Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosarpi
tag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Lehet hülye a kérdés, de hasonlóan ment, és állít vissza, mint a titanium backup? Tehát, menti peldaul a jatekok adatait is? Üdv!
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Firmware Finderrel lehet tölteni és már a vissza rakott gyári recoveryvel fel lehet flashelni gyári rendszert. Ugye?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Vegitaa
üzenetére
Sokan úgy állhatnak a kérdéshez, hogy ha már megkérdezted, akkor ne is állj neki/vagy neked emiatt nem is szükséges.
A root csak egy lehetőség, hogy általa még több funkcióhoz hozzáférj.
Vannak programok, amik csak vele működnek részben, teljes egészében.
Greenify, Titanium Backup, wakelock detector, E-Robot, és sorolhatnám, végtelenségig...Ugyanakkor vannak olyan programok, melyek nem éppen legális úton okoznak helyzeti előnyt, olyanokkal szemben, akik ugyanazért a szolgáltatásért fizettek.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Vegitaa
üzenetére
Lehet, de minek ? Alkalmazások és adataik mentése-visszaállítása tökéletesen működik, Titanium Backup-ra nincs szükség, főzött rom-ot nem érdemes, a gyári is jó(nagyon). Esetleg a fentebb leírtaknak a hiánya miatt meg lehet próbálni, de az eredeti állapot visszaállítása macerás a dload mappás firmware frissítés ellehetetlenítése miatt. Ez persze az én véleményem.
-
Vegitaa
senior tag
Egy amatőr kérdés, ha már egyszer...
Mate 9-et "kell" rootolni...?
-
pepetech
őstag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Minden gyári gesztus / rajzolás működik nekem. Viszont ezek a funkciók kikapcsolt kijelző mellett nem működnek. P8 óta nem kezeli a Huawei telefonok a kikapcsolt kijelzőn való érzékelést hisz ott az újjlenyomat olvasó.
Hívás rögzítés opciót gyárilag nem is látok benne csak hangrögzítőt.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Nálam sem megy, a hívásrögzítést meg Acr recordinggal eszközlöm.
-
Leslie1966
senior tag
Nálatok a mozgásvezérlésnél a képernyőre rajzolás és ilyenek működnek, a Mate 7-ben is volt ilyen opció, de csak roottal ment, az easyweakup srt kellett átírni.Valamilyen régiós korlátozás miatt nem megy, ahogy a hívásrögzítés sem.

-
pepetech
őstag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Ha lesz is akkor az majd csak az Android O lesz. Én egyenlőre az emui frissítést várom az 5.1-et de kezdem úgy érezni, hogy az p10 speciál.
-
NY_A
őstag
Hát ha hiszitek ha nem, jó lett a kijelző.😁 Egyetlen pici helyen maradt hézag, de azt sem hagyom annyiban. Azóta két másik telefonon is megcsináltam az innovációs eljárást hasonló sikerrel.
-
törölt tag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Talán valami szilikon verzió fog jönni...

-
Leslie1966
senior tag
Valami új firmware nem lesz mostanában ?
-
magicbox
senior tag
Készen vagytok

-
NY_A
őstag
Észrevételek.
Amióta bekentem szilikonolajjal a kijelzővédő széleit, a telefon jobb képeket készít éjjel, tovább bírja az akkumulátor, és mintha a derékfájásom is múlna. -
Sword
őstag
ezeket a "best practice"-eket inkább nem írom ki a nulladik hsz-be

UI: a fritőzből kivett fasírtos napraforgóolajtól ragad szűrés nélkül, viszont ha így áztatjátok be ecetes uborkalébe, majd teflonos kerékpárlánc olajba, sokkal jobb lesz
(inkább ne, még mielőtt valaki komolyan venné
) -
pepetech
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Na azt tudod hova kend
. Ne a telefonodra 
-
pepetech
őstag
válasz
tothjani81
üzenetére
bolond vagy te is hálistennek
. Kell is az ilyen
. -
NY_A
őstag
válasz
pepetech
üzenetére
Van ez olajban is, jó sűrű cucc. Csak spray volt itthon ezért próbáltam ezt. Idővel kiderül mennyire tartós, majd beszámolok róla. Az olaj az 100% szilikon, az nem igazán szárad ki. [link]
Én a saját autómon a műanyag elemek felfekvő részeit fújom be vele, hogy a mozgástól és a zenétől ne nyöszörögjön, zörögjön. Ott elég tartós. -
NY_A
őstag
válasz
pepetech
üzenetére
Autónepper vagyok, nekem nagyon jó barátom a szilikon olaj.

Én konkrétan ezt használom. [link]
Mivel nem volt itthon semmilyen kefe, én csak papír zsebkendővel dolgoztam el. Nagyon keveset odafújtam a széléhez, és eldörgöltem. Megcsináltam körben az egészet, egész jó lett.
Akkor lenne a tökéletes, ha rögtön felrakás után csinálom meg mert így, hogy lassan 4 hónapja fent van megült a kosz a szélén, és nem sikerült maradéktalanul kipucolnom. Ott nem tudott rendesen beszivárogni. De most, hogy ránéztem azt veszem észre, hogy szép lassan terül mindenhol.
Arra gondoltam, hogy ha legközelebb rakok fel új üvegfóliát azzal fogom kezdeni, hogy közvetlenül felrakás előtt vékonyak lekenem a kijelző széleit. így biztosan mindenhová kerül, és az üveg nyomja ki a felesleget. -
Nfsman20
tag
Mint írták is, teljesen normális ez, figyeli a használati szokásaidat és erre saccol egy készenléti időt. Nyilván, ha látja, hogy ~40-50 órát megy töltési ciklusonként a teló, akkor nem fog 170 órával kábítani. Nálam is durván 70 órát ír ultrán, de most az elmúlt 3 napban nem nyomkodtam, még van 30% az akkuban, erre ítélne még 46 órát. Gondolom látod az összefüggést... totó az egész, szóval nincs semmi baja a telódnak

-
Sanki
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
-
Sanki
addikt
válasz
gabikiraly2
üzenetére
A kis ecsettel végighúztam a levegős rész mellett, minden húzás előtt belemártottam a folyadékba.
-
Sanki
addikt
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Én írtam róla. [link]
-
babhun
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
A hang problémára egy újraindítás a megoldás, ez valami bug lehet, nekem is volt már párszor ilyen, de most a B182-es firmware-rel nem csinálja.
-
73egon
tag
Sziasztok. Lenne egy problémám a telóval, amit nem értek.
FR után kb 4 napig, ekkor már belaktam a telefont, 100-os töltöttségnél 55-61 óra a hátralévő üzemidő energiatakarékos módban. normálban pedig kb:46 óra. Ultra 171 óra.
Valamiért 4 nap után ilyen kép fogad ...Vajon ezt miért csinálhatja? Valami ötlet? Előre is köszi a válaszokat
Már azon gondolkozom, hogy beküldöm a szervízbe. -
pepetech
őstag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Eddig minden üveg rendelésem ilyen volt. Sima fóliába van olyan ami takarja az aktív kijelzőt. Illetve egy telefontársunk azt mondta, hogy az xprotect nevü üveg takarja az aktív kijelzőt.
-
pepetech
őstag
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Nem akarok butaságot írni de hallottam már ilyenről. Állítólag az a folyadék azért van hogy ha az üveg lrvegosodik akkor ezt oda kell lötykölni. Azaz betömiti a levegős részeket. De ha alkohol szaga van akkor kijelző tisztítására szolgál
. -
Leslie1966
senior tag
Tempered glass üvegfóliát használ-e valaki, és ha igen milyen típust ? Én vettem két félét de nem fedik rendesen a kijelzőt és így nagyon igénytelen a látvány.

-
Nfsman20
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor automatikusról állítsd a vakut BE opcióra és hiba megoldva. Néha tényleg eléggé optimista a fény mennyiségének megítélésében, néha várom, hogy villanjon, de nem. Mondjuk, ha van lehetőség a stabil fényképezésre, a hosszabb záridő mindig természetesebb képet eredményez, mint a vakus - szerintem.
-
rayoliviero
veterán
Azt nem értem, ha néma üzemmódba teszem a telefont és Viberen elküldök egy üzenetet, akkor miért ad ki hangot.
A másik, hogy este nem akar a led felvillanni fényképezéskor, csak ha korom sötét van. Este emiatt normális fényképet nem tudok készíteni.
-
reddoors
tag
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Az arra jó , hogy ha elcseszed vagy ha hibás a fólia iszol egy fél decit kínodban.

-
H.Istvan25
senior tag
Az i-shop.hu-tól vett már valaki telót? Mert elvileg az is regisztrálható prémium garira
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Vettem aliról PZOZ márkájú üvegfóliát. Fel is raktam, szép és jó is. Volt a csomagban egy kis tasakban folyadék. Az mire is jó? Tudom, hogy valaki egyszer már megosztotta, de nem találom sehol a posztot. -
Sodomizer
tag
Media Markt is leárazta 196e-re, aki megvenné. Június 11-ig ennyi ott az ára
Én ma megyek érte -
H.Istvan25
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor lehet, hogy még a nyáron veszek egy Mate 9-et. Ha meg mégse engedi regisztrálni akkor legfeljebb elállok a vásárlástól, kötelesek visszavenni
Bodrik: Ezt a lapot kell kitölteni? [link]
-
rayoliviero
veterán
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Nekem az volt, csak arról tudok nyilatkozni. Most, hogy Te mit kapsz, azt nem tudom. De más is vett onnan és beregisztrálta.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor a mobilcornernél egészen biztosan itthoni 3+3+3 garis teló van?
Más: hogy megy a szervizelés a Huaweinél? Mert a szervizpontokhoz csak postákat jelöl.
-
Sodomizer
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igen olvastam. Ettől függetlenül én nem kockáztatok velük.
-
Sodomizer
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Csak sajnos ők nem hivatalos viszonteladók én meg nem akarok hazárdírozni a 3+3+3 garanciával
-
Sodomizer
tag
Na holnap megrendelem a telefont, igazatok volt a Telenorral való szerencsétlenkedést hanyagolom.
Firstphone-tól ami hivatalos viszontelado, 145e a telefon nettóban ami elég baráti ár.
-
pepetech
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha Android biztonsági szintre érted a májusit akkor olyan meg nincs hivatalosan. Hivatalos B182 a legfrissebb ő rendelkezik április 5.-i biztonsági szinttel.
-
pepetech
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ota-n jött. Beállítások- ön belül ott van alul a rendszerfrissítések ott nézz rá.
-
rayoliviero
veterán
A legújabb májusi szoftvert honnan tudom letölteni?
-
Sword
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Wipe cache nem árthat, ráadásul a programjaidat, beállításaidat nem bántja. Semmit sem bánt.
De én sem szoktam. -
KZP
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én is csináltam FR-et nemrég. Utána is ugyanazok az alkalmazások lettek vissza telepítve, mégis felszabadult kb. 4 GB helyem a belső tárolón.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok valami olyan ébresztőóra alkalmazást, amit minialkalmazásként is ki lehet tenni?
És még normálisan is müködik. -
Láng Tibor
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha teszteled a készüléket teszem azt antutu - val észre fogod venni hogy alacsonyabb pontszámot érsz majd el.Hogy megfelelően működjön minden érdemes csinálni fr-t.
-
rayoliviero
veterán
Rendben, köszönöm a válaszokat.
-
pepetech
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én nem szoktam csinálni. Használd nyugodtan viszont ha idővel találkozol 1-2 buggal az ennek köszönhető szóval akkor érdemes csinálni egyet. 6 hónapja van meg a telefon és eddig 1x csináltam rajta csak.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szia, én nem csináltam és semmi bajom nem származott belőle.
Üdv Gábor -
rayoliviero
veterán
Szoftverfrissítés után érdemes hard resetet csinálni vagy fölösleges? Ha nem muszáj nem veszteném el az adataimat.
-
Dreamie
őstag
Szombat esti túrán lőttem, nem állítotam semmit, nagyon tetszik!
fényképMondjuk itt nézve kicsit mosott

-
Sanki
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Energiatakarékosság miatt ilyen elvileg, viszont ugyanez van nálunk honor 8-on is, sőt még a G620s-en is.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én a Speedshoptól rendeltem egy UAG tokot, jó masszív.

-
Nuada herceg
őstag
Arra tudna még valaki választ adni, hogy Chrome megnyitásakor miért lesz sötétebb a kép?
Nézelődtem a beállítások között, de sehol nem találtam ezzel kapcsolatos beállítást. -
rayoliviero
veterán
Tudnátok olyan tokot ajánlani, ami itthon is kapható? Nem akarok külföldről rendelni.
A telefonhoz adott gyári tok oldalt nem védi a keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Én ma megyek érte