- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Figy, nem mentem el a Pro-d mellett, amióta itt vagy a fórumban a te hozzászólásaidat mint érdekesség követem, mivel nincs a Mate9Pronak külön topicja. Viszont ettől függetlenül itt te a saját tapasztalatodat lobogtatod és jelented ki, mint egy és igaz vélemény, ami viszont csak egy adott esetben működik, a te esetedben. Én erre reflektáltam, hogy mindenkinek csak a saját helyzetében van igaza.
Ha visszaolvasol, csak annyit írtam, hogy ne verje senki magát, hogy milyen különleges a telefonja, mert nem az, más ember más telefonnal képes ugyan ezt vagy jobbat produkálni. Azaz érdemes "kinézni az ablakon" nem a saját véleménybuborékonkun belül élni. Erre kvázi mindenki letámadott, mert az egóját megsértettem, és nem igazoltam egy döntését... Pedig csak egy telefonról van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged