Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sword

    őstag

    válasz Sword #4654 üzenetére

    Megérkezett a válasz:

    " Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosított arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk az Ön számára!

    A készülékére elérhető frissítések megjelenési dátumával, elérhetőségével kapcsolatosan, nincsen pontos információnk. A frissítések egy automatizált rendszeren keresztül, IMEI szám alapján kerülnek kiküldésre ügyfeleinknek.
    A készülékén a HiCare alkalmazáson keresztül és a Beállítások/Frissítő menüponton keresztül tudja ellenőrizni az elérhető frissítéseket. A hivatalos honlapunkon a Támogatás oldalon a Letöltések között tud a készülékére elérhető frissítésekre rákeresni.

    http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm

    Amennyiben szolgáltatófüggő a készüléke, úgy a frissítések megjelenését, az adott szolgáltató is befolyásolja.
    Megértését köszönjük, további kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

    A hatályos jogszabályoknak megfelelően kötelességünk tájékoztatni, hogy amennyiben fenti válaszunkat nem fogadja el, a területileg illetékes Békéltető Testülethez, vagy az illetékes Járási hivatalhoz fordulhat, az aktuális listát a csatolt dokumentumokban találja, illetve az alábbi linken találja.

    http://jarasinfo.gov.hu/jarasok-lista

    Amennyiben megadja számunkra a lakóhelyét, természetesen segítséget nyújtunk az Önhöz legközelebbi kiválasztásában."

    Summa:
    A teljeskörű téjékoztatás, hogy nem tudják mi a legfrissebb firmware, nem tudják, kaphatom-e, mert automatikus IMEI alapján és a letöltés oldal, amit adtak 0 db letölthető bármit tartalmaz Mate 9-re szűrve.

    The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

Új hozzászólás Aktív témák