- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Üdv
Azt hol tudom megnézni mennyi minden eszi az erőforrásokat a háttérben? Sokat lógok a neten mate 9esemmel és az oké h a 4g nagyon zabálja az akksit, de van esetleg pár dolog amit érdemes lenne kikapcsolni?
-
Imre921
tag
Mikor jön már az Oreo?
-
Imre921
tag
Mikor jön már az Oreo?
-
Imre921
tag
Komoly a topic
Lenne egyébként egy olyan kérdésem hogy ha a tokomon van kis mágneslap elől meg hátul(standard műbőr tok szilikon foglalattal)az egy idő után nem károsítja a készüléket?
Semmi baja a Mate 9-esemenek, csak azóta nem hagy nyugodni a gondolat amióta valahol belefutottam(már 'nemtom hol)egy olyan írásba hogy a mágnesezettség tönkreteheti a kijelzőt meg ilyenek
-
Imre921
tag
válasz
Tav-Csoves #8876 üzenetére
Komoly. Pont most akartam írni az ügyben mert azt hittem kezd elromlani a töltő v vmi hiba van, mert most találkoztam először azzal amióta bő egy hónapja megvan a készülék, hogy töltőre tettem, de csak egy villám ábra volt az aksiban, meg sima töltést írt nem szuper töltést.
Érdekes, azóta ki-be dugtam még néhányszor, és most már mindjárt 100%-on van szupercsárdzsal
4edjére vagy 5ödjérekitalálta hogy ő bizony most akkor szuprcsárdzs lesz
Kemény ez a teló
-
Imre921
tag
válasz
#24536576 #8586 üzenetére
Bachatom. T-s vagyok és hűségidős. Köszi azért a tippeket és az infót. Szerencsére elég nagy a mate 9es tárhelye, szóval majd legközelebb otthon ráhúzom magamnak ami kell.
Meg annyira nem vészes a helyzet, mert megnézek egy részt egy sorozatból, addigra azért leszenvedi magát egy BDrip nagyjából. Csak éppenséggel ezzel a 4G-s nettel kábé fél percen belül kellene ennek realzálódnia ha a kedves szolgáltató nem korlátozná a p2p kapcsolatokat olyan indokra hivatkozva hogy ha mindenki torrentezne a mobilnetjével túlterhelődnének a központi szerverek az irdatlan adatforgalom végett.
Tiszta 2017(ja nem
)
-
Imre921
tag
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni letöltés ügyben. Egészen pontosan az nem tiszta a számomra, hogy ha egyszer villámgyors a 4G-s netem(mértem is), és a letöltések is, akkor torrentek esetében miért csak pár száz kb/s-el hajlandó lefelé vánszorogni bármilyen torrent?
Természetesen itt nagy seeder arányú torrentekről beszélek. Illetőleg több klienst is próbáltam már, most legutoljára az uTorrentet de ugyanúgy tetü. A beállításokban sincs megadva letöltési korlát.Van erre valami extra beállítási lehetőség, vagy ez androidon ilyen nyögvenyelős?
-
Imre921
tag
válasz
Tav-Csoves #8530 üzenetére
Köszönöm szépen kipróbálom.
-
Imre921
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a készülékkel hogy állandóan random kidobálgatnak a játékok. Konkrétan itt pl most az asphalt 8ról, és az asphalt xtreme rally ról lene szó.
Régebben ez nem volt jellemző.A rendszerfrissítés óta van ez tulajdonképpen(emui 5.0.1) plusz még valami.
Van a problémára eseteg valami megoldás a beállítások/alkalmazások on belül, vagy csináljak gyári visszaállítást csak mert el lett b. szva az update?
Köszi előre is
-
Imre921
tag
Sziasztok!
Friss Mate 9-es tulaj vagyok. Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, viszont lenne egy kérdésem, illetve problémám.
PC-re való csatlakoztatáskor(usb) természetesen nincsen semmi probléma, pillanatok alatt elérhetővé válnak a fotóim, illetőleg a videok is(Win10)Viszont egyéb eszközzel/eszközön az istenért se tudom elérni a fotókat illetőleg a videokat, vagy éppen egyáltalán a multimédiás tartalmakat
Konkrétan itt arra gondolok hogy a tévén is van usb-csatlakozási lehetőség(mind a kettőn, két tévénk van)de egyszerűen nem reagál semmit(fájlkezelésen van ott is, nem csak töltésen)nem ismeri fel az eszközt mintha rá se lenne dugva. Pedig usb-n keresztül mind a két tv kezeli a pen drive-tól kezdve az mp3 lejátszón át mindent, amin csak usb van, de sajnos a telómon lévő tartalmakat nem tudom elérni sehogyan sem.
Nyilván én vagyok a f.szláma, és van erre valahol valami beállítási lehetőség a telefonba, de én nem találom. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest