- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nelman
tag
Nekem ami furcsa 9-es androidban, hogy a háttérképeket nem tudom beállítani, hogy folyamatosan, időközönként cserélgesse. Előtte volt ilyen beállítási lehetőség. Erre van valami megoldás?
-
Nelman
tag
Ez így van!
Válasz erre a hozzászólásra, csak nem akarja válaszként megjeleníteni nálam valamiért. #11724
-
Nelman
tag
válasz
vlesi69 #11700 üzenetére
Pont ez az, hogy semmit nem csináltam vele. Reggel kint voltam a -10 fokban és mikor bementem a lakásba éreztem, hogy a telefon eléggé hideg. Oda tettem az ablakba és elindítottam az AnTuTu-t (mert beugrott valaki a múltkor itt írta, hogy hidegben többet tud). És lám, ennyit produkált. Ezek szerint ha melegszik a telefon, akkor visszavesz a teljesítményből, ha lehűtve többet produkál.
-
Nelman
tag
válasz
Leslie1966 #6889 üzenetére
Jó sokat váratnak vele.
-
Nelman
tag
válasz
Whiteshark13 #6887 üzenetére
A nem aktiválták lehet helyén valóbb. Mikori a kártya? A telefon amúgy független gyárilag... azzal nem lehet gond (elvileg).
-
Nelman
tag
Na szóval értesítési hangok. Csengőhanggal van összefüggésben. Ha azt lejebb veszem, akkor a messenger és társai nem fognak megijeszteni a jelzésükkel. :d
-
Nelman
tag
Ezeket (messenger, hangouts, gmail, viber...stb) az értesítési hangokat megtalálta valaki hol lehet beállítani, hogy mekkora hangerővel szóljanak és ne hallják pl. a mellettem levő irodában is mikor üzenetet kapok?
-
Nelman
tag
Nálam a képernyő idő 5 ó 44 perc 56 mp és még 20% volt az akksiban (első feltöltés után). Szerintem ez király. Antutu 142 222 pont. Ez is.
-
Nelman
tag
Kaposváron is ma lehet át venni, 11-14 között hozza a GLS (Telekom-ba)
-
Nelman
tag
Gondolom itt is csak az első 50 v 100 db előrendeléshez járt.
-
Nelman
tag
válasz
#24536576 #605 üzenetére
Szerintem nem sz*patnak
Én néztem a sajtótájékoztatót, ahol elhangzott, hogy dec 1.-től lehet elő-rendelni a Hüvelyk Matyi 9-et. meglestem aznap a Telekom honlapját, de semmi sem volt. Gondoltam egyet és az oldalon levő keresőben beírtam a "Mate 9"-et. Csoda, vagy sem ott volt. A Huawei márka alatt sem, meg amúgy sem hozta le sehol a mobilok között, csak a keresőben. A rendelést gyakorlatilag azelőtt leadtam, hogy a honlapjukra kikerült volna hivatalosan is.
Persze a rendelés leadása után pár perccel már kint volt a márkák közt és picivel később a főoldalon is az előrendelés reklámja.
De nem emiatt kapom meg előbb tuti.
-
Nelman
tag
Nekem megjött az sms reggel már, a megadott Telekom üzletben vár rám a "Hüvelyk Matyi 9". Este 7 után tudok csak érte menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest