- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #2022 üzenetére
Nálam is ez a verzió van Win 7-en! A telefonon is fent van a HiSuit.
Ezt látja.
Gondolom nálad ott van a telefon vagy google fiok is a lenyíló listában.
Egyébként a dátumokat a korábbi verziók amikkel próbáltam még P9 lite-on, tényleg nem vették át a névjegyekből. Most meg nem tudom miért nem is látja névjegyeket.MadMancs
Azóta mióta a telefonokba lehet névjegyeket tárolni, a SIM kártyáimon nem tárolok semmit. -
colonell
senior tag
válasz
bubus66 #1759 üzenetére
Szerintem, valamelyikőnk félreérthetett valamit
Sorra jönnek inlive-ba, meg itt is az emberek, hogy nincs számkijelzés. Amire én ugye azt mondtam, hogy nem bug, hiszen csak a telekomos simkártyával csinálja, mivel, ott az elrejtés az alap, a telefon meg behúzza a szolgáltatói alapbeállításokat mert okos, ergo nem bug. Ennyi
Offérdésed válaszolva, bár nemtudom, hogy jön ide, hála a jóégnek már otthagytam őket
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #1741 üzenetére
Miért küldeném vissza, mikor a telefon kellett, és a mobil szolgáltatásukkal egyébként nincs problémám?
Ha valaki hibázik annak illik elismerni és vállalni a következményeit. A hibát végül elismerték, de a következményeket nekem kellett viselnem. Hiába a jogszabályok, és saját szabályzatuk, egyiket sem tartották be, ráadásul mikor ezt jeleztem, egyszerűen nem is válaszoltak rá.
Pár évvel ezelőtt ilyen náluk nem fordult elő!"MINDEN ÁLLAT EGYENLŐ, DE EGYES ÁLLATOK EGYENLŐBBEK A TÖBBINÉL!"
Orwell Állatfarm -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #1732 üzenetére
Nem tudom hogy bug vagy sem.
Viszont saját tapasztalat, hogy amit a T oldalán látsz, az nem vehető mindig készpénznek.
Korábban volt már gondom velük e miatt. Most a telefont rendeltem, és honlapon más cím szerepelt, mint ahova vitették, pedig telefonon szóltak is (egy hét hazudozás után) hogy átállították a legközelebbi átvételi pontra, azaz 45km-re egy másik városban. Az átvételről az SMS-ben "természetesen" nem az a cím szerepelt, mint ahova vitették.Ez annak szól akinek gondja van a számkijelzéssel
A saját adatok közt ha a hívószám küldés tiltása nincs bepipálva, elméletileg akkor jó a kijelzés.
Egyszer próbából bepipáltam, le is tiltotta a kijelzést. Visszakapcsolni itthonról már nem lehetett, csak telefonon.st3v3np3t3r
Mire számítottál? Ez már politika harc! -
Black_Raven
veterán
válasz
bubus66 #1669 üzenetére
Szia! Egyszerűen nem értem hogy itt most miről folyik a vita? Egyik fórumtárs kérdezte mit csináltasson meg az előző tulajjal hogy minden oké legyen. Erre javasolták az FR-t. Erre én leírtam a legbiztonságosabb megoldást, mivel az FR nem 100%biztonságos.Hiszen Te magad is azt irod a #1669 hszedben hogy"Ettől még előfordulhat FRLock". És én egy olyan megoldást ajánlottam ahol KIZÁRT, az frp vagy bármilyen más tiltás. Különben is, azt is írtam hogy a Menüből inditott gyári visszaállitással más a helyzet mert elvileg onnan nincs frp. De ez is csak elvileg mert van akinek még úgy is, sikerült beszedni. A kérdésedre válaszolva: én soha nem csinálok FR-t, csak a gyári fiók kijelentkezése(huawei/miui/samsung)képernyőzár törlése és google fiókok eltávolitása után. Vagyis esélyt sem adok bármilyen tiltásra. Hogy Te nem így csinálod, az nem az én dolgom. De én akkor sem javaslok olyat másnak ami nem 100-ig biztonságos.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bubus66 #1664 üzenetére
Ugye nem gondolod komolyan, hogy az FRP-t a Google azok szivatására találta ki, akik elrontják a jelszó/minta/pin kódjukat? A lopás ellen csinálták, mert normális esetben nem csinál senki Faktory Resetet úgy hogy ujjlenyomatos védelem van a telefonon és be van jelentkezve minden fiókba. Tehát ha Te ezt megteszed kikapcsolt telefonnal gomb kombinációval, akkor ők úgy gondolják loptad a telefont és akkor jön az FRP. Abban igazad volt hogy az ujjlenyomat jelszavad nem akkor kéri, hanem Custom recovery felrakásánál pl.Xiaomi telóknál. Amit írtam azt tartom, ha vki nem szeretne semmilyen későbbi bonyadalmat az kilép és töröl.Bocs idáig nem értem rá válaszolni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
bubus66 #1664 üzenetére
én találkoztam már oreo alatt is az frp-vel,sőt, vicces, mert saját magammal történt meg
FR-t csináltam a telómon(mi a1),csak google fiókot kért a telefon,ja és kiírta, hogy rendellenes szoftvervisszaállítás miatt(neki a recovery-s wipe data/factory reset rendellenes)...
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #1430 üzenetére
Nekem sem ez az első, de így még soha sem jártam.
"Amit a saját fiókodban meg jelenik a számla, és a garancia jegy, úgy másnap szállítanak."
Ha így lenne nem is lennék kiakadva. 13-án le lehetett tölteni a doksikat. 13-kiszállítási dátummal él is a garancia, de teló sehol.
Megmondtam, hogy nekem ez fáj igazából. Jártam már úgy , hogy a garanciai végén döglött be cuccom.
Ha most így járnék, már éppen lejárna a hibás dátum miatt a garancia, és sehol sem panaszkodhatnék. Mivel józan emberi számítás szerint péntek lévén már csak hétfő az a nap, amikor leghamarabb megjöhet, már egy hetet buktam a garanciával. De ezt azért nem fogom hagyni.
A koma egyébkén azt állította , hogy a szállítás napjára állítják ki mindig a garancia levelet.
Ja és ahogy minden nap, ma sem hívtak vissza. Az ügyintéző azt mondta isten bizony visszahív, ha visszajeleznek neki az illetékes osztályról, mert engedély nélkül senkit sem hívhat vissza.A szállítás időpontja pedig a tényleges szállítás időpontja. Semmi köze a várható szállításhoz , bármennyire állította az telefonos intéző. A kettőt nem szabad keverni. Tudom, mivel a számla és szállítólevél tartalmát ismernem kell a munkám miatt.
Járókeret
Meglepne, ha itt sorban a konkurencia telóját kezdenék ajánlgatni. -
Dhampir
félisten
válasz
bubus66 #1325 üzenetére
Mennyi ideig használtad? Miért nem vált be?
Egyébként én is köszönöm a megtűrést, mert csupán érdeklődő vagyok.
A családban van P9 Lite 2017, és annak alapján gondoltam, hogy a P20 Lite sem lehet túl rossz mobil, de olvastam elégedetlen felhasználókról is.
Például egyik szimpatikus tulajdonsága a P20 Lite-nak az, hogy a kijelzője nem vibrál (kikereshető erről a listáról) (például a Honor Play kijelzője már vibrál (PWM), és nagyon alacsony frekvencián teszi).
-
_pda_
tag
válasz
bubus66 #1248 üzenetére
Igen, ilyenkor jól jönne, csak nem vagyok barátja a "tároljunk minden a felhőben" című népdaljátéknak.
Majd ez után másképp csinálom, lementek mindent a desktopra, oszt jólvan.
Tudom, nem lesz napra kész, de kompromisszum mindig van.Az USB debug engedélyezve volt, szóval csak a feloldás az akadály.
-
Dhampir
félisten
válasz
bubus66 #1184 üzenetére
Nem, nem tudom jobban, sőt...
Ami a specifikációk tekintetében hirtelenjében felvillan előttem (igaz, hogy talán nem nagy jelentőségű dolgok) a teljesség igény enélkül (lehet, hogy több nincs is
); szigetes és eltérő méretű kijelző, Li-polymer akksi (habár kisebb kapacitású), van benne FM-rádió (persze ez nem újdonság, de a P10 és sok más "flagship" már nem tartalmazza ezt).
-
Thome
veterán
válasz
bubus66 #1180 üzenetére
Nekem egy Honor 7 volt:
Akkuidő borzalom fél év után, újratelepítés nem oldja meg.
Folyamatos wifi dobálás kb 1 év után.
Kezdetektől: Bluetooth-t ha bekapcsoltam, azonnal fagyott a telefon, fél perc és újraindult. Utána bt ok, egy darabig bekapcsolható.Most lesz 2 éves, akkucsere, ugyanolyan sz*r üzemidő (2-3 óra SOT).
Ezeket leszámítva szerethető telefon, mocskosul jó videófelvétel (+hang), szép kijelző, masszív kütyü.
A P20Lite semmi problémát nem produkál, 5-6 óra SOT, fenti hibák nem jelentkeznek csak a rezgés bug.
Persze ezzel nem azt állítom hogy a legstabilabb, legjobb telefon, csak szimplán megerősítem a kollégát, hogy jóval jobb mint az előző, hasonló (vagy eggyel felsőbb) kategóriás telefon.
-
bl4ze
veterán
válasz
bubus66 #1105 üzenetére
Oké, türelemesen várok
Csak befut akkor a 156 is.
Arról tudni valamit, hogy a P20 Lite kap-e Android Pie-t? Ez a mostani rendszer a 8.0-ra épül úgy néztem.Nagyjából sikerült tegnap este belakni a telefont a két SIM-mel.
Ami idegesít, és nem jövök rá mit lehet tenni ellene, ebben segítsetek -remélem tudtok- :
1.autóban BT kihangosításkor ha navigációt (Waze) indítok akkor a navi hangja helyett a Huawei "Zene" elkezd játszani egy számot, a 2-es SIM csengőhangját. Sajnos a "Zene" nem törölhető. Hogyan tudom tiltani, hogy automatikusan magától ne kezdjen kérés nélkül zenét lejátszani, hanem "csak" a navigáció hangja menjen át BT-n? Ez roppant idegesítő. Tiltottam neki a tárhely, mikrofon kezelést, de még mindig BT audio-ra kapcsoláskor a navi hangja helyett elkezdi járszani a mediát, a csengőhangot
2. a "Telefonkezelő" folyamatosan írja, hogy mennyi forgalom volt a háttérben az állapotsávon. Nem kell, idegesít. Ezt hol tudom kilőni?
Egyébként tetszik a telefon, elég értelmesen be lehetett állítani a 2 SIM-et, kivéve a névjegyek kezelését - az full kusza, és egybe van gyúrva. Nincsen valami olyan app ami ketté tudja választani a SIM1 és SIM2 névjegyeit? (SIM1 névjegyeket ezért direkt a SIM-re másoltam nem google fiókból dolgozik)
Köszönöm.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bubus66 #1087 üzenetére
Kb 2 hétig együtt használtam a P20 litét a P9 lite 2017-tel ami 5.2". már egy nap után szokatlanul kicsinek éreztem, egy hét után már csak hotspotként használtam, aztán gyorsan eladtam. Most a Honor Play után már a P20 lite is kicsinek tűnik.(nekem). Vagyis sajnos én már csak előre tudok menni.
(vmi péklapát felé)de, használd egészséggel ha mégis a "kicsi"mellett döntenél.
-
Black_Raven
veterán
Pont ezért írtam hogy nem akarok vitatkozni Veled, olvastam több leírásodat sok témában több tipusnál, tudom hogy nagyon értesz hozzá. Dualositást sem csináltam Huaweien, sőt semmit sem. Ettől függetlenül én is úgy tudtam/hallottam hogy nullás lesz az azonositó. Ha nem így van tévedtem.
-
Black_Raven
veterán
Én még sosem jelentkeztem, utálok bugokra vadászni. Jó, de én olyan BL nyitásra gondolok mint a Xiaominál..ilyen szempontból nagyon hiányzik.
Huaweien unatkozom, tök szuper, minden műxik de semmi romolás..ha nem lenne őrülten bukás a p20 lite eladása, valószinű már az lenne..
Doki42: persze mert IMEI alapján jön az OTA, nem mert telekomos vagy.
-
-
Black_Raven
veterán
Picit följebb már írtam már sikerült, csak kikényszeritette hogy frissitsem a legújabbra(47.xx), mert én egy régebbit használtam(az alap Opera 42.xx),ami kifogástalan volt bugok nélkül mert az újabbak sztem nem voltak jók. Ettől sem vagyok beájulva de legalább vissza rakták a közvetlen gyorshívó syncet. Viszont zoomolásnál összevissza nagyit nem a koppintott helyet. Mindegy a lényeg hogy mindenem átjött rendesen. Köszi a helpet.
akaido: kellett mint egy falat kenyér.
-
kisselandras
senior tag
Hú Köszi a válaszod !
Telefon nincs rotolva stb minden eredeti 1 hetes sincs maga a készülékmeg kapta a gyártói frissítést azóta ilyen Szar !
Mint írtam is mobilnettel semmi gond pikk pakk betölti azt az adott oldalt is de wifin nagy nehezen FB nem használok csak crome ban -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest