-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elthan
csendes tag
válasz
snooze #18481 üzenetére
Dehogy csak simán át akart verni szerintem. Megőrjít, hogy minden évben cseréli a telefonját. Háborgok és nem veszek neki. De rengeteg dolgom van és van elég bajom, mint hogy a telefonjának a korát fejben tartsam. Elég sűrűn emlegette, így elhittem neki. Én egy régi samsung B2710 használok, aksit 1 éve cseréltem. Most halt be, de egy mann zug telefont vettem, nekem jó az is, mert utálom az okos telefonokat. Mind a 3 gyereknek az van meg asszonynak is és az összes konnektort teledugdossák a töltőkkel. Tabletek, telefonok állandó jelleggel rajta lógnak a töltőkön. Ez a mann 3-4 hetente van feltöltve, nekem ez így jó. A B2710 is jó volt, az 10-14 napig bírta.
Egyébként belül az aksira 2015 március volt írva, így igazatok van.
Ennek az aksiját nem is kell forrasztani, ez jó megoldás. Az sd kártyát viszont nem bírom kicincálni belőle most sem. Bent marad. -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
snooze #18196 üzenetére
Na most egy hülye kérdés. Be is jelentkeztél? Ha rányomsz a beállítás/huawei azonosító menüre be vagy jelentkezve?Hónapok óta nem jelentkeztem be, ma igen. Rámentem a témákra, nyomtam egy testreszabást, majd vissza. Újrabootolt és ott volt nekem is minden ami szem-szájnak ingere. Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest