- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Én nem azt mondta, hogy ugyan azt tegye vissza? (De az is megoldás lehet). A 170 és 171-nél van ez a hiba én azt írtam, hogy tegye vissza a 132 vagy 133 az nem egy és ugyan az....
Pl én amikor kijött a komplett 171-es ROM azt feltettem fastboot módszerrel és lás csodát nincs visszhang..
-
R0GERIUS
tag
Mert egy telepítés is elsülhet balul annak ellenére, hogy papíron semmi sem történhet, ami elrontaná.
Például amikor tisztán telepítettem laptopra Windows 10-et (tiszta forrásból: DreamSpark (1511-es verzió); és a telepítőt is ellenőriztem SHA-1-gyel), akkor is furcsaságok jöttek elő.
Leellenőriztem sfc-vel, és lám: corrupted system files friss telepítés mellett (halkan megjegyzem: szűz merevlemezre)...
Itt is történhet hasonló (habár papíron ezt ellenőrzi a frissítő).Az említett recsegés sok mindenből fakadhat: mikrofon vezérlőhiba, audio-stream feldolgozási hiba, GSM vezérlőhiba (vagy Androidban valami ehhez kapcsolódó hiba; ezeket javíthatja ki egy reinstall), de akár lehet SIM-kártya hiba, vagy hálózathiba (utóbbinak nüansznyi a valószínűsége, de elméletileg (2G/3G/4G) konverzió esetén előfordulhat).
-
Upo
addikt
A hangerő gombokra lehet definiálni exponálást, nagyítást, manuális fókuszt. A nyomva tartott exponáló gombot át lehet állítani sorozatról fókuszra. Akkor fókusz lock-ként működik, tehát tapizol a képen, fókuszál az auto fókusz, nyomva tartod a gombot, és addig lockolja a fókuszt. Akkor exponál mikor elengeded a gombot. De én erre inkább a hangerő gombos fókuszt használom ilyenkor.
A képen ha nyomsz egyet, akkor oda fókuszál. Ha nyomva tartod, akkor ketté válik, lesz egy nagyobb kör ami a fókusz helye, és lesz egy kisebb napocskás ami a fénymérés helye. ezeket utána szabadon lehet húzgálni a képernyőn, igen hasznos funkció.
Menüből állítható dolgok:
Az időzítő 2,5,10 másodpercet tud, saját időtartam nincs.
ISO állítás: auto, és 100-1600 a szokásos lépésekkel.
Fehéregyensúly: auto, izzó, nappali, fénycső. felhős.
Van egy képbeállítás menü, ott van expozíció, telítettség, kontraszt, fényerő állítás -2 .. 2 között, 1-esével állítható. EV-nél is, nincs 1/3 vagy 1/2 Fé.
Záridő, blende nem állítható.
Funkciókban van panoráma, hdr, legjobb fénykép (ez csinál 10 sorozatképet, és ki lehet utána pipálni hogy melyikeket akarom megtartani), utófókusz (ez is több képet csinálhat, és utólag lehet változtatni a fókuszpontot), vízjel (hely, időjárás, és dátum képre rakása, nem konfigurálható, ezeket ráteszi és kész), hangjegyzet (fénykép készítés után lehet max. 10 másodperces hangot rögzíteni).
A szokásos on/off/auto vakumódon felül van lámpa (az a villanykörte), akkor folyamatosan világít a led.
Van még timelapse mód, de az időközt nem lehet állítani. Digitális zoom van a szokásos pinch mozdulatra.Ha valamire még kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan.
-
Alonso
csendes tag
Végül mire esett a választásod?
Mi alapján döntöttél.
Méretileg tényleg jobban kézre áll az A3, de elég pocsék képket tud lőni, az tény. Az erősebb hardver és ez a mappás "menütlen" dolog nagyon bejön. A3-ason Hola launcher volt hasonlóan mappás megoldás, de felzabálta a ramot és nagyon laggolt a kicsike az alapvető dolgoknál is például tárcsázó megnyitása.
Mióta azt száműztem akadásmentesen fut minden.
Valamiért mégis húz a szívem a P8 Lite irányába..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen GPS-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged