- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
knox83 #15713 üzenetére
Nem aranyszabály a 0 Km... Enyémet is kb fél éves korában vettem úgy, hogy még gari is volt rá meg minden, de azóta sincs bajom vele, hibátlan minden téren. Az tény, hogy meg kell nézni kitől veszi az ember, mert azért az is számít. Akitől én vettem, ő az IBM-nél egy fejlesztő mérnök volt, szóval nem egy lelakott, leharcolt telefont vásároltam, mai napig is karcmentes a hátlap. Sajnos egyszer leejtettem és a kijelző szélénél egy kicsit sérült az alu keret, de ettől eltekintve hibátlan.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
knox83 #15685 üzenetére
Én nagyon szeretem
Hekkeltem rá gms-t is, így tudja ugyanazt, mint a P30 Pro, csak egy kicsit talán jobban/gyorsabban. A kijelző nekem a 90Hz miatt nagyon tetszik, nem szívesen használnék már 60Hz-es megjelenítőt. A kamera is jobb kicsivel, de annyit nem használom, hogy bármi egetrengető különbséget mondani tudjak. Viszont a videózás sokat javult, már egészen vállalható videókat készít, akár sötétben is. Az akkuidő szerintem egy kicsit gyengébb (,gondolom a 90Hz/nagyobb felbontás miatt). A
notchlyuk szerencsére engem nem zavar, sőt így, hogy sötétben is villámgyorsan felismer, még tetszik is. A kijelző lekerekítése igazán jó lett. Lentről és fentről is van egy kis görbülete a kijelzőnek, ami miatt a gesztusos vezérlés és az értesítési függöny lehúzása is nagyon kényelmes. Igaz, fólia nélkül használom, míg volt rajta, az nagyon bezavart.. Az ujjlenyomatolvasó is sokkal gyorsabb, pontosabb, illetve ami fontosabb, hogy fentebb került, így sokkal könnyebb használni/elérni.Összességében baromi jó készülék lett, kár hogy megtörtént ez a szankció. Másképp nagyon nagy siker lett volna belőle, ez biztos. Semmi negatívat nem tudok mondani, amiben mondjuk visszalépés lenne a P30Pro-hoz képest. Kíváncsi leszek, 2 év múlva mennyit fog érni... bár azt sem bánom, ha semmit, úgyis marad a családban, míg működik..
-
norrberth
addikt
válasz
knox83 #15571 üzenetére
Elviselhető egyébként.Én csak G pay miatt mennék vissza.
Valamiért sehogy nem tudom újra berakni a TW kártyámat.
Meg csinálok új Google fiókot.
Próbálkozok...És ha lesz mód rá, akkor megnézném milyen a 9.
Ha már így is úgyis FR fog kell.(#15573) knox83 Revolut megy, De a Curve meg TW sehogy nem.
És érdekes sikerült 1x betenni alá.
Csak kitöröltemÉs utána sehogy nem tudtam betenni.
Írták a G pay topicba, volt így vele más is.
És Andorid 11 el, simán jó lett.De mivel ezt mi nem hiszem megkapjuk valaha.
Ezért újra húznám az egészet.
Meg sose tudni, lehet 9 el menne.Hátha
-
Sumptuous
senior tag
válasz
knox83 #15535 üzenetére
Nem az akkumulátoridő lett kevesebb, hanem a statisztika lett kb. leolvashatatlan. Így néz ki: [kép] [kép]
Sajnos nem lehet leolvasni a megszokott SOT-ot. Van kétféle adat, az egyik az elmúlt 24órára levetítve mutatja, a másik pedig éjféltől mostanáig.. Olyan nincs, hogy 100%-ra töltöttségtől mennyi a kijelzőidő..
-
norrberth
addikt
válasz
knox83 #15531 üzenetére
Na de nem akarom más gyártó telefonjait említeni mert ránk lesz szólva
Csak nyugodtan, ők is ezt csinálják a Huawei el.
De én azt figyeltem meg mindenki a saját lovát dicséri.Neked is megjött az emui 11? Megjött
Még várok pár napot mit írnak itt, utána tolom rá.Én se akarok váltani, de egy B terv mindig kell.
Ha netalán elejtem és rommá törik.
Mibe másnapra nem lenne sehol elérhető. -Kifutott-Talán a honor ha visszakapja a googlet és Snapdragonnal szerelik.
Ez jól hangzik. -
norrberth
addikt
válasz
knox83 #15512 üzenetére
Így van, beleolvastam az S21 topicba.
Ugyan jobb az új exynosos porci, mint az előző S20 szériában.
De még mindig nem az igazi..Huawei után bajban leszek. Mit kéne majd venni..
P50 pro elvetettem, szedett vedett az egész.
Nem kéne! Köze nincs szerintem P20 meg P30 Pro hoz.Persze a jövőben ha változik valami, akkor csak Huawei telefon.
Ilyen jó, megbízható, stabil telefonom sose volt. -
anonymus89
addikt
válasz
knox83 #15404 üzenetére
Okés így világos.
Még két dolog ami hiányzott az új 10-es droidból egyik a widgetek közül a settings shortcut (hogybezt milywn megfontolásból kellett kihagyni) én a dual card management beállítasokat mindig innen állítottam. (Este 8kor ki reggel 7-kor be)
A kamera felbontásanak egyszerűbb állítási lehetősége.
Illetve a az uj verziónál az AOD csak nekem áll egyhelyben mert még a p20 pron is ugrált.. -
mirci18
addikt
válasz
knox83 #15245 üzenetére
Engem a méret töblet nem zavarna mert nagyobb kijelző élvezhetőbb látványt nyújt.
Farmer zsebben elfér nyáron meg úgyis táska kell hozzá.
De a jobban merülő akku a gyengébb kamera jobban zavar a 3x zoom meg még jobban.
Mert a P30 pro 5x-ös zoomja gyönyörű.Marad ez a telefon.
Köszönöm még egyszer a segítséget. -
mirci18
addikt
válasz
knox83 #15243 üzenetére
Köszi a választ.
Még egy kérdés amire nem kaptam választ.
Az pedig az hogy a Mate 20x 5g-ben benne van e az ötszörös optikai zoom mint a P30 pro-ban?Egyébként a nagyobb kijelző és az ujjlenyomat olvasó sztereó hangszóró és lapos kijelző tetszik.
De a nagyobb merülés aggaszt és az esetlegesen fejletlenebb kamera. -
-Maci-
addikt
válasz
knox83 #14700 üzenetére
Nekem a P20pro előtt Samsungok voltak, lekerekített képernyővel. Imádtam, mégis P20Pro- ra váltottam. Lassan megszoktam a lapos képernyőt, de nagyon nagy örömmel konstatáltam mikor megtudtam, hogy a P30pro már lekerekített.
Bevallom, nálam ez is egy döntő tényező volt a P20p -> P30p váltáskor... -
Varszegig
veterán
válasz
knox83 #14671 üzenetére
Én már igen. Nyáron Santorinin fotóztunk a feleségemmel naplementét. Egyedi élmény volt, mert alig volt turista. A feleségem Samsung Galaxy S9, én P30 Pro. Az S9 kamerája, ami szerintem sokkal gyengébb, mint a P30 Pro-é szará alázta a P30P-t, egyszerűen amit csináltam képek, közük nem volt a valósághoz. Az S9 sem volt tökéletes, de nagyságrendekkel közelebb volt hozzá. Ezek a napfelkelte, naplemente viszonyok teljesen használhatatlanok automata üzemmódban. Amikor lement a nap, besötétedett, akkor megint elemében volt a P30P, az S9 nyomába se ért.
-
tirszin
senior tag
válasz
knox83 #14429 üzenetére
Bocsánat, de én csak az előző Nexus 6P-hez hasonlítottam. Az azért kiegyensúlyozottabb. Semmi összevetés nem volt DSLR-el! Azt csak azért írtam, hogy eleget RAW-ozok én azokkal.
Egyébként a Poco F2-vel, aminek gyengébb a szenzora, 1 hete hasonlítgattam össze. Gyári appokkal jobb a volt a P30, de Gcam-al már természetesebb volt a Poco. Pont azért is, mert nem csinált eltúlzott zajszűréssel pasztik arcokat. -
-
mirci18
addikt
válasz
knox83 #14219 üzenetére
Én Mate 10 ro után látom az egyértelmű fejlődést.
Ez a telefon sem megoldás teljesen a kamerás feladatokra.
De annyival többet ad mint a régi telefonom hogy megérte a plusz pénzt.
Pl az ötszörös zoom minősége nagyon meggyőző még rossz fényviszonyok közt is.
Továbbá a telefonnak az akku menedzselése sokkal jobbnak tűnik. Tényleg kibír két napot ha használom. -
mirci18
addikt
válasz
knox83 #14178 üzenetére
Nem is értem miért várja bárki is hogy nagyon komoly változások lesznek kamerában évről évre.
Ahogy olvasom nagy ugrás volt a Mate 20 pro. A p30 pro ahhoz képest nagy újításokat nem hozott.
Szerintem kamerában most sem rossz a p30 pro ekkora optikával jobbat nem nagyon fogsz kapni.Egyébként az is érdekes hogy évek óta nagyon keveset léptek előre videózás tekintetében.
Ha elég a full hd akkor már stabilak de 4 k-ban kiábrándító az hogy nem tudnak fejlődni. -
thesound
addikt
válasz
knox83 #14065 üzenetére
Ha ide jutunk, akkor remélem tökös lesz a huawei és ad lehetőséget a bootloader nyitására és megyünk romolni az xda-ra.
Bár szerintem, ha az androiddal kijött telókon nem fog menni a GMS a jövőben, annak nagyon nagy hangja lesz, így én bizakodom. (persze tudom, bármit megtehetnek...). A lepény hal meg utoljára. -
balintka
addikt
válasz
knox83 #14065 üzenetére
Ha most a 2 főverziós frissítési ciklust nézzük, még akkor az Android 11-et elvileg meg kéne kapnia a P30 Pro-nak. Huawei-nél nem tudom, hogy van, a Samsung eddig 2 főverziót garantált a csúcstelókra (amit most emelt fel 3-ra). Eddig 2 főverzió volt a megszokott ennél a márkánál?
Szerk.: eszerint jönnie kell a 11-nek:
-
-
kirkri
addikt
válasz
knox83 #13713 üzenetére
Nekem még nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom én még most keresek telefont. Csak óvatos vagyok, előtte körbejárom a témát.
De feljebb azt írta Tamagocsi123 fórumtárs, hogy a Huawei ügyfélszolgálat valami hasonló infót adott neki. Bár szerintem nem az a probléma, hogy nem hivatalos viszonteladó, inkább az, hogy a készülék nem magyar régióra szánt. EU-n belül ezzel sem lenne gond, javítani kellene, de korábban meg egy másik fórumtárs írta, hogy ha másik EU tagország a készülék lokalizációja, akkor kell az adott országból egy számla. (Ez mondjuk így már szerintem védhető szempont lehet akár a fogyasztóvédelemnél is sajnos.) Egy hívást megér, hívd fel a Huawei ügyfélszolgálatot te is, legalább több infónk lesz a témában.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
knox83 #13474 üzenetére
Tudsz valami új infót? Itt még arról regélnek, hogy : - "Természetesen újabb Android-főverziók nem érkezhetnek a kérdéses eszközökre, így egyetlen érintett telefon vagy tablet sem frissül majd az Android 11-re."
-
kp78
addikt
válasz
knox83 #13422 üzenetére
A készülékbiztosítás amit említettél, az ennél a Revolut kártyánál érhető el?
Vagy vmit nagyon félregondoltam?
Mert hirtelen átfutva nem találtam ilyet. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
knox83 #12948 üzenetére
Per pillanat ez a tok
https://www.amazon.de/dp/B07MYX59HG/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_jNLnFbHTNRZ14Ez a folia
https://www.amazon.de/dp/B07P1T1VGD/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_nOLnFb552P0EY
És ez az üveg(ez még nincs fent)
https://www.amazon.de/dp/B07P54D7LL/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_5NLnFbQS1NPHQ -
Sumptuous
senior tag
válasz
knox83 #12173 üzenetére
Nálam nem akad sima módban, csak teljesítményben, mint írtam is korábban.. pedig van egy pár képem :'D [kép] Mondjuk ez manapság lehet nem számít soknak..
Viszont a chrome valami eszméletlen sz@r lett. Nem tudom, hogy a google frissítései vagy a huawei fejlszetői babráltak el valamit, de mióta 10.1-et használok, nagyon kaotikus a chrome működése. Más tapasztal ilyet? Random lefagyások, akadások, összeomlás.. (Miközben az app megfagy, a telefon ugyanúgy működik tovább.. értesítési függöny, hívás stb.)
Más: Észrevettétek, ha (nagyon) gyorsan megnyomjátok a hangerő le majd fel gombot, akkor felviszi a hangerőt maxig? Fordítva meg a minimumig?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
knox83 #11976 üzenetére
Ha jól látom, nyertünk vele kb. egy hetet, és egy félóra-óra cumit (mire mindent feltelepítek, belépek mindenhova..) :'D De egye fene, főverziónál amúgy sem árt az FR..
Szerintem ez a rendszer lett eddig a legjobb erre a telefonra. Így már nem akadozik a görgetés sima módban, nem úgy mint a Teljesítmény mód alatt. Ezt nem tudom hogyan sikerült nekik... Sima módban folyékony a chrome hírek görgetése, (nálam) teljesítmény módban meg kb 3fps-el görgeti ugyanazt. Ez nálatok is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OpenMediaVault
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Microsoft Edge
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged