Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
Reggel csurig töltve vettem le, egyből kocsiba be. Két és fél/3 óra navigáció oda, és ugyanannyi vissza, mellette volt ~1 óra, amikor a navival párhuzamosan kihangosítva telefonáltam is az autóban. Ez a terhelés azért már viszonylag könnyedén átrágja magát az akksin, 5 óra 42 percnél 3% maradt. Becsületére legyen mondva, hogy azért még "hazahozott" pedig BP Fő utcánál már csak 5% volt hátra, de még hazaértem vele a XII-be és kibírta amíg töltőt kapott. Mentségére szóljon, pár hét múlva 3 éves a készülék, gyári akksival, és a takarékos módot is csak 20%-nál jutott eszembe bekapcsolni. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, manapság 250-300 ezer forintos új modellek is elhasalnak 4-5 óra hasonló terhelés után, csak azért már érződik, hogy öregszik a teló.
Idén valószínűleg váltás lesz, akksicserére már nem biztos, hogy költenék, de majd meglátom. Opciók Realme fronton a GT2, GT2Pro, vagy a Master Edition (ha addig még kapható lesz), ASUS-ból a Zenfone 8, Samsungból az A52s-t és az S20FE-t néztem, Xiaomiból a 12X jöhetne szóba. Valójában mindegyikkel kell valahol kompromisszumot kötni az igényeimből, de ez van. Vagy méretben nagyobb (S20FE, Realme GT-k), pedig már a P30-at is határesetként kezeltem 3 éve, vagy a kamerák középszerűek (lásd Zen8), vagy az IP védelemről kell lemondani (Xiaomi, Realme) ésígytovább. Persze ettől függetlenül ezek friss(ebb) készülékek, biztos, hogy többet is tudnak egy 2019-es modellnél, de az fix, hogy nem lesz könnyű méltó utódot találni. Főleg mert egész megszerettem ezt a mobilt, pedig az elsőm a márkából, és nem is az utolsó lenne, ha nem kaszálják le a Google botránnyal. Egész működőképes és hasznos a HW Cloud, 300 forintért 50GB tárhelyet fizetek minden hónapban, ami minimum méltányos, és még sorolhatnám. De sajnos be kell ismerni, hogy bármennyire jó is ez, lassan megöregszik. Ugyanakkor biztosnak tűnik, hogy ezen az áron (anno 132-be volt szolgáltatótól) nem fogok már olyan megoldást találni, ami ennyire kevés kompromisszummal járna, mint amennyive a P30 jár(t anno). Vagy rá kell szánnom magamat, és egy kettessel kezdődő összeget költeni telefonra, amitől egyelőre ódzkodok.
Ti találtatok más ötletet arra az esetre, ha idén váltanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS routerek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest