-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
őstag
Én úgy tudom, hogy mindegy (de majd kijavítanak, ha valaki biztosan tudja), mert akkor szokott így kihagyni a telefon amikor keresi a frekvenciákat. Hol 4g aztán 2 aztán megint 4, 3, 2, 4 stb. és egyszer csak beragad nem tud váltani.
zapikanka
Akkor úgy néz ki nálad a 3/2 van állítva. Próbáld ott cserélgetni, hátha valamelyik jó lesz! Más ötletem nincs vagy ahogy még mások is írták esetleg sim csere. -
Salex1
őstag
Felraktam a Next Lock screen-t, és tetszik, csak néha a gyári beugrik egy pillanatra.
Viszont, ahogy leírtad nem tudom kikapcsolni (nincs pattern/jelszó beállítva) a fejlesztői lehetőségeknél, a képernyőzárat nem lehet kikapcsolni, mert nem aktív. Azt írja, hogy a " rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta" -
Payphone
tag
ÜDV!
Eddig 3 üvegfólai volt a telefonomon és mindegyik "magától" felvált. 2x vettem ebay-es 400 forintért azokat en raktam fel, és magátol a sarkában 2-3 nap utan elkezdett felválni és a végén már mind a 4 sárkából felvállt a képernyő közepéig. Most vettem eggyet GSM-ből 2500-ért és ez is felvált. Pedig ezt nem is en raktam rá hanem az eladó. Amit még nem tudok megmagyarázni hogy tudom a fóliát csusztatni, eddig mind a 3-at tudtam... tudom barmerre tolni. Volt olyan h este elaludtam vele gondolom a hasam alá beszorult és valahogy magamtól eltoltam és a fólai fele teljesen felvált, de siman vissza tudtam tolni és vissza ragadt. Mi lehet a gond? Lehet van valami baj a telefonom kijelzőjével h nem tapad meg rajta a fólia? vagy mi a gond, nem szeretek 3000 forintot kiadni azert h 1 hétig legyen fóliám
-
Gstyler
senior tag
-
Salex1
őstag
-Gyorsan szedi a lábát
(Sony SP-m volt előtte, azt már a falhoz akartam verni néha, de ez egy álom ahhoz képest)
-Üzemidő: többnyire egy nap.
Lightos használat mellett a rekordom 56 óra (éjszakára kikapcsolt mobilnet/wifi, kb fél óra játék, 15p böngészés és vagy 20p telefonálás volt benne).
-Eddig soha nem fagyott le, akadt ki. Mindig csinálta amit kell.
-IGEN.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged