- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Nikaré #19481 üzenetére
Nagyjából ezért nem is érdekel különösebben,az Android verzió marad a 10 az újítások nem győztek meg nekem ez most teljesen megfelel
Sosem értettem ezt a frissítés fetisizmust ami minden telefonos topicban megy.
Nekem pld a note 4-em akkor kezdett romlani mikor elkezdték bombázni frissítésekkel
Érdemi változás nem jött viszont hirtelen gyenge lett a térerő, leromlott az ujjlenyomat, állandóan lefagyott az előtte teljesen jól stabilan működő telefon
Persze vannak jó érdemi frissítések de ezek általában a kezdeti időszakban jönnek a későbbiekben inkább a parasztvakítás meg értelmetlen látszat általában kéretlen újítások -
subset
senior tag
válasz
Nikaré #19465 üzenetére
Személy szerint nem csináltam....de a képeimről ami a legértékesebb adat rajta, arról rendszeresen csinálok.
Nyilván ha van elég tárhelyed akkor csinálj mentést....és nem csak frissítéskor !!
Nekem a majd 3 év alatt volt jó pár frissítés + egy Android főverzió frissítés is ugye, de eddig lekopogom semmi probléma nem adódott belőlük. -
törölt tag
válasz
Nikaré #19191 üzenetére
A 15% szerintem is nagyon sok. Tegnap este a laptopról lehúztam a telefont, 100%-on volt az akku, aztán valamikor 8 után néztem rá az akkuszintre, akkor volt 95% Igaz, nem sokkal előtte volt egy telefonhívás is. Ja, és folyamatosan be volt kapcsolva az AOD, a Magazin feloldóképek és a mobilnet is. A 95% még így is gyorsabb merülés, mint előtte volt.
Holnap reggelre elvégzem a tesztet.
-
törölt tag
válasz
Nikaré #18995 üzenetére
Pénteken este volt a frissítés, szombaton délután a gyári visszaállítás. Az appokat egyenként állítottam be, nem használtam biztonsági mentést a visszaállításhoz.
Az a tapasztalat, hogy bizonyos appok sokkal gyorsabban működnek így, csak most lett szembetűnő, hogy egyes appok mennyire be voltak lassulva. Nagyobb frissítések után szoktam csak gyári visszaállítást csinálni, így egy csomó olyan problémát meg lehet előzni, amelyekről itt és más fórumokon is írnak néha.
-
direwolf
őstag
válasz
Nikaré #18843 üzenetére
Miért kéne? Csak reálisan kell értékelni az igényeink és a lehetőségeink kapcsolatát. Azért lássuk be, a flagship teló ma státusszimbólum. A középkategóriával tökéletesen együtt lehet élni már jópár éve.
Még mielőtt vád érne, nekem céges a P30proSoha nem vennék ennyiért mobilt.
-
F-ECT$
titán
válasz
Nikaré #18843 üzenetére
Szerencsére most már nem kell 2 évente cserélni a telefont, mert a hardver bőven kibír 3-4 évet is, és olyan nagy újdonságok se jönnek az egyes Android verziókkal.
Szóval ritkábban kell telefont venni, és az is alternatíva, hogy nem flagshipet veszel, ha szerencséd van, akkor vannak jó kompromisszumos készülékek is, amikből olyan dolog hiányzik, ami Neked épp nem kell. -
Zoz
őstag
válasz
Nikaré #18691 üzenetére
Vagy nem is érkeznek...
A 184-es másnak már januárban megérkezett. -
törölt tag
válasz
Nikaré #18497 üzenetére
Szia!
Igen, nálunk a családban is ez van. Többünknek van Huawei/Honor készülékünk és Viber-t használunk. A Viber legutóbbi frissítése az AppGalleryből jött és ennél feldobta az app azt az ablakot, hogy a Huawei Drive-ra mentse a Viber backup-ot.
Még hónapokkal ezelőtt olvastam valahol (már nem emlékszen, hogy hol), hogy a Viber tervezi, hogy a GMS nélküli Huawei/Honor eszközöknél is lehetőség legyen biztonsági mentésre.
A Huawei Drive EMUI 5.1 és újabb verziójú készülékeknél automatikusan jár, 5 GB ingyenes tárhelllyel. Ezt persze lehet bővíteni.
Ha a Google-fiókba szeretnél menteni, vissza kell rakni az eggyel korábbi verziót, mert abban még a Google Drive-ra ment, és az AppGallery-ben megjelenő frissítést el kell rejteni.
-
törölt tag
válasz
Nikaré #17925 üzenetére
Jó a kérdésfelvetés. Csak találgatni tudok. Lehet, hogy először Kínában akar megerősödni a Huawei, aztán esetleg majd máshol is. Az is lehet, hogy Kínán kívül sok felhasználó használja a Google szolgáltatásait és appjait és úgy vélheti a Huawei, hogy így, GMS nélkül nem lenne népszerű a HarmonyOS. Nem egyszerű és nem könnyű az a helyzet, amelyben most a Huawei van.
-
ferrari0819
tag
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré #17628 üzenetére
Én már feladtam.. Nem látja a telefon, hogy géphez van kötve. Se itthon, se máshol.. Visszaállítás ROM csere után meg volt, de semmi.. Tanácstalan vagyok.. 11-es emuira meg nem akarok visszaállni csak emiatt, stabilabbank érzem a 10-es rendszert.. Elengedem a dolgot.. Tudtok olyan fáljcserélőt ajánlani, ami működik kábel nélkül is, és látom vele a telefon tartalmát stb..?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré #17619 üzenetére
Engem az jobban zavar, hogy a telefon nem kérdezi meg amikor csatlakoztatom a számítógéphez, hogy mit szeretnék csinálni: Csak töltés, fájlok átvitele stb... Kb mindent próbáltam már.. Még a telefon szervíz menüjében is próbáltam az usb csatlakozásokat másikra rakni,de semmi.. Egyedül a legfrissebb emuinál kérdezi meg az, ami egyébként alap dolog kellene, hogy legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest