Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepetech
őstag
Dc unlocker szuperül működik igaz p9 alatt használtam csak de ott a nougat frissítés zárta a bootloadert rendesen így nem volt félni való. Mate 9-re egyenlőre nincs verzió ugrás ami zárná. Majd az emui 5.1-nél lehet erre esély.
-
ficus10
csendes tag
Friss TWRP Recovery
3.1.0.0
Még mindig UnofficialChangelog V3.1.0-0 TWRP
- Updated branch to most recent android 7.1.2
- Updated TWRP to official 3.1.0 release
- Fix errors during phh superuser flash -
Tav-Csoves
őstag
Csak gondolati szinten szeretném veletek megosztani az esetleges mókolási mechanizmus menetét. Érdekelne a véleményetek a dologról.
ficus10 kolléga múltkori linkelése óta sokat töprengtem, a lehetséges mókolási sorrendről.A sorrend ez lenne:
1: DC Huawei Bootloader Codes programmal megkapom a nyitókódot.
2: a kódot felhasználva - ha jól emlékszem ADB-n - nyitjuk a BL-t.
3: gyári recovery helyére felflasheljük a TWRP recovery-t.
4: Custom ROM Flashelésre.
enjoy
viszont ha szervízelni akarjuk akkor ha jól sejtem ez a metod:
1: Felflasheljük a gyári reocovery-t - TWRP-n (talán?)
2: Még annó a DC Huawei Bootloader Codes programmal megadott kódot felhasználva ADB(?)-n visszazárjuk a BL-t.
- a nyitás alatt az 1-es pontban megszerzett kód kell a záráshoz is ha jól sejtem, és az sosem évül el ha jól tudom. Ugye?
(ekkor még cusom rom fut a készüléken, de zárt BL, és gyári recoveryvel)
3: Firmware Finderrel a legfrissebb gyári huawei ROM-ot letöltve, és a gyári Recovery segítségével felflasheljük.ezek után egy olyan készüléket kapunk, amin zárt locked BL, gyári Recovery, és gyári ROM található.
így lehet vinni szervizelni a készüléket.
Ez szerintetek járható út?(fenti leírás nem kipróbált, és csak elméleti szinten él még. Így bárki aki ki akarja a fenti leírást próbálni, csak és kizárólag saját felelősségére próbálja. Minden felelősség kizárva!)
-
Aryon87
félisten
na most vagyok bajban..
FF leszed B126.. le is jön bő 5 óra alatt, el is indul a folyamat.. most meg nincs rendszer, a kékes bubis animációnál újraindul.. nincs rendszerem se , semmim.. ötlet?Szerk: megoldódott szerencsére.. pfuh
-
mjani1172
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
Én most egy másik oldalról közelítem meg, ez nem technikai hanem "filozófiai“. Minek ennyi fénykép érdektelen dolgokról,éjszaka egy sötét domb, egy asztal lába 10 cm-ről, meg ilyenek. Én azokat a képeket szeretem ahol van valami, pl: lefényképezed a motorodat, kutyádat,rokonaidat, egy eseményt ahol van valami érdekes. De a képeiden semmi ilyesmit nem látok. Tudom, hogy ez a menő, és a véleményemmel egyedül vagyok, a fotós topicban már kioktattak, de tényleg nem értem.Leülsz mondjuk 5 év múlva és megnézed az asztal lábát makróban? Ezt ne kioktatásnak vedd, ne sértődj meg, csak számomra ez olyan furcsa.
-
Sword
őstag
Megérkezett a válasz:
" Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosított arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk az Ön számára!
A készülékére elérhető frissítések megjelenési dátumával, elérhetőségével kapcsolatosan, nincsen pontos információnk. A frissítések egy automatizált rendszeren keresztül, IMEI szám alapján kerülnek kiküldésre ügyfeleinknek.
A készülékén a HiCare alkalmazáson keresztül és a Beállítások/Frissítő menüponton keresztül tudja ellenőrizni az elérhető frissítéseket. A hivatalos honlapunkon a Támogatás oldalon a Letöltések között tud a készülékére elérhető frissítésekre rákeresni.http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm
Amennyiben szolgáltatófüggő a készüléke, úgy a frissítések megjelenését, az adott szolgáltató is befolyásolja.
Megértését köszönjük, további kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!A hatályos jogszabályoknak megfelelően kötelességünk tájékoztatni, hogy amennyiben fenti válaszunkat nem fogadja el, a területileg illetékes Békéltető Testülethez, vagy az illetékes Járási hivatalhoz fordulhat, az aktuális listát a csatolt dokumentumokban találja, illetve az alábbi linken találja.
http://jarasinfo.gov.hu/jarasok-lista
Amennyiben megadja számunkra a lakóhelyét, természetesen segítséget nyújtunk az Önhöz legközelebbi kiválasztásában."
Summa:
A teljeskörű téjékoztatás, hogy nem tudják mi a legfrissebb firmware, nem tudják, kaphatom-e, mert automatikus IMEI alapján és a letöltés oldal, amit adtak 0 db letölthető bármit tartalmaz Mate 9-re szűrve. -
spawn21
veterán
válasz
Hevesjeges
üzenetére
Azonnal ki is dobtam

Nem néz ki rosszul, de csúszik nekem és nagyon vastag
-
mjani1172
addikt
Na egy érdekesség.Régebben a 20 Mp-es fotók gyengébbek voltak mint a sima 9mp vagy 12mp , nem volt értelme használni. Most a fentiek miatt ránéztem kiváncsiságból, és jók! Még nem néztem meg nagyban, de a telefonon eddig meglepően jól néznek ki, ez eddig nem így volt, sokszor ki is próbáltam.
-
Aryon87
félisten
Mai fotosorozat, itt mar ugy latom nincs gond a kepekkel a tegnapiakhoz kepest. 20mp a felbontas.
Szentendre duna korzo
lila orgona
Rab Raby etterem belul1
etterem belul2
etterem belul3
[link]
belso udvar1
belso udvar2
faliszobor vagy mi
erospaprika
szollopres
patkokeszito
erospaprikafuzerek
feherorgona
[link]virag makro
[link]petroleumElso ejszakai manualis kepek:
[link]
[link]
[link] -> iso50, 30s, nagyon sotet terulet
[link] -
Aryon87
félisten
válasz
pepetech
üzenetére
Nem a biztonsagi frissitesre palyazok, hanem egy esetleges kamerajavitasra, mert bizom benne, hogy szoftveres gond van inkabb.
En se szeretem a Samu kepeit, a H8 pl full termeszetes kepeket csinalt, ami nagyon tetszett. A Mate 9 viszont szeret egy kis elenkitest ratenni, de meg a valosagban van.
-
pepetech
őstag
válasz
Aryon87
üzenetére
Nem nyomorult végülis a 156 és a 181 közt semmi különbség nincs csak az android biztonság frissült rajta. Túl lihegi pár ember és azzal példáloznak, hogy xy telefon mennyi frissítést kap, de abba nem gondol bele hogy a mate 9 már eleve a legfrissebb rendszerrel jött
.Bátyám jött múltkor arcoskodni hovy frissült az s7 edgéje. Mo dom én már 4 hónapja nougatot használok
. Ja és a samsungja is teljesen meghülyült néha hívni sem lehet nem csöng ki. Szóval örüljünk, hogy minden jó.Annyit tudok ajánlani, hogy a huawei márkakereskedésbe sétálj be budapesten van. És beszélgess el velük mond el mi a bajod mit tudnának ajánlani stb. Lebet 10 perc alatt megoldódik minden. A lényeg, hogy soha ne menjen be ember úgy hogy rájuk rugom az ajtót... Voltam kereskedelemben és ha bunkók voltak az emberek akkor biza én is az voltam
.Azt aláírom, hogy a samsung fotói a túlszaturált szinek végett szebbnek tünnek de a huawei valahovy valóságosabb képeket csinál ami nekem tetszik. A samsungok kameráját nem nqgyon szerettem. A huawein kívül az asust szerettem még nagyon.
Na de most jó hosszú regényt írtam neked

-
Szpisti
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
B181-et probaltam most felteni, de sikertelen. Es emiatt a mobilnetemet is ra kellett aldoznom.
Erdekes, hogy a legcsucsabb telora semmilyen frissitesi procedura nem mukodik...
Downgrade-t nem tudom hogyan kell, majd holnap megprobalom. -
Aryon87
félisten
válasz
mjani1172
üzenetére
Meg probalgatom azert a kamerat, bizom benne hogy csak en vagyok bena hozza. Egy biztis, nagyon erzekeny az optikai kepstabija, minden rezdulesre reagal.
Baromi lassan jon le a B181.. azota mar uton vagyunk igy mobilneten szedeme a tobbit. Forr is a telo miatta. Remelem sikerrel jarok.
Irom majd mi lett. -
mjani1172
addikt
Bocs még az előzőhőz. Az automata mód nagyon jó, a pro mód szvsz nem jobb normál körülmények között szinte soha, (csak ha valami művészieskedést nem akar valaki) jobb képminőséget, vagy élesebb képet nem tudtam belőle sehogy kihozni mint amit az automata készített.
-
Sword
őstag
ADGUARD:
Hi, everyone!
First of all, happy belated Easter! Hope that you all had a lovely time, and wishing you and your family health, happiness, and lots of love.
And here is some great news. We currently hold a promotion - 35% discounts on ALL kinds of licenses. So it's a great time to purchase protection for your device or prolong/upgrade the key you already have! -
Aryon87
félisten
válasz
Szpisti
üzenetére
Estiben csak manualban lehet jokat csinalni, abban az LG es a Samu jo. Mondjuk en a Honorral is jokat csinaltam manualisan, automataban feny segitsegevel tudtam elfogadhatoakat csinalni, de erzodott annal is az f2.2 ertek.
Ennel mar rosszabbat tapasztaltam, de az a hatareset. -
Aryon87
félisten
-
Nfsman20
tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Hát... Szerintem nem vészesek ezek, látom amit mondasz, de eléggé határeset. Csak kinagyítva látszik, hogy lehetne élesebb is a kép, alapból egyáltalán nem rossz. Most hirtelen ezt találtam, az enyém sem csinál borotvaéles képet. Szvsz. ez ilyen.
Drive-os link
-
Aryon87
félisten
Valaki tudja hogy kell downgradelni? Van egy megerzesem, megprobalnam azt, mielott foloslegesen szervizbe mennek potyara.
-
k5.20
senior tag
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
nyeklenyukk
üzenetére
-
nyeklenyukk
csendes tag
Valamiért nem töltötte fel a screenshoutot. A gesztusvezérlés....
-
törölt tag
válasz
nyeklenyukk
üzenetére
Minek kellene működni?
-
nyeklenyukk
csendes tag
Nektek ez működik?
-
Aryon87
félisten
válasz
mjani1172
üzenetére
Ott most a Pixel, az N5x es az S7edge fotok a menok.
Bar a P9 kepek is szuperek.
Viszont mikor a Honorral keszitettem fotokat, azert jok voltak a visszajelzesek, ennel meg nem igazan.Keresd vissza a kepeimet, nezd meg a "pacik" nevu kepemet. A tema adott minden johoz, es megsem eles a kep. De ugyanugy a tobbinel is. Makroban hibatlan, a tavoli dolgokkal van a gond.
Beteszem ide is, hogy a tobbiek is lassak mi a gondom.
-
bébi67
aktív tag
válasz
nyeklenyukk
üzenetére
Ez a tökéletes. Nagyon sokat kipróbáltam már, de ez a No1.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Nfsman20
üzenetére
Mar minden opcion vegigmentem. Ez sajnos kamerahiba lesz. Ez a 3. fiatal telefon, amivel "porul" jarok, most mar biztos, nekem nem szabad 3 honapnal fiatalabb telot venni

De sztem ez egyedi hiba lesz, mert nektek nincs ilyen gondotok.
De abbahagyom, nem bolygatom a bekes topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest