Új hozzászólás Aktív témák

• colonell

senior tag

válasz No.01 #1411 üzenetére

Pont ezt szokta produkálni, ha megpróbálják egyenletesen rásimogatni de nem jön össze, azért lesz alatta sok kicsi buborék, de ettől függetlenül lehet, hogy gagyi az üveg, ezen nem veszünk össze :)
    Én ali-ról rendeltem az összes legolcsóbb kínait 0.90 dollártól 2.75-ig most a jó kis mattfóliát :D és mind jó volt, csak azért kellett cserélni mert leesett a telefon és berepedt az üvegfólia széle :D
    Azt megértem ha valaki a készülék vásárlásakor rakat fel egyet, hogy 3-4k-ért,hogy legyen rajta, de hogy ennyi pénzért rendelni egy méretre szabott ragadós üvegfóliadarabot, hááát kinek milyen a pénztárcája,de most ha megveszed a legolcsóbb "leggagyibbat" kínából és ha valóban rossz akkor kb ott vagy mintha benyelte volna melóhelyen az automata a kávépénzed,szerintem az semmi. Most hogy kiderül, hogy még lehet jobb is csak azért várnod kell 2-5 hetet...
    Na de visszakanyarodva, beírod AliExpressen azt megveszed az első keretest aztán ennyi. Szélei ragadnak, hogy pontosan illeszkedjen és ne jöjjön fel a széle, szóval el lehet batyni a felrakást is, de semmi gond vele. Igazából rendelj 10-et és még akkor is olcsóbban megúsztad mint a munkatársad és van miből gyakorolni a felrakást is :)

Új hozzászólás Aktív témák