- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdepy
csendes tag
válasz
Looserke #6606 üzenetére
Nekem ilyen van. Sajnos pont akkora mint a kijelző, nem lóg túl . Viszont tegnap teszteltem a gyári szivargyújtó töltőt.Folyamatos navigáció mellett felnyomta a telóm 22-ről 90%-ra,és mellette töltötte a feleségem P8 lite telóját 9-ről 70%-ra.Kb 2 órás volt az út, abszolút nem melegedett.
-
thompherkins
tag
válasz
Looserke #6424 üzenetére
ahogy írták már: 9000 forint köröl van a miband 2,
rezeg ha hívnak, még a hívó neve is ott van
rezeg ha viber, whatsapp, fb messenger üzenet jön.
Telefon mindig néma, mégis mindenről tudsz
havonta kell tölteni
szerintem ennyit megér, ha a viber már egy ilyen f*s ebből a szempontból -
törölt tag
válasz
Looserke #4956 üzenetére
Ezeken a képeken nagyon jól látszik, hogy miért is szebb a Samsung képe. Annyira szét van színezve, hogy az jobban tetszik az embereknek. Nem a valóságot adja vissza. Viszont sokkal kevésbé érzékeny a Samu kamera, könnyebb vele jó képet lni. Szerintem a fókuszálás lett elcseszve a Mate-nél, túl lassan lövi a képeket, ezért mosódnak el, a Samsung meg egyből fényképez. Szvsz szoftveresen meg lehetne oldani, esetleg ha normális memóriegység lenne benne(aztán lehet, hogy ez nem befolyásolná).
-
pepetech
őstag
válasz
Looserke #4917 üzenetére
Én azt mondom hogy az a program felejtős 100 ezer letöltése van csak az a1 sd nek viszont 1 millió és 4,2-es érteke van inkább hiszek annak. Meg hiszek a total commandernek pl masoljatok fel egy filmet 70 megát ha hozza már jó nekem az andro bench 16 megát hozott amit maxx 16 megás fájlt tesztelhetet
-
törölt tag
válasz
Looserke #3564 üzenetére
Már rég a Pro-t használom, azzal nincs is gond, viszont messengerre nem tudnak értelmes alternativát csinálni. Letöltöttem egy, még a napos hülyeség előtti verziót(74-es
), meglátom ezzel mi a helyzet. Kár, hogy a Messenger Lite túl van butítva, böngészős verziók meg túl körülményesek.
-
-
-
magicbox
senior tag
válasz
Looserke #3036 üzenetére
Hát nem tudom. Mivel senki nem jelzett hibát sehol a 138-as frissítéssel kapcsolatban, így ez a Huawei imei szám és régió frissítési marhasága. Mindegy, hibátlanul felment az update nekem is. Big THX a leírásért! Szerintem ezzel a trükkel akkor nem kell várnunk az OTA-ra, hanem rögtön tudunk majd frissíteni, ha van friss EU-s rom. Legalább is ezt remélem
Majd látni fogjátok, hogy a kínaiak 2 hetente kapnak romot, nekünk meg 3 havonta lesz új. Ez volt a Mate 8-nál is. Különben kiröhöghettek, de szerintem a hibákat velük tesztelik, míg hozzánk csak a teljesen stabil rom jut.
-
-
-
vwpolopg
őstag
válasz
Looserke #2720 üzenetére
Na, ma is tanultam valamit
Amíg megjön a következő, jópár kategóriával drágább temperd glass marad ez, de remélem az már a végleges lesz...
-
-
-
delig
tag
válasz
Looserke #2343 üzenetére
Igen, továbbra is a Telekom ajánlata a legjobb. Én végül pénteken rendeltem is, mert már érett a telefoncsere. Szerdán át is vehetem elvileg. Kiváncsi leszek, hogy majd a céges Telenor-os SIM-et is jól kezeli-e majd. No és maga a telefon miatt is izgatott vagyok, milyen lesz. MM-ben kicsit nyomkodtam a legutóbb, Annyira a P9 és Honor 8 sem jött be, mint ez. Egyedül a mérete lesz majd kérdéses a mindennapok során.
Ja igen, én nekem is 160k-ra jött ki. Részletre elhoztam, majd később előtörlesztek, hogy hamarabb leteljen.
-
Krepuska
csendes tag
válasz
Looserke #1506 üzenetére
Akkor én eddig megúsztam. Az L930-on is Nillkin tok volt 2 évig, ezalatt voltam vele 2 sivatagi túrán is Qatar-ban, de a Mate 9 után letörölgettem, hogy eladásra kerülhessen és a hátlapon semmi nyoma a használatnak. Tizen sok éve ejtettem el az első (Alcatel) telefonomat, az mindig elemeire széthullott, de összeraktam és újra működött. Szóval, én minden tesztet és egyebet elhiszek pro és kontra, de nálam ennyiből fog állni a védelem, a többit majd meglátjuk..
-
Nfsman20
tag
válasz
Looserke #1483 üzenetére
Ezt én is gyűlölöm, azt hiszi mekkora májer ezzel... pedig csak agyon kéne csapni
Nem is értem, hogy miért nem tolnak rá valami appot, ami blokkolja a beállítások hozzáférését. A szegedi MM-ben egyszer belefutottam egy ilyen sony-ba. mindent engedett, de a beállításokhoz jelszót kért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest