- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Hát én xiaomi 12T-t vettem a p30p után,gondoltam kihúzom vele amíg nem jelenik meg valami normális telefon ,elfogadható áron.
Kb. 2 hónapig bírtam elviselni ( fotó) , végül megvettem az s23 ultrát 8/256,400- ért 3 év samsung garival itt az aprón.knox83: kompromisszumok nélkül nem tudsz ma telefont venni.
-
knox83
senior tag
Ha már ennyi samsung szériát kipróbáltál pont a 23as szériát nem? Ódákat zengnek róla mennyivel jobb lett mint az azelőttiek.. Érdekes olvasni mindenkinek a tapasztalatát
neked bejött a xiaomi, máshol okádnak tőle milyen bugos a szoftver, nincs közelség érzékelő stb. (ez mondjuk lehet meg lett oldva a 13 proba) ugyanez igaz a pixelre, fele user soha többet, másik fele életem telefonja...minden modelnél annyira vegyesek a tapasztalatok, ember legyen a talpán aki tud választani..
Ez a kxrva huawei annyira megelőzte a korát, lassan az az érzésem bármilyen mostani telefon valamiben visszalépés lesz..
-
Peace
nagyúr
Én ahogy olvasom a sok beszámolót, úgy válok egyre bizonytalanabbá és úgy rettegek egyre jobba nattól a pillanattól, amikor cserélnem kell. Iphone felé kacsintgattam, de egyre többen mondják, hogy rohadtul nem adja azt a felhasználói élményt, amit annyi pénzért várnál tőle. A francnak kellett kinyírni a Huawei-t ezzel a Google mizériával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest