- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
Joker88 #17639 üzenetére
Az 596-os. Lassan egy hete frissítettem rá, semmi különös hibáját nem találtam eddig. Annyi esetleg, hogy ha a chrom-ban valamit letöltök pl az apkmirror-ról és rálépek a megnyitásra, azt írja nem lehet megnyitni a fájlt. A fájlkezelőből viszont igen. De ezzel együtt lehet élni 😋.
-
P.mini
aktív tag
válasz
Joker88 #17480 üzenetére
Most kell vennem, számlásan 40k-ra jön ki a keret max. (most nyírtam ki egy 40k-s telefont, ami 2 hónapos volt, drágábbat nem akarok...) A másik opció a Samsung Galaxy J5 2016 (45k).
Egyébként Messenger-Chrome(egyszerre), telefonálás gyönyörűen menjen rajta, ennyi az elvárás
-
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Joker88 #17233 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, de miután a fórumkereső nem dobott ki semmit (vagy én voltam a béna), így google segítségért kértem, s a hozzászólásod pillanatában már folyt a telepítést.
De azért köszönöm még egyszer.Csináltam már korábban ilyen frissítést, nem volt idegen számomra. Bár kicsit megijedtem, amikor a "rendszer optimalizálása" feliratnál "megakadt" 37%-nál vagy öt percig. Már akartam feljönni ide, hogy írjak mit csináljak, amikor felugrott 97%-ra.
Lehet én nem nyomkodom annyira, de mintha erősebb lenne a kijelző fényereje.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Joker88 #16914 üzenetére
Hard reset Töröl mindent!
-
szemesi69
addikt
válasz
Joker88 #16730 üzenetére
Nem természetes jelenség, lehet szoftveres, de akár hardveres probléma, ha egy factory reset után is előjön, nem ártana szervizbe küldeni, ha még garanciális. Volt már ilyen gondom, igaz másik androidos telefonnal, a legváratlanabb időpontokban újra indult, ment a szervizbe, alkatrész nem volt hozzá, csere lett, szóval a lényeg, ez nagyon nem természetes.
-
Jofi81
őstag
-
válasz
Joker88 #16310 üzenetére
Gyari tolto ha jol emlekszem csak 1A-es, baratnomnek adtam is egy normalis toltot helyette. Banggoodrol/Alirol tudsz rendelni jo minosegu, megbizhato 2A toltoket korrekt aron. (Blitzwolf, Orico, Ugreen). No name toltoket ne vegyel, mert nem megbizhatoak, aztan leeg a haz.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Joker88 #16307 üzenetére
Ez a fólia, ha figyelsz rá, akkor hónapokig használhatod elég jó minőségű. Később, ha szeretnél üveget rátenni, amit korábban már leírtam Eazy guard diamond glass nem rossz választás, emberi árban megoldható 1-2 napon belül itthon nem ebay, vagy jó vagy nem kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Whisky topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest