- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #18415 üzenetére
Pont annyi nekem is
2020. július elején vettem. Az akksija és a telefon általános sebessége nagyon tetszik, jó fotókat is csinál. És hát baromi szép az auróra kék.
Egyedül a frissítések csúszása, elmaradása zavar.
Van mellette S20+ 5G (ez nagyon jó mindenben, kivéve akksi) és játszós trutyi telefonnak egy Samsung A31. Ez utóbbi menni fog 1-2 hónap múlva, egyelőre marad a P30 Pro az S20+ mellett, aztán nyár felé meglátom, mi lesz a megmaradt duóval.
laczkaba: Nekem van valahol asszem, talán 64-es vagy 128-as, csak nem tudom eladjam-e.
-
Piotor81
csendes újonc
válasz
knox83 #18415 üzenetére
Most vettem két éves. Akku szinte új. Kamera miatt vettem és nem látom mire cserélem majd le. Az iPhone se 2020 nagyon bevált céges telefonnak, ha egyszer megszalad egy komolyabb iPhone fogja leváltani a huaweit. Kijelzőn is csak alul van egy vékony sávban kicsit fakulva, fel se tűnik. A méretét viszont nehéz tolerálni.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
knox83 #18293 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
P7, P9 kettő is, majd egy kis kitérő Xiaomira, amit azóta is bánok, majd P30 pro.
Nem tudom mi lesz a következő?...
Már gondoltam arra is, hogy google nélküli Huawei! De sajna kell a google a banki alkalmazáshoz. Az összes többi google aljalmazás nélkül meg tudnék lenni... -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
knox83 #18289 üzenetére
Emui12 Hát de az minek?
Nekem a támogatottság fontosabb.
A P30 pro-m nem lesz eladva sohaEMUI 11 feltettem, azt csak jobban merül. Akkumulátor infó a lecsóban. Használhatatlan
Meg tele van olyan olyan dolgokkal, amitől agyfaszt kapok, ki kapcsolva mind.
Sok frissítéssel csak elfele kurják.
Nem is erőltetem. -
Pistike1985
aktív tag
válasz
knox83 #18163 üzenetére
Mikor megvettem nem működött az 1.sim, de mivel jó áron volt, nem foglalkoztam vele. Aztán pont itt olvastam hogy egy srác letiltottat vett és annak is az 1.sim része nem működött. Kíváncsi lettem és lekértem a mobil adatait imei alapján és kiderült hogy az enyém is feketelistás. Szerencsére vissza tudtam vinni, mivel Gsm üzletben vásároltam. De még így is küzdeni kellett az eladóval mire végül ő is lekérte és látta hogy mi újság. Remélhetőleg ezzel a mostanival nem lesz ilyen gond.
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #17962 üzenetére
Ezt nem olvastam, csak véletlenül ráhibáztam akkor. Egyetértek, nem a Huawei-jel van a gond, hanem a másik féllel.
Szerintem felmennek ezek a hibajavítások rendesen, mivel nevesítve vannak a Google-féle számozás szerint. De hogy maga az Android miért marad 2020 augusztusi, azt nem tudom.
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #17954 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Használt piacon nem túl sok az értéke, értékállósága 0, és én a minőségében sem hiszek túlzottan. Kollégámnak egy régebbi Redmi Note-ja 1-1,5 év után bekrepált. Elővette utána újra az 5 éves Samsung-ját használni, amíg nem vett másik telefont (ami szintén Xiaomi lett, ezek után
).
Nekem a P30 Pro mellett Samsung-jaim vannak, voltak, azokkal sose volt minőségi/szoftveres gond. Egyedüli problémájuk a nagyobb készenléti merülés. Ebben verhetetlen a P30 Pro.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
knox83 #17739 üzenetére
Amúgy az XZ1-re is ilyet adtak, néztem is, miért kopog. A Lumia 950-re meg fasza mindenhol ragadós volt. Pedig mindkettő sk utolsó telefonom ez, ami görbe. El nem tudom képzelni, mi előnye van egyébként.
Ezt a panaszkodós dolgot most nem értem, vagy hogy akkor ez most irónia vagy sem.Konkrétan itt, a prohardver-en, nem látnám a hozzászólásod száma előtt A kettőskeresztet...
-
racerx
őstag
válasz
knox83 #17567 üzenetére
Jah, csak erste kártyával nem megy. Egyébként pot akartam kérdezni (persze ha menne erstével), mért is jobb ha mondjuk a gpay-be rakom a este kártyámat és azzal fizetek, s nem az erste app-al?? (azt most félretéve, hogy azért az erste app nem éppen csúcs, a totál csőd george-ról nem is beszélve)
-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
knox83 #17449 üzenetére
Ezerszer próbáltam ilyet lencsevégre kapni, sosem sikerült, ezek az bivaly szitakötők azonnal elröppennek, ha meglátnak, nemhogy a szárnyukat engedik tologatni. Lehet, hogy büdös vagyok. Pontyos [képén] a jószág kezesebb szokott lenni.
Erről van is egy fail történetem. Kb 6-7 éve találtam egyet a szálló folyosóján délután, szépen ki is raktam a párkányra. Szürkületre megint bejött, ekkor már a lakásban találtam rá. Baromi nagy darab volt, mint egy hím szarvasbogár. Ekkor már kidobtam a 3-ról, a fák koronája felé. Egyből elkezdett ugye "repülni", már amennyire tud.
Ekkor kicsapott valami madár az egyik fáról, elkapta, és eltűnt.. Pech.
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #17032 üzenetére
Nem tud semmit se tenni a magyar support, nekik is maximum csepegtetik az infót, tehetetlenek.
Ez a szoftveres dolog az amiben egyértelműen gyengébbek mint a Samsung, mind a frissítések, mind a szoftveres hülyeségeik terén. Pedig a rendszer nagyon gyors a Pro-n, kár érte.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
knox83 #17005 üzenetére
Úgy tudom, hogy utána ugye csak az Appgaleryből tudod majd a meglévő dolgokat frissíteni, azaz ha ott nincs, akkor nincs tovább app frissítés.
Másrész ha gondol egyet az USA, aztán két mondatot beleszerkesztenek a szankció következő változatába(ahogy ez tették a Honorral is), aztán ennyi se lesz. Részemről kösz nem, egyszer már beszoptam a Lumiákkal, nem fogok megint másik ökoszisztémára váltani, ha itt váltást akarnak. -
direwolf
őstag
válasz
knox83 #16946 üzenetére
Eddig azt hittem ez valami trampli szeszély, de ezek után már nem vagyok biztos benne, hogy nincs-e valós tény a szankciók mögött. Ennyire egységes külpolitikát ritkán látni az USA-tól pártváltás után. Mi meg hívogatjuk ide ezeket "egyetemet" építeni
Kíváncsi lennék, hogy akiknek a tüntetésen huawei telója volt, azóta mennyire vannak szoros megfigyelés alatt
-
törölt tag
válasz
knox83 #16946 üzenetére
Az a helyzet, hogy a Honor már nem a Huawei-hez tartozik, a Huawei eladta. Az, hogy a Honor telefonokon ezután lesz-e Google szolgáltatáscsomag még nem tudható.
-
törölt tag
válasz
knox83 #16915 üzenetére
A különböző híradások egy apróságot elfelejtenek megemlíteni a nagy "izgalomban": a HarmonyOS-t egyelőre csak a kínai piacon meglévő készülékek esetében erősítették meg. Kínában azért lesz könnyű az OS-váltás, mert ott eleve egyik Huawei/Honor telefonon sincs Google-szolgáltatáscsomag. A Google ugyanis nincs jelen Kínában. Jó néhány évvel ezelőtt a Google be akart lépni a kínai piacra, de az ottani kormány csak úgy engedte volna meg a G működését, ha minden felhasználóktól begyűjtött adatot (felhasználók helyadatai, keresési és böngészési előzményei stb.) megosztanak a kínai hatóságokkal. A G nemet mondott, a kínai kormány kiebrudalta őket.
Szóval egyelőre csak a kínai telefonokra van megerősítve az új OS. A globális (Kínán kívüli) piac egészen más kérdés. Pl. évekkel ezelőtt, amikor P9-esem volt, sokáig kérdéses volt, hogy a P9 kap-e Android 8/EMUI 8 frissítést Kínán kívül. Az Android 8/EMUI 8 frissítést a Kínán kívüli régiókra vonatkozóan a Google nem engedte (ez még 2017-ben, jóval a Huawei tiltása előtt volt), mivel a P9-en Kínán kívül előre telepítettek voltak a G szolgáltatásai. Az Android 8/EMUI 8 így csak Kínában lett kitolva a P9-re.
Szweintem a P30 Pro és más Google-szolgáltatásokat futtató telefonokkal kapcsolatban is hasonló lesz a helyzet. A Google az új OS-t már nem is engedélyezheti, mivel nincs kapcsolatban a Huawei-jel. Egyik kedves fórumtársunk korábban itt írta, hogy érdeklődött a HarmonyOS frissítéssel kapcsolatban a Huawei Magyarországnál. Azt válaszolták neki, hogy a P30 Pro nem fog átállni az új OS-re, maradnak a Google-szolgáltatások.
Egyébként, ha a Huawei kitolná a HarmonyOS-t a még Google-szolgáltatásokkal rendelkező eszközökre, még nagyobb bajba kerülne. A Google biztosan beperelné, több eljárás indulna amiatt, hogy a Huawei a fogyasztók beleegyezése nélkül kényszerít OS-váltást. Van így is elég bajuk.
Ha esetleg, netalántán mégis megtörténne a váltás, nem váltanék át. Nem kedvelem a Google-t, de sok olyan alkalmazást használok, amelyiknek a pro vagy reklámmentes verziójáért fizettem/fizetek a Google Play Áruházban. Nemtég végignéztem az AppGallery telepítéskezelő menüpontjában, hogy az általam telepített appok közül mennyi van fent az AppGallery-ben. Hát, igen kevés. És van olyan, amelyik pl. ott is fent volt, de valamiért most nincs (Időkép).
Szóval, abban bízom, hogy marad az Android és a Google. Tavaly augusztus végén vettem a P30 Pro-t és még jü ideig ezt szeretném használni.
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #16521 üzenetére
Ennyire jó, illetve az S21 Plus-ban pontosan ugyanaz a kamera rendszer van (-ToF kamera), mint a tavalyi S20 Plus-ban.
Nekem van S20 Plus 5G, az is nagyon jó képeket csinál. Most volt hibája, h a vakus képek mindenkinél ködszerűek lettek, ezt most javították a legutóbbi frissítéssel (még nem teszteltem azóta).
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
knox83 #16316 üzenetére
Így vagyok vele én is. Lassan 2 éves lesz a telefon, de ugyan olyan fürge mint volt, a kamera első osztályú. Akksit cseréltetek benne aztán kész. Még a kijelzője sem égett be, mint a Samsungjaim, másfél év után. Ez lesz az első olyan telefonom amit garancián túl is megtartok,pedig azért pár mobil volt már nálam!
-
törölt tag
válasz
knox83 #16146 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Időlözben választ kaptam a Huawei Support-tól. A hiba nem a készülékeinkben van, hanem a Cloud app bugos.
"Tájékoztatjuk, hogy a Cloud 11.0.0.313 verziója alatt kimutatásra került az Ön által is tapasztalt anomália. Illetékeseink már dolgoznak ennek javításán, így a következő verzió, azaz a 11.1.0.300 verziófrissítéssel kerül megoldásra a rendellenesség."
-
norrberth
addikt
válasz
knox83 #15955 üzenetére
Háááát nekem is azzal van bajom az akksi rész használhatatlan.
Animális nem adja. De egyszer megszokom.Viszont tetszik hogy oldalt 2x megnyomom és kicsi lesz a csuszka.
Meg ami nagyon bejön! Este folyamatosan adja rá a fényerőt.
Nem hirtelen villan.Gyári 1x? Uhh úgy olyan lassúcska.
Nekem pörögjön a teló! Úgy nyomom mint egy örült.
És nem bír követni -
-
Sztyepadzso
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest