- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
borsosolajos #17842 üzenetére
Örülök, hogy sikerült a párosítás.
-
xcsabo
senior tag
Egy hálózati visszaállítás talán segíthet.
-
mati12
senior tag
Külföldön dolgozom. A néhány napja történt Huawei-is wifi és és mobiladat problémáig minden egyes határátlépés után automatikusan átállt a kinti illetve haza felé a hazai hálózatra.a telefonom. Azóta viszont semmi,nem kapcsolódik egyetlen hálózatra sem,se automata se manuálus hálózat választáskor sem. Minden egyes alkalommal csak a ki és bekapcsolás oldja meg a problémát. Mi lehet a gond? Esetleg más is tapasztalta már ezt a jelenséget?
-
xcsabo
senior tag
Miért kell böngésző? Nem jó a PH app?
-
F-ECT$
titán
1-2 napja megint akad a Chrome itt a fórum görgetése közben. Nálam van csak valami gebasz? Más böngészővel jó.
-
-
stnorcy
aktív tag
Üdv.
Esetleg ha valakit èrdekel.
[link] -
KorLaci
tag
válasz
borsosolajos #17839 üzenetére
Köszi a választ!
Közben beszéltem a Huawei vevőszolgálattal is. Azt mondták, hogy azon a készüléken, amin megy a Google ( P30pro) csak a Google féle készülékkeresés van, a Huawei féle nincs.
Ez van.
Üdv: KorLaci -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17837 üzenetére
Meglett! A hangos beszéd bevolt állítva, mint kepcsinalasi trigger.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Volt már szó róla és a Huawei blogon van is leírás arról, hogy mit kell tenni, ha minden beállítás ellenére nem jön értesítés a Messenger üzenetekről. Ilyenkor a leírtaknak megfelelően a Messenger tárhely alatt megtörténik az adatok törlése és a gyorsítótár törlése is. Ez kb. pár órára segít, majd visszaáll a "rend". Wipe cache sem segít. Akinek volt ilyen problémája, esetleg segített valami más vagy inkább gyári beállítások visszaállítása? A probléma továbbra is az, hogy csak akkor látom az új Messenger üzeneteket, ha belépek az alkalmazásba. Köszönöm szépen!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
A telefon amikor nyitva van a kamera alkalmazás random fényképeket csinál magától. Gondolom valami "AI" miatt, de nem jöttem rá, hogy kapcsolom ki. Vagy csak elég. ha a kamera kezelőfelületénél az AI lehetőséget kikapcsolom? (bár szeretem azt az opciót)
köszi
-
törölt tag
válasz
Lacccca87 #17831 üzenetére
Szia!
Én is Viber-t használok, de nem tapasztaltam az általad leírt jelenséget. (Nem használom a youtube, illetve youtube zene appokat) Viszont pár nappal ezelőtt, a hírek olvasása közben épp egy videót néztem (lehet, hogy youtube videó volt, már nem vagyok benne biztos) és volt egy bejövő hívás egy barátomtól. A vudeó lejátszása leállt és csak a beszélgetés befejezése után folytatódott.
Keresgáltem a neten, és úgy tűnik, hogy nem a Viber-rel van a baj. Ez az Android rendszerből adódhat. Valószínűbb az az opció, hogy azért van akadás, mert több olyan app fut egyszerre, amelyiknek hozzáférése van a mikrofonhoz és a kimeneti hangszóróhoz, és ha az egyik app épp használja ezeket, akkor a többi nem fér hozzá. Elég, ha a hozzéfréssel rendelkező app csak meg van nyitva, nem feltétlenül szülséges, hogy az app igénybe is vegye a mikrofont, illetve a hangszórót (ezért fordulhat elő, hogy akkor is akadás van, ha csak üzenetet írsz és küldesz Viber-en).
Mondjuk, a teljesítmény mód kipróbálásának eredményére kíváncsi lennék én is.
-
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok. Vibertol nektek is docog mas alkalmazas ha eppen irtok valakinek? Nekem a youtbe zenelejatszas akad meg mindig mikorbelkuldom az uzenetet. Ez normalis?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Balúkapitány #17824 üzenetére
Bárhogy állítgattam mindig életre kelt a zsebemben. Volt hogy üzeneteket küldött. Instagramozni is szeretett. A másik problémám, hogy többnyire RAW-ban fotózom mobillal is. Az a52s ezt nem tudta, normálisan működő Gcam sem volt rá. Páromnak viszont ezek nem számítanak, nála többnyire táskában van, ott nem csinál ilyeneket.
-
KorLaci
tag
A kép lemaradt. [kép]
-
KorLaci
tag
Üdv!
Szeretném bekapcsolni a Huawei telefon keresés funkciót, de nem találom, hogy hol kell. A leírás szerint a Cloudban kellene bekapcsolni, de nekem nincs olyan.
A 11-es Emui van a P30 pro-n. -
Balúkapitány
tag
válasz
Pistike1985 #17809 üzenetére
Pistike1985 Mi volt a gondod az A52s-el, miért nem tudtad elviselni?
-
winfos
tag
Sziasztok!
Hydrogel fólia volt a telefonomon amit le kellett szednem, és így fel is tűnt elég sok karc a kijelzőn. Én szintén hydrogel fóliát vettem de ez gondolom más fajta mert itt elég szépen átlátszanak a karcok.
Akinek van tapasztalata melyik az a fajta ami a kisebb karcokat eltűnteti?
köszönöm
-
ferrari0819
tag
Sikerült is, valahol mélyen az Outlookon beállításain belül meg találtam,egy alapértelmezett böngésző használata pontot. Azért köszönöm a segítséget nektek!
-
ferrari0819
tag
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! Járt már valaki úgy, hogy elkezdett berepedni a kijelző üvege? Az én telefonom sajna elkezdte, az aljától jön felfelé a repedés. Nem esett le, semmi külső behatás nem érte. Februárban lesz 2 éve, hogy vásároltam. Garancia ilyenkor felejtős?
-
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17815 üzenetére
Nem lehet hogy nem ide akart írni?
-
Nikaré
őstag
válasz
ferrari0819 #17814 üzenetére
Szia!
Beállítások
Alkalmazások
Alkalmazások
Chrome
Megnyitás alapértelmezés szerint
.... -
Sztyepadzso
őstag
válasz
ferrari0819 #17814 üzenetére
Tessék?
. Ennek semmi értelme.
Felteszem, van egy Gmail-es fiókod(xyz@gmail.com) Oda kapsz levelet. Tedd fel, ha nem lenne, a Gmail appot, és állítsd ott be a (gmail-es) fiókodat. És akkor az jelez, ott nyitja meg.
Ha a gyári kliensben beállítottad az email(gmail vagy akármilyen) fiókodat, akkor azon jelenik meg. Szedd ki onnan, és nem fog jelezni.(Beállítások/ alkalmazások/alkalmásbeállíták/E-Mail)
Ha másik email szolgáltatónál vagy(yahoo, outlook, freemail, mittudomén), és van neki, akkor letöltheted annak a saját email-kliens appját, vagy egy egy olyat, ami univerzális(a beépített is ilyen), azaz szolgáltatótól függetlenül vehetsz fel fiókokat.
A Chrome egy böngésző. Ott url-t nyitsz meg(azaz webcímet, pl prohardver.hu), és ha beállítások/alkalmazások/alapértelmezett alkalmazások /böngésző-ben a chrome van beállítva , akkor egy _bárhol_ megjelenő, kattintható url(azaz link) azon keresztül fog megjelenni "beágyazott" ablakban, vagy egyből az appban.
A Bing meg nem Böngésző, hanem egy keresőmotor, mint a Google vagy a Yahoo.
Az EU versenyjogi rendelete miatt a telefon valamikor felajánlja, hogy nem csak Chrome létezik, hanem Edge/Firefox/Opera, stb. ,meg nem csak Google, hanem Bing, Yahoo, Ecosia, stb. Felteszem, itt kattintottál az Edge/Bing párosra, vagy csak a Bingre, és azt látod, ha megnyitod az appot. Ha a Bing nem tetszik, így tudod átállítani. -
ferrari0819
tag
Sziasztok! Abban tud valaki segíteni, hogy ha jön email és megnyitom akkor ne a gyári alkalmazásba nyissa meg hanem pl Chromeba, mivel abba van mentve minden adatom. Már kerestem a progiknál hogy törlöm vagy tiltom de nem találtam. A Microsoft Bing böngésző az de az alkalmazasoknál nincs benne.
Köszönöm!
-
piocasember
tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
Ernesst
aktív tag
válasz
piocasember #17810 üzenetére
Szerintem az utoljára kiválasztott lesz az alapértelmezett.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Létezik olyan beállítás, hogy az új névjegyeket automatikusan Google fiókba mentse és ne a telefonra? Tudom, ki kell választani felül, amikor elmentem, de állandóan elfelejtem.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
#44059648 #17808 üzenetére
Neten vannak imei kérdező oldalak. Nekem feketelistásra dobta ki. Szóval valami tuti nem ok. Visszavitték és visszaadták nagy nehezen a pénzt. Vásároljam le... Mondom ezek után még egy használt nem kell. Akkor vigyek újat... Nem akart pénzt visszaadni. Muszáj volt megemlíteni a rendőrséget. 😕 Hoppá egyből visszakapták a pénzt. Elszaladtam a MediaMarktba és vettem egy Xiaomi Mi 11 lite-ot. Már bánom hogy eladtam a Redmi Note 10 pro-m. Aztán előfizetés hosszabbítás mellé lett egy Samsung Galaxy A52s 5g. Gondoltam hogy az jó lesz mert az órám is Samsung. Hát 1 hétig tudtam elviselni. Neki adtam páromnak és vettem egy P30 pro-t. Hát nem mondom hogy boldog vagyok. De ez a Xiaomi, legalább nem lesz letiltva. 😁
-
törölt tag
válasz
Pistike1985 #17807 üzenetére
Helló!
A szolgáltatód saját üzletében le tudják ellenőrizni, nem saját üzletben nincs hozzáférésük ilyenekhez.
Pár évvel ezelőtt olvastam egy sztorit. Valaki a szolgáltató nem saját üzletében (nem a márkaboltjában) vett egy telefont. Teljesen új volt, eredeti csomagolás, minden OK-nak tűnt. Az illető hazament és berakta a SIM-kártyát, de telefonálni nem tudott. Aztán bement a vásárlás helyére, ott nem tudták megállapítani, hogy mi baj van. Az illetőt elküldték a szolgáltató saját üzletébe és kiderült, hogy a telefon IMEI-száma feketelistán volt. Kiderült utána, hogy a szolgáltató nem saját üzletét üzemeltető cég vezetője egy raklapnyi "kamionról leesett" (lopott) telefont vett "jó" áron. Az egész szállítmány telefon tiltás alatt volt. A Tékozló Homáron volt a cikk.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
xcsabo #17805 üzenetére
Szuper. Én nemrég vettem egy P30 pro-t GSM-ből. Aminek szintén csak a 2. slot működik. Engem igazából ez nem zavar, hacsak nem kell attól tartani hogy idővel azt is letiltják. Természetesen papírom is van a vásárlásról. Meg hát a gsm-es örök garanciát ad letiltás ellen. Azt hittem csak hibás a slot, vagy valami szoftveres bug. Utána tudok járni valahol hogy le van-e tiltva?
-
xcsabo
senior tag
válasz
hali13 #17804 üzenetére
Először befenyegettem, hogy megyek a rendőrségre ha nem cselekszik, de miután kaptam egy olyan SMS-t amit nem tennék ki az ablakba, el is küldtem a feljelentést azonnal. Szerencsére lefotóztam anno a személyiét, lakcímkártyáját, meg az adás-vételit is amit mellékeltem. Most várok mi lesz. Mindenesetre tanulságos az ügy....
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest