Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
-
anonymus89
addikt
válasz
miklós67
üzenetére
Köszi a visszajelzést, most én is vezeték nélkül töltöm csak nem a cp60-as gyárival így lassaban is tölti valamelyest kb 3-4 óra.
Én biztosan maradni fogok 9.1-en nem látom értelmét illetve csak erről hallottam, hogy legjobban bírja az akku.
Úgyis szeretném hóvégén akkucserére gariba leadni Így utána mindenképpen picit odafigyelve a töltési mechanizmusra.
Elnézést ha ezzel lavinát indítottam el nem állt szándékomban. -
Dzsekó
addikt
válasz
miklós67
üzenetére
Akku fogyasztás néző része rosszabb lett. Fotó galéria is új kinézetet kapott, nekem nem tetszik. Ha a hangerő gombot benyomod oldalt, a 10-en két érintéssel lehetett némítani, most csak rezgés és csengés van. Be kell menni fogaskerékkel a beállításokba, ott lehet némítani. Az új rezgés ütemek jók, fakopáncsra állítottam a vibert, jobban megérzem a tokban és meghallom az asztalon. A 10 és 11 ötvözete kéne. Frissítek, mert valamit elrontanak, de jönnek új dolgok, meg hibajavítások is. Illetve nem idegesít, hogy állandóan szól hogy frissítés áll rendelkezésre.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
miklós67
üzenetére
Támogatás hiánya miatt cseréltél telefont.
Most itt a támogatás és nem rakod fel.
Egyébként röviden sem előnye, sem hátránya nincs. Kb ugyanúgy merül, ugyan olyan gyorsan pörög a rendszer, kamera sem változott minőségben. Ha sokszor nézed az akku fogyasztást, SOTot, talán ott van egy kis elcseszés, én már nem nézem. Merül, töltöm. Nekem az ujjlenyomat olvasó tűnik gyorsabbnak, de többen megcáfoltak, hogy az sem változott.
Én csináltam egy full resetet és újként ismét telepítettem minden általam használt dolgot. Így új mintát kellett felvenni az újjlenyomatolvasónak, lehet ezért lett gyorsabb a több mint egy éve felvettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest