Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Pont ezt szokta produkálni, ha megpróbálják egyenletesen rásimogatni de nem jön össze, azért lesz alatta sok kicsi buborék, de ettől függetlenül lehet, hogy gagyi az üveg, ezen nem veszünk össze
Én ali-ról rendeltem az összes legolcsóbb kínait 0.90 dollártól 2.75-ig most a jó kis mattfóliátés mind jó volt, csak azért kellett cserélni mert leesett a telefon és berepedt az üvegfólia széle
Azt megértem ha valaki a készülék vásárlásakor rakat fel egyet, hogy 3-4k-ért,hogy legyen rajta, de hogy ennyi pénzért rendelni egy méretre szabott ragadós üvegfóliadarabot, hááát kinek milyen a pénztárcája,de most ha megveszed a legolcsóbb "leggagyibbat" kínából és ha valóban rossz akkor kb ott vagy mintha benyelte volna melóhelyen az automata a kávépénzed,szerintem az semmi. Most hogy kiderül, hogy még lehet jobb is csak azért várnod kell 2-5 hetet...
Na de visszakanyarodva, beírod AliExpressen azt megveszed az első keretest aztán ennyi. Szélei ragadnak, hogy pontosan illeszkedjen és ne jöjjön fel a széle, szóval el lehet batyni a felrakást is, de semmi gond vele. Igazából rendelj 10-et és még akkor is olcsóbban megúsztad mint a munkatársad és van miből gyakorolni a felrakást is
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest