- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Pont ezt szokta produkálni, ha megpróbálják egyenletesen rásimogatni de nem jön össze, azért lesz alatta sok kicsi buborék, de ettől függetlenül lehet, hogy gagyi az üveg, ezen nem veszünk össze
Én ali-ról rendeltem az összes legolcsóbb kínait 0.90 dollártól 2.75-ig most a jó kis mattfóliátés mind jó volt, csak azért kellett cserélni mert leesett a telefon és berepedt az üvegfólia széle
Azt megértem ha valaki a készülék vásárlásakor rakat fel egyet, hogy 3-4k-ért,hogy legyen rajta, de hogy ennyi pénzért rendelni egy méretre szabott ragadós üvegfóliadarabot, hááát kinek milyen a pénztárcája,de most ha megveszed a legolcsóbb "leggagyibbat" kínából és ha valóban rossz akkor kb ott vagy mintha benyelte volna melóhelyen az automata a kávépénzed,szerintem az semmi. Most hogy kiderül, hogy még lehet jobb is csak azért várnod kell 2-5 hetet...
Na de visszakanyarodva, beírod AliExpressen azt megveszed az első keretest aztán ennyi. Szélei ragadnak, hogy pontosan illeszkedjen és ne jöjjön fel a széle, szóval el lehet batyni a felrakást is, de semmi gond vele. Igazából rendelj 10-et és még akkor is olcsóbban megúsztad mint a munkatársad és van miből gyakorolni a felrakást is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Biliárd és snooker topik
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Bundle topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest