-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
Kovesz82 #12271 üzenetére
Hát ezt hogy szűrted le ilyen gyorsan? És mi nincs benne? Mondjuk én legtöbbet wifizek, és mióta megvan ez a böngésző, a mobiladatom is korlátlan, de a listában nem látok nagy számokat mellette.
YuBrowsert nem próbáld, ki mert ARM-re nem az igazi, de te tudod, inkább Trimet.
-
-
kutga
félisten
válasz
Kovesz82 #12236 üzenetére
Semmi. Ha kellő fegyelemmel használod a telefont nem kapsz kártevőt. Hovatovább, ahhoz hogy egy droidos készülék megfertőződjön, a felhasználó tudatos segítsége szükséges (rákattintani a linkre, letölteni a rosszindulatú fájlt, engedélyezni a telepítést, engedélyeket adni neki, stb.).
-
-
törölt tag
-
tkonya
aktív tag
válasz
Kovesz82 #11996 üzenetére
Szia ehhez csak annyit. Nálam, ha előfizetéshez vettem volna a telefont nagyjából 16ezret "spóroltam" volna. Emellé lett volna 2 év gályarabság. Inkább félretettem, és sikerült megvenni a készüléket tavaly black friday keretein belül. Nincs 2 év, nincs szolgáltató függőség. Tehát, ha úgy érzem, hogy lépni szeretnék megtehetem. A számhordozás meg szerintem élő dolog😃
-
törölt tag
válasz
Kovesz82 #11998 üzenetére
Ez a része engem nem foglalkoztat. Csak tényeket közöltem, nem a véleményem írtam le.
Amúgy más országban megteszik, nálunk nem jellemző.
Bár engem sosem érdekeltek a szoftveres korlátok. Huawei -nél nem is nagyon van rá szükség.
Eleve értelmetlennek tartom a szolgáltatós szoftvereket. Már nem a wapos korszakban vagyunk, amikor minden gyártónál saját OS volt. Szolgáltatós cuccokhoz meg elég lenne egy script is.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Kovesz82 #11980 üzenetére
Eleve ott elrontják a fiatalok, hogy van 100e Forintja, szalad vesz 100e Forintért egy telefont, az már más kérdés, hogy domino van benne és hívást nem tud vele indítani, mert az egyenleg 15 Forintot nem haladja meg..
Azt tény, hogy surmóság a szolgáltatók részéről, hogy odab@szarintják a saját sz@rjukat rá, ráadásul le singlesítik is a készüléket, nehogy már 2 kártyát tegyél bele, főleg ne más szolgáltatóét.Az is tény, hogy a kiskereskedelmi árakat tekintve nem a szolgáltatónál vesz az épeszű telefont, hanem elmegy a MM-be vagy akárhová és ott veszi, hacsak nem valami jó árban hozza el a szolgáltatótól a készüléket. Azt nem értem (vagyis nem tartom korrektnek) én sem, hogy miért fájna a szolgáltatónak, ha az előfizetőnek nem kellene kompromisszumot kötni ezért, vagy azért, annak ellenére, hogy úgy is mindig új készüléket akar az előfizető, és meg is veszi, így az üzlet pörög..
Viszont ott van a Huawei oldalán a hivatalos frissítés ami már 6-os, fel lehet tenni, működik normálisan innentől kezdve a probléma megoldva.
-
kutga
félisten
válasz
Kovesz82 #11977 üzenetére
Így vesznek rá hogy mindig újabb és újabb telefont vegyél. Új rendszer kell új funkciókkal? Vegyél egy drágábbat ami alapból azzal jött. Aztán egy év múlva az is elavult lesz, és így tovább.
Az egyik, ha nem a legnagyobb csapdának ezt tartom az androidban. Mindazonáltal hozzáteszem, nincs nagyon olyan funkció amit ez a hatos NEKEM ne látna el, a további frissítésnek se látom értelmét, csak azért hogy magasabb verzió szerepeljen az infók közt. Inkább maradjon ezen de stabilan. Szerintem.
-
törölt tag
válasz
Kovesz82 #11977 üzenetére
Vannak tesztelők, kb. 2 technikus, aki az egyéb munkája mellett ezt csinálja. Kb. ennyi (lenne) a dolga a szolgáltatónak. Aztán a munka oroszlán részét a gyártó csinálja. Már ha szólnak neki, vagy foglalkoznak ezzel a témával a szolgáltatónál.
DE azért azt is érdemes tudni, hogy Magyarország nem egy "koncentrált" hely, így lehet valamelyik régiós szórásból kimaradunk. Pedig pl. a Google biztonsági fontos lenne. Ez viszont kb.(szinte) az összes gyártóra elmondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged