Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
válasz pepetech #798 üzenetére
Teljesen szűz jéghideg gép, 64 biten.
Nem játszom már, tehát nem ez a lényeg, de valami akkor sem stimmel, és szeretném 72 órában tudni, hogy mi a gubanc vele. Egyébként imádom.. :-)
A számok sokkal magasabbak mindenkinél... Mintha nem menne a proci rendesen, emiatt a ram is elmarad
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz rejtettlampa #794 üzenetére
Ok, köszi. Akkor nem tudom mi van. Valami ötlet?
-
Sh4rk
aktív tag
Reggelt,
van egy p8 meg egy p8 lite készülékünk, és nem hozzák a tesztben hozott számokat. pl. p8 antutun csak 31-33e hoz. Antutuból a legújabb van 5.7.1. Vodafone-os mindkét készülék. a p8 B120.
Erre valami ötlet?
Esetleg ha valaki lefuttatné ezt az új 64 bite 5.7.1-et azt megköszönöm.Köszi előre is.
-
ahoysnot84
csendes tag
sziasztok a kérdésem az lenne h a b170es frissités után csak én nem találom a touchplus beállítást?
-
Attisch76
csendes tag
Sziasztok, 2 rejtett funkció (annak, aki még nem tudta):
Mindkettőhöz le kell szedni a play-ből a QuickShortcutMaker nevű ingyenes programot.
Lépésszámláló
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni eddig és megnyitni: Beállítások / Beállítások - com.android.settings/com.android.settings.CalculatorSettingsActivity
4. A "Tap to change label"-nél tudok adni nevet az ikonnak, a Create gombbal pedig egy parancsikont hoz létre.
5. Ezt megnyitva be lehet kapcsolni a lépésszámlálót illetve az értesítései panelen is mutatja az állapotot.Adatforgalom figyelő
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni eddig és megnyitni: Beállítások / Adathasználat - com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
4. A "Tap to change label"-nél tudok adni nevet az ikonnak, a Create gombbal pedig egy parancsikont hoz létre.
5. Ezt megnyitva be lehet kapcsolni/állítani az adatkorlát figyelőt. Be lehet állítani a fordulónapot, a ma korlátot, mikor figyelmeztessen. A menüben a Wifi-t is be tudjuk kapcsolni, ill be lehet állítani, hogy a korábbi csatlakozások közül mi Mobil hotspot, így ha olyanokra csatlakozunk, akkor a háttérfrissítéseknél ill nagy fájloknál szólni fog...Sok sikert
Attisch[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Nagyon jól szerepel ez a kis dög az LTE teszteken is: [link]
-
-
pepetech
őstag
Rizikó a honkongi. Ha levámolják annyi lesz mintha otthon vettél volna egyet. Extratel gsm-ben láttam 120 környékén p8-at. De ha külföld akkor nézz szét ebayen hátha van jó német ebayen 420 euro környékén mozog.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pászka
tag
Ha rendelek egy ilyet hong-kongból mennyi a vám rá tudja valaki? Esetleg melyik európai shopot ajánlanátok? Ja és működni fog a magyar hálózatokon?
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
pepetech
őstag
Na megjöt az átlátszó szilikon tokom is az üveg fóliával 8 euro volt a csomag és nagyon jó az üvegvis tökéletesen passzol 9H-s.
Felrakni könnyebb mint a sima fóliát.
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
Vettem tokot ma megérkezett. Isten császár nagyon, szép és jó kézben tartani és nem növeli meg nagyon a méretét.
[link]IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
V.Stryker
nagyúr
Nálatok a Play jelzi a frissítéseket? Nekem nem és az értesítéskezelőben sincs benne.
-
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
A Wifi támogatja az "ac" szabványt vagy a "dual band"-et?
LTE tudja a 800Mhz-et?[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
V.Stryker
nagyúr
-
Attiba
tag
Mindegyik kép állvánnyal készült, mert ekkora záridőt nehéz lenne kézből megtartani
A beállításokkal sokat próbálkoztam, de aztán végül maradt automatán, éjjeli módban.
Mindkét kép így ISO100-on 15-16mp záridővel készült, f/2.0-al.
A kézből kitartottnál már ISO400 és 1/4s expozíciós idővel lehetett operálni, de azt nem tartottam megfelelő minőségűnek, hogy ide feltegyem. Ha kíváncsiak vagytok rá, szívesen közzéteszem.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
djbelo
senior tag
válasz V.Stryker #767 üzenetére
Nekem is matt van fenn! Szerintem is nagyon jó! A felrakásnál igazad van, nem egyszerű sajnos! A porszemcsékkel én is szenvedtem! Mikor letörlöd a készüléket azután sűrített levegőt még rányomok majd utána rögtön megy rá a fólia! Igy sikerült nekem De 4db én is elcsesztem!
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Tegnap megjöttek a rendelt fóliák. Ilyen újlenyomat mentes cucc, tehát kicsit mattos, viszont szerintem teljesen jó. De hogy rohadtúl nem sikerült porszem nélkül feltenni... hármat is elb.sztam.
-
-
ctvagyok
őstag
válasz ahoysnot84 #764 üzenetére
Egyik legjobb. De nekem az s6 képei jobban tetszenek. A z3+ meg szerintem semmi kiemelkedőt nem nyújtott, szégyen, hogy díjat kapott.
Közben mégis G4-et veszek, mondom ezt úgy.
Sajnálom.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
válasz ahoysnot84 #762 üzenetére
Jó, de ezen mindenki kapott díjat. Még a z3+-nak is jutott egy valahogy
-
ahoysnot84
csendes tag
http://tech-live.hu/mobil/kiosztottak-az-ev-legjobb-okoseszkozeinek-jaro-dijakat-meglepetes-az-elso-helyen/
-
V.Stryker
nagyúr
Amúgy ha esetleg gondotok, kérdésetek lenne a hazai képviselet felé, akkor: ugyfelszolg@mail01.huawei.com
-
-
ndavey
tag
Sziasztok! Hol érdemes megvenni a telefont ha kártyafüggetlent szeretnék venni? Láttam neten kb 120-ért van legolcsóbban. Ugyan úgy ír garanciát, de pl egy t-mobile-os garanciakezelés mennyivel előnyösebb ezeknél a kisebb üzletekben ígérteknél? Illetve ha van egyéb hátránya megvenni a neten található legolcsóbbat légyszi írjátok meg! Köszi előre is. Ja és normál méretű sim-et hol tudnak levágni akkorára, hogy beleférjen? Lehetőleg ingyen vagy minél olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
süti5
őstag
Az ár egy napig volt akciós, 250 helyett volt 178, így nem tököltem, megvettem. A minősége nagyon jó, ez a sorozat a philips középkategóriája, tehát tény, hogy nem felső kategóriás tv, de azok 3-400-tól indulnak.
A megbízhatóságot nyilván senki sem tudja, de a mostani másik - egyébként alsókategóriás - philips tv-mnek semmi baja, 5 éve használom. Na, az pl. full hd tv, és szintén akciósan 80 ezerért vettem anno, de nagyon nem bántam meg, hogy full hd-s mellett döntöttem - akkor kb. 15 ezer volt a felára - mert most is szépek rajta a tv adások.Ahogy fentebb is írtam, nekem kb. 20 ezer ft-ot megért az, hogy valószínűleg - nem 100%, de valószínűleg - tovább lesz egy jól használható tv-m, pláne, hogy a leendő eszközökkel is "felbontáskompatibilis"
-
V.Stryker
nagyúr
Most nem azért, de nektek gyárilag nem volt rajta fólia?
Más: Be lehet állítani,hogy a zárolt képernyőt lefele húzva, a zenét le tudjam állítani?
-
-
theo_76
aktív tag
A fóliák annó azért kellettek, hogy ne karcolódjon az üveg... Mivel ezen a telőn már Gorilla 3-as üveg van ennek elég kevés az esélye. (Van egy Huawei Ascend Y300-a a feleségemnek, nekem meg Samsung ACE 3 volt eddig soha nem használtam fóliát, és azokon is 1 vagy 2 kisebb karc van.)
Viszont az érdekelne, hogy touchplus fóliát lehet valahol venni? Ha igen mennyiért? Eddig csak német oldalakon láttam...
-
djbelo
senior tag
Srácok! Van valakinek polár szűrős napszemüvege? Azt vettem észre, hogy ha megdöntöm a telót ha szemüveg (polárnál csak) semmit sem látok a kijelzőn! Más: Üvegfóliát valaki már próbált már? Megéri megvenni rá?
-
theo_76
aktív tag
hm... azért ez az ár eléggé elgondolkoztató, mikor 100 felett van egy full HD nem 3D tv... szóval lehet, hogy lehet kapni... de vajon milyen minőségben. Az meg hogy ebben a világban 10 évre akarsz tv-t venni... Akkor még ha nem noname tv-t is veszel hanem márkásat, akkor is kevés az esélyed, hogy az 10 évig tv-lesz (én pl kb 5-6 éve vettem egy HDReady Panasonic tv-t 150-ért, és már vannak gondjai... pl elszállt egy HDMI bemenet, amit nem lehet cserélni, csak alaplappal együtt). Már egyik gyártónak sem érdeke, hogy sokáig húzzák az eszközök. Ha meg ennyire a jövőben akar valaki gondolkozni, akkor soha nem érdemes semmit megvenni... Hisz most a 4k fele megyünk... még el sem terjedt, sőt... talán még évekig nem fog, de már itt a 8k, sőt a 16k is... Miközben még az FHD sincs kiforrva.
-
süti5
őstag
válasz V.Stryker #743 üzenetére
Youtube-on rengeteg olyan 4k-s videót találsz, amik nem promók, hanem felhasználók készítették. Keress rá nyugodtan, pl. lg g3/g4, lenovo z2 pro, samsung s5/s6/note.
Sohasem mondtam, hogy a fényképezőt kiváltja a teló. Most van pl. egy nokia 808-am, ami telefon szinten nem rossz fotós, viszont nyilván messze elmarad egy dslr géptől. Váltani is azért váltanék, mert van egy régi nokiám és ez az újabb, de szeretnék egy dual simest szerezni.
Amiért én és sokan szeretik a mobilos fényképezőt, az az, hogy abszolút spontán. Biztos mindig viszed mindenhova a nagy fényképeződet, én nem. Erre pedig abszolút tökéletes a mobilos kamera, és ha már azzal fotózik az ember többet, miért ne vegyen belőle minőségit.
Sokn egyébként ott rontották el tv vételt, ahogy több cimborám is, hogy mikor bejött a 3d, kifizettek 100ezer pluszt, hogy olyan legyen, megvettek 300-ért egy tv-t, aztán nincs rá sok tartalom. Annyit tuti nem ért, de most, hogy ingyért osztják a tv-be ezt a funkciót, már simán megéri ilyet venni. 4k-ért sem adtam volna +50-100 ezret, de így a normál philipshez képest kb. 20ezer volt a felára és így simán megérte.
-
V.Stryker
nagyúr
Figyelj, hajrá, nyomjad, told a 4k-t, hátha minél többen tesznek így és beindul a biznisz, a gyártók is látni fogják, hogy érdemes rá fejleszteni, mert sokan veszik.
Én tuti nem fogom még megvenni, mert már ezt az előreszaladást besz.ptam a 3D-vel, jobb lett volna ugyanannyiért egy jobb panellel venni a tv-t, nem mintha ennek baja lenne, de a 3D a legfeleslegesebb benne.
Amúgy kisgyerekes vagyok...sőt már nem is egy kisgyerekes. És így se érzem,hogy ha reálisan nézem a dolgokat, van értelme a full hd-nál többnek.
Amúgy ezt a felvevős dolgot hagyjuk. Parasztvakítás!!!! Fogalmazzunk úgy,hogy kicsit foglalkoztat a fotózás, így kicsit láttam ezt azt. Ha egy sima kompakt fényképezőgépet veszünk, akkor egy régi 10MP-es gép ezerszer szebb képet csinál az esetek nagyon nagy többségében, mint egy most kapható huszonmegapixeles bármi. Ugyanis miközben nőtt a megapixelek száma, a CCD mérete csökkent és ezzel együtt a minőség is. Volt olyan Nikon fényképező nálam,hogy megkérdeztem a Nikon kirendeltséget, hogy nem-e hibás...mondták nem, ez ilyen. Hát köszi... Na ezzel arra akarok kilyukadni, hogy eszméletlen nagy csalódás lesz a telefonnal készített 4k-s felvétel, hiába fűzöl hozzá nagy reményeket. De majd ha megveszed, akkor meglátod.... eleve a telefonnal való fotózás egy elég borzasztó dolog és szerintem még mindig nem való a fényképező kiváltására .... lásd gyerek fotózása, aki izeg mozog állandóan. És még egy iPhone 6 kamerája is épp hogy és nem minden esetben.
De hajrá,vedd meg és tedd közzé, hátha meg tudsz győzni, hogy milyen csodálatos, tű éles részletgazdag, zajmentes videót csinál 4k-ban egy telefon. A youtube-os marketing videókat meg hagyjuk, mert azt azért készítették olyanra, amilyenek,hogy megnézd és megvedd és beszédítsenek úgy,hogy úgy nyilatkozz, ahogy nyilatkozol. Mert ez kb. olyan, mint a 3-4 literes hazudott fogyasztás az autóknál, aztán mikor elhozod a valóság meg 7-8 liter...
-
-
süti5
őstag
válasz V.Stryker #741 üzenetére
Részedről befejezted mert válaszoltál
A ringlispírről annyit, hogy ami moziban van 3d-ben, az elérhető filmen is, ennyiben igenis összehasonlítható. A csúsztatásod nyilván ott van, hogy a mozi 100x jobb élményt ad, mint otthon nézni, de az otthoni sima filmet hasonlítsd a 3d-s otthoni filmmel és rögtön jobb
Azt meg pláne nem értem, ha van pl. fullhd-s tv-d és van fullhd-t felvevő eszközöd, akkor miért nincs a tv-re tartalom
Ugyanez a 4k. Ha van 4k-s tv és hozzá felvevőd is, máris kész a tartalom, a többi meg majd jön idővel.
Nem tudom, hány éves vagy, de gondolj pl. gyerekesekre, mennyi spontán kis videó, milyen jó is azt megörökíteni/visszanézni, és ha teheti az ember, miért ne tenné 4k-ban?Most konkrétan bosszantana, ha olyan tv-t vettem volna, ami nem tud 3d-t, pedig mindenki azt mondta, sosem nézem. OK, nem nézem minden nap, sőt minden héten sem, de idén már 8-10 film bejátszott 3d-ben és ha már úgyis benne volt a tv-ben a funkció, miért ne használjam ki?
-
V.Stryker
nagyúr
Figyelj, nagy hévvel én is vettem anno 3D-s tévét, mert mindenki bele volt feszülve,hogy úgy jönnek majd a tv adások is. Néha egy egy focimeccs jött is, de már az sem. Filmeket meg már alig alig lehet szerezni, teljesen lecsengett, nagyon kevés jön ki mostanában. Elég ha megnézed a torrent oldalak 3D-s új filmjeit...amekkora szám volt, annyira lecsengett.
A mozit meg ne keverd ide. Otthon sincs ringlispired...
A 4k-val meg félreértessz. Nem azt mondom,hogy nem jó, mert szép meg minden. Csak a technológia adó oldala még sehol nincs. Hol akarunk 4k-s adást meg filmeket, mikor még a fullHD se 100%?
De részemről befejeztem...
-
-
süti5
őstag
válasz V.Stryker #739 üzenetére
A youtube-on vannak valós 4k/uhd felvételek, így nem értem a hozzászólásod (uhd tv-n nézem internetről az uhd felvételt).
A 3d-t is azok gyepálják legjobban, akik nem élvezik vagy nem látják. Én pl. tegnap is néztem egy 3d-s, fullhd-s filmet a tv-n és jó volt. Ha annyira halott a 3d, akkor nem értem, hogy miért adnak még mindig 3d filmeket a moziban. Sokan ott tévedtek, hogy a 3d tv fogja felváltani a tv-zést, ez nem igaz, hanem kiegészíti azt, mellette él.15-20 csatorna jön hd-ban és szépek, de mindig lesznek, akiknek persze 1. semmi sem jó 2. minek az.
Ennyi erővel miért nem használ mindenki 20 éves telefont (én most egyébként azt is használok, mégse mondom, hogy hülyeség az okostelefon). -
V.Stryker
nagyúr
-
süti5
őstag
A 4k TV már egyáltalán nem olyan drága, mint sokan gondolják.
Tavaly év végén kivételes akcióban (akciós oldalon) jutottam hozzá egy 127 centis philipshez, 180 ezer alatt volt az ára (mostanra ment le kb. ennyire a normál ára).
Lehet mondani, hogy ez is sok pénz, de szerettem volna egy nagy tv-t és a 127-es noname-ek is 130-140 között mozogtak alaphangon.
Miután megnéztem több kisfilmet, természetfilmet, utazós filmet 4k-ban úgy gondolom, hogy igenis van létjogosultsága, viszont még kevés anyag van rá, ez tény. A TV-t viszont nem egy, hanem 10 évre szoktam venni, így úgy gondolom, ha lesz egy 4k-s telóm, akkor csak jót teszek magamnak, mert gyönyörű családi felvételeket nézhetek később, meg most is.
A youtube-on nézegettem egyébként lg, samsung telóval készült 4k-s felvételeket és döbbenet szépek, részletgazdag, meg ami kell[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
-
törölt tag
Hol lehet bállítani, hogy a gmail milyen időközönként nézze meg, hogy jött-e új levelem. Sehol nem találom...
A "gyári" levelező tudja...
[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
mondjuk zene lejátszót még lehet letölteni.
-
theo_76
aktív tag
rootolásra van már stabil megoldás?
-
djbelo
senior tag
Nem akarok süti5 helyet válaszolni, de én megértem valahol. Ha pl kamerát vennék (akciók.) biztos vagyok benne, hogy én is 4K vennék már! Pedig nekem sincs 4K tévém, de ez a jövő, mint akkoriban a Full Hd! Telefon az más tészta nálam! Nem hinném, hogy bármelyik gyártó is a videóra v a fotókra hegyezné ki őket! Arra ott a videokamera s a fényképezőgép! A P8-at meg biztos nem cserélném le semmilyen 4K telefonra!
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
válasz Cassio1987 #724 üzenetére
Intelligens! A P8 tulajok legnagyobb része erre állítja be.
[ Szerkesztve ]
-
Cassio1987
tag
Energiatakarékosság menüben ki melyik üzemmódit állította be?
-
pepetech
őstag
Mondjuk igen emui az elsők között volt hogy leváltsam . Most a zenfonok launchere van rajta az original asus féle apk . Hiba mentesen fut sőtt több gyári asus appot is beszereztem nagy nehezen . Már csak a billentyűzete kellene de sajna amit eddig szereztem az nem futott
-
ctvagyok
őstag
válasz Cassio1987 #716 üzenetére
Na az már megfelel nekem tökéletesen. Remélem az enyém is hozná. a g4 szemből szerintem nyomin néz ki, ráadásul a hívás minősége is gyengécske. A legjobb pedig, hogy leveszi a képernyő fényerejét, ha túlmelegszik a képernyő. Na ez nyáron nagyon vicces lehet. A G4 védelmében mondom az SoC órajele nem csökken vissza, mert bírja.
(#715) pepetech
Szerintem a legszebb készülék egy ideje. Masszívabb, mint egy iphone6. Az utolsó telefon ami bejött ennyire a vibe z2 pro volt. A Media Marktból rendelném meg, úgy 155k pénzért megkapnám.[ Szerkesztve ]
-
Cassio1987
tag
válasz ctvagyok #713 üzenetére
Üdv.inteligens energia módban auto fénnyel simán 5 óra fölött van nálam a kijelző idő 4g folyamatos böngészéssel. Most 1 nap 16 óra a töltés óta eltelt idő. 4 óra kijelző idő ami aktiv netezés volt 4g akatt chrome messenger ls viber. Még van 32% töltésem. Random merülés nálam nincs. Gyors töltés releváns max veszel gyorsabb töltőt. P8 ébresztő aktiv tud maradni ha kikapcsolod a telefont. Akkut tudják a szervizben cserélni. G4-nél ott a snapdragon proci balhé hogy baromi hamar túl meleg lesz és annyira vissza kell venni az órajelet hogy lassulást tapasztalhatsz.
-
pepetech
őstag
válasz ctvagyok #713 üzenetére
Az aksi csere nem para megcsinálják bárhol ha garis akkor oda ha 1 év eltelt akkor is oda vidd ahol garis de az aksit ki kell fizesd. régóta vannak ilyen telefonok pl ott az apple szóval ez miatt ne aggódj egy percet sem. és hidd el elég sok p8 kelt már el csak nem fórumoznak. ne hezitálj, meg bánod. azt vedd amibe bele szerettél .
p8 is gyönyörüt fotóz eddig mindenki el volt ájulva tőleIPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
süti5
őstag
Köszi!
-
ctvagyok
őstag
Nincs P8 ami 4k-t tud tudtommal.
(#710) pepetech Logika azt mondatja velem vegyem a G4-et. Ár-értékben jobb, kamera jobb, gyorsabban töltődik. Az tuti tud 4 óra kijelzőidőt is. De akárhányszor kezembe veszem a p8-at egyből azt akarom megvenni. Nagyon dögös telefon. Csak félek, hogy tönkremegy az aksi, és az aksicserét nem tudom majd megoldani könnyen. Nekem egy év alatt az aksi legalább 15-20% gyengébb szokott lenni. A G4-ben csak rendelek az internetről és kész, a P8-al meg ki tudja mi lenne.
Nagyon kevés P8-van, így nehéz első kézből való információkat találni üzemidőről meg hasonlókról. A g4ből meg nem kevés van már az embereknél.
Szóval ezért gondolkodom még a dolgon. Nagyon szeretném a p8-at, csak annyira kiszámíthatatlan. A random merülést én már nem tartom elfogadhatónak ebben a kattegóriában, sajnos én már ráuntam, hogy ki-be kapcsolgassam a wifim. Meg lemerüljön este és ne ébressze dolgokból is elegem van.
De ma a P8 felé hajlok, ha ez megnyugtat[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
Szerintem a p8 dual ugyan az mint a sima p8. Csak a memoria kártya helyére megy a 2. Sim. Htc m8 dual is ugyan az mint a sima. Apámnak olyan van és detto. Annyo hogy a dual simet 1 tálcán oldották meg vicces egy találmány a htc részéről
[ Szerkesztve ]
-
süti5
őstag
Valaki erre?
[link] -
pepetech
őstag
válasz ctvagyok #709 üzenetére
G4 jól optimalizált telefon viszont a p8 nagyon prémium feelinget ad. Eddig minden telefonom tokba volt bugyulálva erre inkább biztosítást kötöttem annyira szép és jó kézben tartani. Ha komoly játékokat tolsz pl real racing 3 meg társai akkor g4 viszont ha egy jó telefont akarsz akkor p8 . Nagyon elfogult lettem. Érdekes nálam a g4 2x is kiesett a kosárból note 4 vásárlásakor még a g4 illetve htc m9-en agyaltam. Note 4 lett. 3 hónap múlva 80 ezer forintot elbukva eladtam hogy vegyek egy p8-at . Ha ez segített a döntésben akkor nincs mit . Bár LG-t nem ismerem de sokan dicsérik. De akkor is p8 . Egyébként most vagyok 22%-on kb negyed órára felraktam tölteni mert 6%-on volt. Persze használat függő de nekem eddig minden telefonom este töltőre kellett tenni . Kivéve a padfonjaimat mert azokat este bedokkoltam a tabletbe ami feltöltötte reggelre és közben este még szörfölhettem
-
ctvagyok
őstag
Na egy utolsó kérdés, az 5 óra kijelzőidőre van esély egy nap alatt automata fényerőn? Most már tényleg választanom kell a g4 és a p8 között, mert jövőhéttől vagyok szabadságon, és csak akkor tudom átvenni ha rendelek.
-
pepetech
őstag
Fuuu de megharagudtam a tok-shop.hu-ra... Rendeltem edzett üveget meg gyári huawei tokot kiírták hogy 1-2 nap mire beszerzik +1 nap mire kijön na ez 3 nap mivel vasárnap este adtam le a rendelést erre ma benyögik, hogy jövőhéten kapom csak meg. Örülök mert vasárnap megyek németbe de nem baj majd kint ebayezek dolgokat
-
törölt tag
A lehúzható parancsikonokhoz lehet felvenni újat, át lehet rendezni őket?
-
pepetech
őstag
Nálam akkuval semmi gond bár wifi nem megy nekem mert van 5 gb mobilnetem így szükség nincs rá ha be is kapcsolom úgy csinálom hogy ha a kijelzőt kikapcsolom akkor a wifi nem megy. A névjegyzék nekem az elöző tomnál sem ment a frissítés sem javított rajta.
-
mirage.83
újonc
válasz ctvagyok #699 üzenetére
Akkor ez más eszköznél is fennáll.
Más is találkozott már ilyennel a P8-on, hogy WiFi ennyire eszi az akksit? Teljesen mindegy, hogy beállításoknál mi van be-/kikapcsolva a WiFi-nél, a helyzet ugyanez. Bár hozzá kell tenni, tapasztalatom szerint nagyon erős a vevője, simán látom a céges és az otthoni hálózatot is 200-250 méterre az épülettől.
Már előtte is benne volt vagy csak a B170 romnál került bele olyan funkció, hogy zsebre vágva a telefont megemeli a csengetési hangerőt és a rezgés erősségét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest