- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
Most olvastam a 13mini topikban, hogy a közeli fotóknál sokszor kritikán aluli a kamera teljesítménye, és hogy akinek ez fontos az vegyen 13prót. Nem vagyok nagyigényű, a P30 makró módja nekem rovarok, virágok közeli fotózásánál tök jó képeket készít. Pedig ez egy jó 2 éves készülék, és már akkor is csak kevesebb, mint a felébe került, mint ezek az Apple cuccok. Ezzel most nem őket akarom fikázni, csak erre reagálnék vissza. Újabb megerősítés, hogy még drágábban sem könnyű alternatívát találni. Kvázi ha a közeli mód is fontos, akkor ne válasszam a 290 ezres minit, válasszam a 380 ezres prót
-
laaceee98
tag
Apple-nek az újabb minijeit nézegettem, de az áruk még hagyján. Előbb-utóbb lehet hogy bele is mennék, ha emitt nem a gyatra üzemidőre és lassú átvitelre, amott meg nem a rapszódikus kameraműködésre panaszkodnának. Azért 300 ropiért már elvárná az ember, hogy patika cuccot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest