meg fogja a telefont.
Érezhetően gyorsabb a telefon, ha nincs rajta. -
Peterhappy
őstag
válasz
csipszikutya #12989 üzenetére
Megnezem, koszonom a tippet!
Torni en sem, de a gyerekeim neha maskepp latjak a vilagot, mint en
-
Peterhappy
őstag
válasz
csipszikutya #12981 üzenetére
Az is szep baleset...
A heten jott meg a rendelt folia. Percekben volt merheto, mennyit birt... Most visszakerult a gyari, ami nem valami esztetikus igy, de legalabb van, ahelyett keresunk ujat, ami hasznalhato es emberi aron van.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
csipszikutya #12983 üzenetére
Sokaig, hónapokig kell
-
tonyqa23
senior tag
válasz
csipszikutya #12981 üzenetére
Addig nyomogattam a bal felső sarokban,h odatapadt,pedig ott jott fel legjobban. Nyomkodni kell.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12973 üzenetére
....ez a telefon lassan csak a torkodnak nem esik álmodban!
-
imibogyo
veterán
válasz
csipszikutya #12970 üzenetére
Ja így már értem. De most kipróbáltam és újraindítás után sem jött vissza.
(#12971) Anonymus95: áhh, nekem most már tökéletes így. Én mindenképp a teljes funkciót ki akartam iktatni. Most tökéletes működik, akárhogy is nyomogatom a gombot, mindig szépen home gombként működik. Ez volt a cél...
-
imibogyo
veterán
válasz
csipszikutya #12968 üzenetére
RR? Vissza jön? Mi jön vissza? A Google assist?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12955 üzenetére
Én sem a DKV appot használom, hanem a Debreceni menetrend alkalmazást. A legjobb app ami létezik! Becsületes fejlesztővel. Nem sok alkalmazás van..csak 2 amiért fizetni is voltam hajlandó. Ez az egyik. Megérdemli a fejlesztője! Tényleg nagyon jó! Érdemes egy pillantást vetni rá! Még ha a térkép részét nem is használod a play szolgáltatások letöltése végett!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12949 üzenetére
Ha letörlöd a Google appok frissítéseit (Chrome, gmail, youtube stb) akkor meg meg se fogja kérdezni.
Viszont ha letiltod a playről szolgáltatásokat, akkor nem lesz pld naptár szinkron sem..nekem meg az kell.
Illetve nem megy a debreceni menetrend és a Telvira térképe.
Egyébként azzal nekem nincs gond. Csak a Google kereső és a SystemWebview meríteni csak, ha le van frissítve. De egyébként meg, ha valami bameked jól működik, nem kell tovább/le frissíteni. Nem azért vannak hogy állandóan frissítsünk le mindent..ezt nem értem a playről áruházban sem. Minél frissíti le, ha jól működik neki és ha véletlen elszaródik, utána nem tud mit kezdeni vele. Az sem esik le, hogy letörlöm a frissítéseit és használom az alapot, vagy ami nincs fent alapból, akkor böngészőből leszedem a régebbi verziót..Hidd el Szabcsizz...azért az alkalmazás is nagyon sokat számít. Általában azok a ludasak.
Ha a telefon a gond, akkor pld alap verziójú webviewwel miért jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest