- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
spiritex #18758 üzenetére
A finder csak ezt adja rá, 2016.12.10 PRA-AL00C00B046, ez még régebbi, mint amivel vették, szóval részemről passz. Hivatalos oldalt nem találtam rá, ez szerintem szürke importos, mindenképp vissza kellene vinni, oldják meg garanciába. A fenti rom eleve nem jó, ha a készülék idén jelent meg.
Az oldalukon nem is találok ilyen készüléket, biztos honor 8 lite?
Megnéztem pár fórumot, többek közt xda, nagyon úgy nézki, ez kinai verzió, ezért nincs semmilyen google cucc, vigyétek vissza. -
szemesi69
addikt
válasz
spiritex #18756 üzenetére
A vétel helyén kellene rákérdezni. Van egy olyan gyanum, hogy Kinai régiós, azért nincsenek google cuccok. Szerintem mokoltak rá romot, ami a frissítés után vissza állt a Kinai régióra, de várjuk meg mások véleményét is. Ez elég új készülék, nem tudom, hogy van-e belőle eu. régiós.
-
Repsol600
addikt
válasz
spiritex #18553 üzenetére
Az enyém kb 1,5 éves független, dual simes eddig gond nélkül ment a wifi. De van a családban több db is, egy már megadta magát nálunk is.
tomi5244
Üveg + érintő + LCD egybe van ragasztva, csak üveg nem cserélhető az érintő rész egy vékony fólia ami rá van ragasztva az üvegre. Illetve az üveg is össze van ragasztva az LCD-vel ami elég sérülékeny. Szerintem egyszerűbb kompletten cserélni. Illetve viszonylag olcsón lehet kapni jó minőségű kijelzőt kompletten kerettel együtt is. -
-
Fall-N
veterán
válasz
spiritex #18335 üzenetére
Akkor jó neked, mert sajnos híresen kicsi az akksija és ezzel együtt az üzemidő. Barátnőmnek is délutánra állandóan a töltőn lóg.
Ebből a szempontból sokkal jobbak az utódok (P9 lite/Honor 7 lite). Jóval tovább bírja az én telefonom is a P8L-hez képest.
Ha már itt írok egy kérdés:
Barátnőm telefonjának hátlapján megrepedt az üveg a kameránál. Lehet kapni valahol külön csak hátlapot? Amúgy is van ott kopás is. Arany színű van neki.
-
ANDROID???
addikt
válasz
spiritex #18289 üzenetére
Vannak márkásak is picit erősebbek..
A TRUST viszont a Telekomnál is volt/van, ajánlják mellé hogy nem okoz gondot..
Akinek amelyik tetszik veszi, de inkább mellőzzük -
ANDROID???
addikt
válasz
spiritex #18273 üzenetére
Ezt én tudom, és meg is értem, ezt másoknak is meg kellene érteni, hogyha használatban van, akkor az bizony merülni fog. Bármelyik típus dobozban való tárolása hibátlanságot és igen hosszú üzemidőt biztosít kikapcsolt állapotban.
Az a vicc, hogy nekem is megy ez az üzemidő, de mi tuti nem vagyunk jó felhasználók, lehet a sok szutyok mint messenger stb nincs telepítve, hogy leszippantsa 2-3 óra alatt az akku töltöttségét.Karcsi1964: Nem nyilvánította senki hülyének, csak nem érthető, hogy miért kell azt kijelenteni egy típusról, hogy rossz, ha nem minden példány rossz. Ez olyan mintha pl mindegyik BMW-re azt mondanád, hogy hibátlan, pedig igen erősen bele lehet futni hatalmas kiadásokkal márkaszerviz által is nehezen megoldható hibákba. Attól még a BMW sem lesz hibátlan, vagy épp hibás.
colonell: +1
-
Karcsi1964
tag
válasz
spiritex #18273 üzenetére
Minden típusnál ki lehet fogni jó és rossz példányt. Azt a tulajt, aki rosszat fogott ki, nem vigasztalja az, hogy másnak jó. Az akkut sajnos a google kegyetlenül merítette nekem is, amíg a Google alkalmazás frissítéseit nem töröltem. Azóta tűrhető az üzemidő. Aki rossz példányt fogott ki, próbáljon készülékcserét vagy komplett alaplap cserét kiharcolni. Egy gyári hibás készülék sosem lesz jó. Még valami. Aki rosszat fogott ki, neki az épp elég bosszúság, nem kell még hülyének nyilvánítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest