-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #9230 üzenetére
Akkor sajnos sanszos, hogy az is kuka
De az enyém nagyon érdekes. Csak terhelés alatt indul újra, és akkor sem mindig. De ha nem nyúlok hozzá, akkor elmegy órákig, még este lefekvéskor félreraktam, indítottam rajta egy stopperórát (hogy lássam, hogy újraindult e) és már 9 órája megy újraindulás nélkül.
Újraflashelni mivel lehet amúgy? Azt még én is megpróbálnám.
Most azzal próbálkozok, hogy visszavettem a CPU teljesítményét, megnézem, hogy így is resetel e.
Amúgy a szervizes srác mondta, hogy külföldről tudna komplett alaplapot hozzá rendelni, 22e Ft lenne munkadíjjal, 8/128-os verzió (az enyém gyárilag 6/128-as, szóval lenne +2GB ram). Ezen még elgondolkodom, annyit megérhet még talán.
Jobban belegondolva, még eladásra is megérné megcsináltatnom. 22e Ft lenne, maga a telefon gyakorlatilag full karcmentes, újszerű állapotú és ahogy nézem, a használtpiacon ez a teló 35-50e között megy állapottól függően, az enyém mivel tökéletes állapotú amúgy, 40 körül lehet, hogy el is vinnék. Bár ha már jó lenne, tartaléktelefonnak is érdemes megtartanom. Na mindegy, majd lesz valahogy.
-
Jimmy8
senior tag
válasz
janeszgol #9174 üzenetére
Én is most cseréltem (az új - S24 - "belakása" még folyamatban, így jelenleg még a P30 a fő használatos telefon). Annyi biztos, hogy az ujjlenyomat olvasó sokkal jobb és gyorsabb az újnál, illetve érdekes módon a beltéri - kevés fény - fotók is szebbek az új esetében.
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #9087 üzenetére
30-ért lett volna egy jó állapotú P30 Pro, helyben is lett volna, de eltűnt az eladó 1-2 üzenetváltás után, viszont a teló még mindig fent van hirdetésben... Személyes megtekintést/átvételt kértem, erre eltűnt, utána már nem is válaszolt. Lehet, hogy átverés, valószínűleg ha előre utalásos postázást kérnék (van olyan opció is a hirdetésben), akkor valahogy menne a dolog
Az utalásig...
Na mindegy, marad a P30-am, ez legalább még mindig gyári full szép állapotú.
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #8836 üzenetére
Eddig még az enyém sem égett be sehol, most lesz 3 éves. Ám én nem is nagyon használok olyan alkalmazást, ami hosszabb ideig kitöltené a kijelzőt. Igazából nagyon keveset használom eleve a telefont, mert úgy is egész nap gép előtt ülök (munkahelyen), otthon meg van egy Huawei P Smart Z telefonom, azt használom, mert nagyobb a kijelzője, illetve otthon is ha valami dolgom van, PC elé ülök le inkább. Navigáció meg ilyesmi meg nagyon keveset megy nekem a P30-cal.
-
laaceee98
tag
válasz
janeszgol #8512 üzenetére
Nem is mondtam, hogy gyorsabb. Nem tudom. Régen jártunk haverokkal lan versenyekre, tudom, hogy egy FPS játékban mennyit számít a 60 vs 144Hz, vagy az 5ms vs 1ms reakcióidő, de azt nem látom magam előtt, hogy egy mobilon ennek akkora jelentősége lenne. Az én igényeimet kijelzőben, sebességben tökéletesen kielégíti a P30 is. Az A52-t csak megemlítetettem, mint életképes opció elérhető áron. Ha annyira szerelmes lennék tőle már megvettem volna...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
janeszgol #8462 üzenetére
"A cikk helyes"
Legfeljebb olyan esetben, ha sűrűn nyitogatod vissza az adott alkalmazást. De ezt ép ésszel ki lehet következtetni a cikk mondanivalójából. Ha naponta kétszer-háromszor ránézel egy alkalmazásra, akkor semmi jelentősége, hogy bezárod avagy sem, annyira kicsi lenne a az esetleges fogyasztás megtakarítás, ha egyáltalán lenne
No meg picit tudományosabb is lehetett volna a
cikkírás, ha nem csak általánosan írja, hogy a bezárás-megnyitás a memóriában folyamatosan ott lévő alkalmazáshoz képest több energiát igényel, hanem mellé is tesz vizsgálati eredményekből származó értékeket.
Mert így mondott is valamit, meg nem is. A cikkből nem derül ki mennyivel is több az energiaigény bezárogatás-megnyitogatás esetében. Lehet csak pár mAh, ami igazából semmi, de lehet, hogy több száz mAh...mondjuk ezen azért erősen meglepődnék, ha egy bezárás-elindítás ilyen sok fogyasztással járna, mert elindítanék 50x egy alkalmazást aztán le is merülne a teló -
Quqesz
nagyúr
válasz
janeszgol #75 üzenetére
Nem értem mit értesz szétesés alatt, de ez a széles/gyengébb lencsével készült
Amúgy amikor megvettem az S8+-t a Honor 8 után az is szerepet játszott, hogy a legjobb af-nek volt meghirdetve(ugye a dual pixel miatt). Nos nekem csalódás volt, nem sokkal csinált kevesebb maszatos képet, mint az ois nélküli H8.....
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janeszgol #61 üzenetére
Egyetértek. Én lényegében egyedül a 40 megapixeles képek minőségét tudom kiemelni, de azokat is csak a többi, gyenge tesztfotó közül (ami azért furcsa, mert általában pont a teljes, nagy felbontású képek szoktak több hibát felvonultatni a kisebb méretű fotókkal ellentétben).
-
Drakmusz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest