- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hevesjeges
csendes tag
Pénteken váltottam P30 Pro /8 GB RAM,256 Gb/ -ra.Hibátlan volt a Mate 9,de már nagyon vágytam egy új telefonra.
-
Hevesjeges
csendes tag
Nagyon kérlek segítsetek: EMUI 8-nál, hogy lehet a betű típust megváltoztatni?
-
Hevesjeges
csendes tag
Rendeltem az ebayen egy Pierre Cardin tokot,április 10 és május 8 közötti időszakra lett visszaigazolva.Ez az első rendelésem ebayról és nem tudom,hogyan történik a kiszállítás.Problémát az átvétellel az okozza,hogy most derült ki, hogy ápr.5 és máj.5 között Londonban leszünk.
-
Hevesjeges
csendes tag
Ma délután voltam a Médiában / Pólus Center/ a hónap második felében megjelenő P10-hez már lehet kapni tokot,Mate 9-hez nincs semmi.
-
Hevesjeges
csendes tag
Már korábban írtam, hogy szeretek fényképezni,/elsősorban digitális tükörreflexes gépet használok/ kiválónak tartom a Mate 9 kameráját.Egy alap dolgon folyik a vita,pl:az épület éles ,a mozgó autó életlen.Ez természetes, ha azt akarom, hogy a mozgó tárgy éles legyen, változtatok a záridőn!!!!
-
Hevesjeges
csendes tag
Frissítés óta az Egészség app teljesen megbízhatatlan.Használata nélkül is megvan az ember, de az utóbbi időben nagyon megkedveltem .Négy emeletes társas ház ,harmadik emeletén lakunk, lift nincs és mindig dicsekedtem a havi szinten megmászott emeletek számával, most ennek vége.Lépés számokat is sok perces késéssel teszi ki , ha egyáltalán kiteszi a lezárt képernyőre.
Másik : ha bekapcsolom a GPS-t az értesítő sávban nem mutatja, frissítés előtt mutatta.
Fényképezés:Szeretek fotózni, komoly szerelésem van / Nikon DSLR gép, több zoom objektívvel/, telefont ritkán használtam fényképezésre.Sokan fanyalogtak itt a fórumon, hogy jó, de... Kipróbáltam és egyre jobban megkedveltem, szép képeket lehet vele készíteni. /Tudni kell kezelni és ismerni a korlátait / Nem síróm vissza Samsungomat, szerintem a Mate 9 nyerő. -
Hevesjeges
csendes tag
http://player.hu/tech-3/huawei-mate-9-teszt/
A telefon,aminek nincs ellenfele! -
Hevesjeges
csendes tag
válasz
thebear007 #2870 üzenetére
https://www.huaweishop.hu/huawei-mate-9/tartozekok/4050/minden/?list=1
Talán itt kapsz.
-
Hevesjeges
csendes tag
Lassan egy hete boldog tulajdonosa vagyok a "kicsikének". Az utóbbi években Samsungjaim voltak és most is S7 edge volt a tervben és egyáltalán nem bántam meg,hogy a Mate 9 mellett döntöttem.Eddig egy problémám volt:az egyik SD kártyán lévő filmet hang nélkül játszotta le.Feltettem az MX Player Pro-t és a probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest