- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esox61
lelkes újonc
válasz
migabi24 #13797 üzenetére
Igen, kettő van. Amit használtam, annak a kijelzője berepedt egy kis ütést követően, meg esőben a zsebemben egy kicsit beázott. Attól tartottam, hogy a nedvesség miatt tönkre megy, ezért mivel hirdettek egy karc menteset, olyan összegért, amit nem lehetett kihagyni, így azt megvettem tartaléknak. Mivel az első azóta is tökéletesen működik, így ez most pihen .
-
Esox61
lelkes újonc
válasz
migabi24 #13782 üzenetére
Este feltelepítettem a 8-as Androidot. Összehasonlítva a másik Mate 9-el, amin 9.1 van, a következőt láttam reggel: a 8-as akkuja 82%-ról lement 78%-ra, míg a másik 61%-ról 59%-re. Igaz, a 8-asban volt SIM kártya, a másikban nem, bár nem tudom ez jelent-e valamit ebből a szempontból. A fényképező viszont a 9.1-ben többet tud. Mivel a 9.1-ben készült mentés visszaállítását a 8-as nem támogatta, így visszaraktam rá a legfrissebb Androidot.
-
Esox61
lelkes újonc
Mi azok, amik a 9.1 frissítésével megjelennek a Mate 9-ben is? Sem a háttérképeket, sem a Vlogot nem találom.
A Carkey-t a OneHop-t és a ToF-t nem is néztem.
-
Esox61
lelkes újonc
Sziasztok! Melyik a legújabb EMUI? 9.1.0.252?
-
Esox61
lelkes újonc
Sziasztok! Lassított mozgással készített videót hogyan tudok kimenteni úgy, hogy a lassított rész lassítva maradjon? Jelenleg bármilyen lejátszóval nézem meg, normál sebességgel játszák le a teljes videót.
-
Esox61
lelkes újonc
válasz
Tdizsolt #13469 üzenetére
Hasonlóan jártam én is, és ugyanezt a boltot találtam meg. Már volt levélváltásunk, szimpatikusnak tűnik a hozzáállásuk, de még nem javíttattam ki. Ha úgy döntessz, hogy velük cserélteted ki, légyszi írd meg a tapasztalataidat. Köszi!
(Amúgy 50-ért lehet kapni karcmentes, használt Mate 9-et is) -
Esox61
lelkes újonc
8-as Androidnál hol tudom beállítani, hogy ne frissítsen a 9-esre?
-
Esox61
lelkes újonc
Időzített be-és kikapcsolás közül a kikapcsolást végrehajtja a teló, de be már nem kapcsol. Mi okozhatja ezt?
-
Esox61
lelkes újonc
Köszönöm!
-
Esox61
lelkes újonc
Folytatom az ismerkedést és az alábbi problémákkal szembesültem:
- olvasom, hogy van QR olvasó, de sehol sem találom. Írtátok, hogy a keresőnél bal oldalon, nálam nincs olyanHogyen kell előcsalni?
- van ez a két ízülettel egyszerre koppintás a képernyő üres területén, az ehhez tartozó képrögzítés sem megy? Mit állíthattam el, hogy nem működik?
- a Termékismertetőjében többek az szerepel, hogy az érzékelők között barométer is van. Ezt mivel lehet bekapcsolni? -
Esox61
lelkes újonc
-
Esox61
lelkes újonc
válasz
Tutu7030 #13363 üzenetére
Hát ilyet nem ír ki!
A Galileot most én is látom, tegnap nem sikerült befogni. Viszont kicsit elkeserített, mert ezzel sem pontosabb a helymeghatározás (max.4m), pdig a beharangozóban ettől sokkal pontosabbat ígértek.
Lezárás gombot lehet valamiképpen kirakni a képernyőre? -
Esox61
lelkes újonc
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, üdvözlök mindenkit!
Tegnap óta tulaja lettem egy használt Mate 9-nek (Emui-ból és Androidból is a 9-es van rajta) és vannak olyan kérdéseim, amik sokaknak egyértelműnek tűnnek, nekem nem annyiraSorolnám őket, ha valaki tud, segítsen legyenszíves!
- Amennyiben több alkalmazás van megnyitva, van-e lehetőség az egyenkénti eltávolításnak a memóriából, vagy csak az összeset lehet.
- Mitől van az, hogy supercharge töltőnek legalább 2,5 óra kell ahhoz, hogy 40%-ról 100%-ra töltse az akksit?
- Próbáltam a GPS-el a Galileót is elérni, de egy műholdat sem jelez a telóm.
- vannak-e olyan beállítások, amiket érdemes rögtön be/kikapcsolni?
Most hirtelen ennyi, de a későbbiekben is biztosan lesznek kérdéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest