- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
válasz
Litván Zongora #17344 üzenetére
A készülékem nekem is 2 éves lesz pár hét híján (nagyon jó kis telefon), de akárhányszor neki ültem új telefont keresni, arra jutottam jó magam is, hogy jelenleg egyszerűen nincs értelme mire lecserélni.
Az akkumulátor kapcsán merült fel bennem: mely applikációval melyik funkciójával tudnám megnézni, hogy milyen az aksi jelenlegi állapota?
Egy akkumulátor csere munkadíjjal együtt kb. mibe kerül mostanság és hol érdemes megcsináltatni véleményetek szerint (Huawei Mom vagy József körút)? A korábbi ilyen vonatkozású hozzászólások alapján 15 ezer forint kb (?)
Köszönöm szépen a véleményeteket!
-
N_A_S
veterán
válasz
Litván Zongora #17325 üzenetére
"szerviz-napok" keretein belül, vagy ez így standard ennyi?
-
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #17325 üzenetére
Igen, a Huawei boltok szervízeiben akár azonnal nekiállnak a javításnak, gondolom ott a Karbantartás módot is ismerik, a bajom csak az volt vele, hogy autóval nem látogathatóak, ezért maradt a futáros megoldás...
-
Fantomas80
tag
válasz
Litván Zongora #17229 üzenetére
Hát tudod vidéken Kecskeméten sajnos örüljünk hogy egyáltalán javítják.
De mindegy tanultam belőle rárakatom máshol a donor készülék hátulját aztán bepróbálkozok a nagy fővárosba vele
Ja és adatvédelem miatt nem lehet rajta semmi. A kis csaj szerint :D Miközbe javítják a telefont.
Közbe meg telefonált valakinek egy másik ügybe hogy ha szereznek kijelzőt akkor letudják menteni az adatokat!
Akkor most hogy is van ez? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #17067 üzenetére
En a MOM park melletti szervizbe vittem, lehet, hogy egyrol beszelunk. 2-3 oran belul meglett ingyen. Nekem garis meg.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
Litván Zongora #17037 üzenetére
Köszi akkor lehet hogy nem is frissitek majd.
-
válasz
Szerintem a multitask elég jó lett.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Még kaptunk egy gyönyörű animációt a töltéshez.
-
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #16974 üzenetére
Ja, amúgy a némításról annyit, hogy én úgy szoktam meg, hogy lehúzom a felső gyors menüt és ott van az ikon amire rá kell bökjek. Ugyanannyi mozdulat, csak egy gombnyomás helyett simítani kell egyet.
De mondjuk az új hangerőcsúszkát is ha lehúzod, teljesen elnémul ugyanúgy...
De persze ott az app is amit linkeltem...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #16974 üzenetére
Mar en is letettem ezekrol a frissites mizeriakrol. Nekem megjott a sima mate 20-ra az EMUI 11,de ha nem jott volna, akkor is hasznalhato, teljes erteku telefonom lett volna. Regen eltem haltam a frissitesekert, ma mar nem erdekel annyira. A google terve valoauljon meg inkabb, hogy gyartoktol fuggetlenul, play aruhazon keresztul jonnek a biztonsagi javitasok.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #16888 üzenetére
Szpisti kollégának hatalmas hála az ötletért. Feltettem, kipróbáltam, tökéletes.
Kb egy százalékát használom az app tudásának, mert olyan, mint egy A380 cockpit, mindent is be lehet állítani vele, de nekem csak a némítás gomb kellett oda, ahol megszoktam.
De az még mindig büdös nekem, hogy ezért egy külön appot kellett vásárolnom. -
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #16818 üzenetére
Nekem az Huawei chat a TMX mobilfutárt ajánlotta, 2 hete le is zajlott, akkor leírtam: [link]
2 nap volt úgy, hogy értejött a futár és vissza is hozta. -
válasz
Litván Zongora #16818 üzenetére
Kíváncsi lennék ez hogy jött ki. Nekem 2 óra volt, ha tudtam volna nem kértem volna cserekészüléket.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Litván Zongora #16528 üzenetére
A fejlesztői beállításokban nincs bekapcsolva a Bluetooth abszolút hangerő?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Litván Zongora #16378 üzenetére
Na az engem is érdekelne... Kezdek egyre jobban kétségbe esni hogy nem lesz mire cserélni
Ha valaki rájön, tájékoztasson!
-
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #16110 üzenetére
-
pepetech
őstag
válasz
Litván Zongora #15798 üzenetére
Próbáltad amit írtam?
-
pepetech
őstag
válasz
Litván Zongora #15798 üzenetére
Szóval a lakat... Amikor az alkalmazás váltó bejön felfelé legyintéssel bezárja az alkalmazást ha lefelé legyinted lakatot rák rá ami annyit tesz hogyha alul a kukát megnyomod a lakatos alkalmazás akkor is futni fog.
-
mjani1172
addikt
válasz
Litván Zongora #15794 üzenetére
Akkor félreértés van, én azt hittem, te egyesével akarod az alkalmazásokat kilőni, és nem az egészet, a kukával.
Viszont akkor sajnos nem értem mit szeretnél. -
mjani1172
addikt
válasz
Litván Zongora #15788 üzenetére
Dehogynem lehet egyesével. Egyszerűen ráböksz valamelyikre amit ki akarsz lőni, az ujjad rajta tartod és felfele húzod.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Litván Zongora #15648 üzenetére
+1.
1 éves és 9 hónapos, az aksi még mindig 87 százalékos, pedig nem kímélem a töltéssel. A Sonymban ilyenkor már rég akkut kellett cserélni.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Litván Zongora #15648 üzenetére
+1
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #15187 üzenetére
Probaltam. Szamomra addig felejtos, amig Full HD felbontasban nem tud feltolteni tartalmat.
-
dualcore
őstag
válasz
Litván Zongora #14998 üzenetére
Nekem is két részletben jött meg, egy kicsi, majd a 4.17 GB.
-
jegenye77
addikt
válasz
Litván Zongora #14993 üzenetére
Nekem sem jött kettő!
Vagy még lehet egy korábbi frissítés nem votl neked fent.
Nem tudom -
Szpisti
addikt
válasz
Litván Zongora #14993 üzenetére
Furi, mert szerintem mindenkinek csak egy frissítés jött... Mi a verziószámod?
-
jegenye77
addikt
válasz
Litván Zongora #14985 üzenetére
-
dualcore
őstag
válasz
Litván Zongora #14806 üzenetére
Nekem is vackol a BT. Csatlakozik mindenhez, de pl zene lejátszás közben random elhallgat, ekkor léptetnem kell egy számot, és megy tovább.
-
spartan44
tag
válasz
Litván Zongora #14221 üzenetére
Én mióta felraktam a 196-os frissítést, azóta (lekopogom) nem jött elő. Előtte kb. 4-5-ször is előfordult/nap.
Próbáld meg valahogyan ráerőszakolni! (Pl. HiSuite-tal.)
Ha nem tudod (még): ahogy olvastam, másoknál az is elég volt, ha újraindították a telefont vagy csak simán elfelejtették a kapcsolatot, majd újra csatlakoztak. Valaki pedig a Factory Reset-ig is elment.
Nálam eddig (tényleg lekopogom) tényleg az update jelentette a megoldást. -
dualcore
őstag
válasz
Litván Zongora #14077 üzenetére
Ha letöltök valamit nekm is jó a sebesség, de a böngészés, és az appon belüli böngészés lassult be.
-
vasi89
őstag
válasz
Litván Zongora #13394 üzenetére
anyáméknak mágnesest raktam az autóba mert szellőzőbe esélytelen a szélvédőre rakható meg folyton leesett. És igazából a mágneses eddig a legjobb. Elég erősen tart, nincs rezonancia sem. Csak hát a telefon hátlapjára kell ragasztani egy mágnest ami miatt pl ugrik a vezetéknélküli töltés, így nálam sem játszik de náluk tökéletesen bevált. Léteznek még olyan tokok amikben van mágnes de mindig leszedni a töltéshez az sem túl kényelmes.
-
NY_A
őstag
válasz
Litván Zongora #12077 üzenetére
Nekem is ez volt de egy újraindítás megoldotta.
-
Ryder1
senior tag
válasz
Litván Zongora #12077 üzenetére
Gond nélkül működik, kb egy hete frissült.
Restart volt már? -
California1
őstag
válasz
Litván Zongora #11201 üzenetére
Köszi a választ.
A gyártási időre nem találtam utalást a dobozon. Esetleg máshonnét lehetne tudni. Pusztán kíváncsiság. -
California1
őstag
válasz
Litván Zongora #11161 üzenetére
Köszi a választ.
Igen az. Esetleg a SN-ből nem lehet kiokoskodni? -
California1
őstag
válasz
Litván Zongora #11154 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Mai vétel, így csak nem zöldül....
Nagyon fura ez a teló iPhone , és Samu S+ illetve Note után. Így nem tervezek downgradelni :-)
Gondolom ezek szerint nincs más opció a kérdéses display kiderítésére?Peace.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Litván Zongora #11133 üzenetére
Folyékony nanofolyadékra gondolsz? Azok nem átverések? Én eléggé szkeptikus vagyok az ilyen újdoságok iránt.
-
smallcurrant
tag
válasz
Litván Zongora #11119 üzenetére
Ha megosztanál majd pár hasznos infót, azt megköszönném.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Litván Zongora #11119 üzenetére
A sima 9 jobb.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Litván Zongora #10872 üzenetére
Semmi gond.
Visszatértem előbb a "C"-re, aminél egyébbként szintén minden mintavételezés megvan, de úgy sem működött. Végül a "hd dac cable_v2.0"-ban található "A" verzió lett feltéve, azzal legalább mindennek van hangja a telón. Igaz, az, hogy először a mobil hangszórója szólal meg majd utána vált át a fejesre továbbra is fennáll néha.
Amúgy ennyit még így is megér az a hidizs dac cable, mert valamivel tényleg jobb lett a hangminőség és kicsivel erősebb is (könyebben meghajtja a fejeseket, füleseket).
De a saját zenelejátszójához képest amúgy már magában a poweramp is hoz a minőségen és természetesen az usb audio player is. -
fehér_ember
addikt
válasz
Litván Zongora #10805 üzenetére
Mostmár, így hogy felhívtad rá a figyelmem, már én sem azt a firmware-es fájloknál csatolt pdf-et vettem figyelembe, aminek a telepítéshez kéne elsődleges segédletnek lennie.
Szóval így már sikerült pc-n áttennem a "hidizs sonata hd dac"-ot az elméletileg a legjobb hangzást adó módba azaz a "D"-be és 24/192-be, és a laptopon működött is. De telónál így meg totál katasztrofális lett a helyzet mert már egyik lejátszó programnál sem sikerült működésre bírnom (tidal app, huawei zenelejátszó, mx player, poweramp, hiby music, usb audio player).
Nincs esetleg valami ötleted?
Te milyen progival használod D firmware-rel a p20 pro-n? (Esetleg tudnál annak a proginak a beállításos részéről majd pár képernyőfotót dobni)
Remélem nem a telefonos frissítés kavart be, ugyanis előtte engedélyeztem hogy frissítsen erre -
fehér_ember
addikt
válasz
Litván Zongora #10667 üzenetére
Nekem meg nagyon minimálisat javított csak. Meg merem kockáztatni a kijelentést, hogy sok fülessel fejessel szinte meg sem lehetne különböztetni vele vagy nélküle. A hangerőn persze hozott egy keveset. Cserébe viszont sokszor az első ~2 másodpercben még a készülék szól, hiába van bedugva a dac, utána vált csak át. A legjobb hogy pl. mx player-nél ezt számváltások közben is eljátsza. Persze lehet hogy ez nem a dac hibája, de akkor is bosszantó. (Sőt olyan is van, ez utóbb említett alkalmazásnál, hogy hiába indítok el benne pl. egy video klipet, az előtte használt poweramp lejátszó indul inkább el és játszik egy zeneszámot :Y).
Amúgy ennél a hidizs dac -nál nem lehet állítani semmi minőséget, hiába is írják. Még vindows-nál sem: nem is enged semmi firmware-t beírni az eeprom-jába, mert a win 10 alapból felismeri és működik a microsoft-os driverrel. Szóval telepítés egyből leáll mert nem találja az ismeretlen eszközt (hisz olyan már nincs is).
Ráadást telón se az uapp se a hibymusic nem hajlandó megszólaltatni.Szóval erősen gondolkodok hogy vagy hagyom a fenébe vagy nézek inkább mást, ehelyett. Habár simán lehet hogy az ilyen "olcsók" közt nem fogok olyat találni ami a teló beépítettjét egyértelműen lenyomja.
-
jegenye77
addikt
válasz
Litván Zongora #10669 üzenetére
Úgy már azért elég jónak kellene lennie
Szóval azt mondod megéri beruházni rá? Meg ér 10k-t ? ( jól látom annyiért van alin ) -
jegenye77
addikt
válasz
Litván Zongora #10667 üzenetére
Azt mondod a gyári adapterhez képest hallhatóan jobb lesz?
Milyen lejátszót használsz és milyen fülessel próbáltad? -
spawn21
veterán
válasz
Litván Zongora #10020 üzenetére
Köszönöm a semmilyen választ.
Részemről lezárt a téma. -
spawn21
veterán
válasz
Litván Zongora #10010 üzenetére
Te azt eddig is mindenki értette
De a gagyi nem ide illik. Ne profi cucc . Érted, igaz? -
jegenye77
addikt
válasz
Litván Zongora #10009 üzenetére
Köszi!
Lehet megvárom a tapasztalatod és ha azt mondod megéri akkor én is beruházok egyre.
Amúgy is tervben van egy jobb füles is. -
jegenye77
addikt
válasz
Litván Zongora #10002 üzenetére
Szerintem inkább csak a megfogalmazással volt baj, hogy " gagyi"
Annyira azért nem rossz ez. Főleg azoknak akik telón hallgatnak zenét egy pár ezer forintos fülessel. De mindegy is. Nem ugyan azok az igények.
Viszont az a külső dac érdekelne engem is!
Milyet érdemes venni ehhez a telóhoz?
Ezekben az átalakítókban ami van az jó?
Még soha nem próbáltam, és nem is tudtam, hogy van ilyen. -
sixpak
nagyúr
válasz
Értem, köszi.
Megtartom a V20-at ilyen esetekre....bár 90%-ban hifi cuccon hallgatok zenét, de néha esténként szoktam telóról is, V20 lesz a késő esti hifi eszközöm.Beetlejuice: köszi.
V20-nak már haldoklik az akksija, noha cserélhető, de nem akarok már újat venni, jó lesz zenélni, videózni. -
spawn21
veterán
válasz
Olvasd el ki mit írt.
Senki sem mondta hogy ebben egy ultra high-end DAC van. Ez a telefon úgy szól mint egy note 9, S10, mi9Nem HTC, V széria
-
NY_A
őstag
válasz
Litván Zongora #9913 üzenetére
A 9.1-el nálam már nem annyira agresszív a fénykezelés este. Nem veszi le annyira, most nekem pont tökéletes.
-
Kkromer
aktív tag
válasz
Ennyire döbbenetesen sz@r???
-
Krinyo
senior tag
válasz
A gyári adapter hulladék.
-
Tom5
addikt
válasz
Litván Zongora #9166 üzenetére
Ugyanez. Frissítés óta.
-
válasz
Litván Zongora #8835 üzenetére
BT(AptX HD, LDAC) vagy USB DAC/Amp, aztán nincs baj. Minőségre egyik telefon sem csúcs, max van, ami jobb.
A gyári type-c-jack átalakítót ki se próbáltam. -
wdx
őstag
válasz
Egyébként lehet kapni type-c fülest, aktív zajszűréssel, az már komoly dinamikával rendelkezik, de az átalakító + agybadugós (jó minőségű) fülhallgatóval nagyon szép hangja tud lenni. Esetleg bluetooth fejhallgató.
-
wdx
őstag
válasz
A zene minősége kiváló, semmi baj nincs vele. Max halk lehet nagy fejhallgatóval.
-
farkas-lány
csendes tag
válasz
Litván Zongora #8180 üzenetére
Nekem iszonyat hosszú ideig volt iPhone-om, aztán kínlódtam vagy egy évet a 6-os szériával. Végre megszabadultam tőle, soha többé nem mennék vissza. Csak rossz élményeim vannak. Váltottam Huawei-re, nekem megfelel. Eddig nem csalódtam, a negyediket nyúzom.
De van barátom, aki meg soha nem váltana iPhone-ról.
Szerencse, hogy akkora a választék, hogy talál mindenki megfelelő mobilt magának. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #8132 üzenetére
A kiloves mellett van a letiltas. Azzal elkezdi eltavolitani, kiprobaltam.
-
válasz
Litván Zongora #8113 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #8113 üzenetére
De lehet. Eltavolitod az osszes frissitest, aztan ujratelepited.
-
válasz
Litván Zongora #8110 üzenetére
Nekem volt,újra telepítettem az adott alkalmazást és jó lett!
-
bob001
csendes tag
válasz
Litván Zongora #7497 üzenetére
Ez most komoly? A kollégám samu s7-edgéje nem ennyire látószög függő. Hmmm... Ez így csalódás kissé a számomra. Meglátom, hogy meg tudok-e evvel barátkozni.
Másik kérdés: a képernyőn 2 óra is megjelent amikor vidéken voltam, annak ellenére, hogy ki van kapcsolva a világóra kettős órája. Hogy tudom kiiktatni?
Kezdem azt érezni, hogy hülye vagyok ehhez a telóhoz.
-
válasz
Litván Zongora #7450 üzenetére
Remek
Nem tartom szerencsés megoldásnak. Oké, korom sötétben nem kapok sokkot a fénytől, de az automata már kevéssé sötét helyeken is indokolatlanul alacsonyra húzza(szvsz). Én meg nem azért veszek ilyen kijelzős telefont, hogy pillogva nézzem az alig látszó kijelzőt.
Mix 2-n frankón belőttem, kellően alacsony volt, de rendesen látszott is és mivel automata maradt napfénynél mégis kellően feltolta. Itt akkor esélytelen ezek szerint.Ez ilyen
-
S e t h
nagyúr
válasz
Litván Zongora #7323 üzenetére
A Gboarban ha kezdetleges formában is, de már létezik. Némi kompromisszumot kíván a swype után, de amiket kipróbáltam, azok közül még ez közelítette meg a legjobban.
Igazság szerint csak egy komolyabb problémája van, segéd app kell neki, hogy elmentse a szavakat, mert vmiért ezzel nem boldogul, tehát olyan mint most a swype. -
safizoo
tag
válasz
Litván Zongora #7323 üzenetére
Én is pont így vagyok vele. Kipróbáltam én is mást, de elég gyenge mind. Utálom ezt a hányómon és kiválasztom az ékezetes betűt. Ha találtál vmit szólj...
-
Skynet258
veterán
válasz
Litván Zongora #7324 üzenetére
Igen ez már több készüléknél is felmerült, én sem értettem soha miért van, de létező jelenség. Másra nem tudok gondolni mint a visszajelzés "csal" a vezeték nélküli töltésnél, tehát valójában kevesebb nafta kerül bele mint amit visszajelez.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #7324 üzenetére
Szabotázs
Ez furcsa. Azt gondolnám józan paraszti ésszel, hogy az áram az áram, bárhogy is tesszük az akkuba. Na, ezt jól megfogalmaztam...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Litván Zongora #7298 üzenetére
Az tapasztaltam, hogy pie alatt már nem szinkronizálja a szavakat, már az is meglepő volt, hogy ennyi ideig a leállást követően ment.
Van egy olyan érzésem, hogy a leállás után egy évvel leállították a szervert is.
Sajnálom, mert valóban a legjobb volt. -
Caaabi
senior tag
válasz
Litván Zongora #7301 üzenetére
Azon kivul megy minden, a sima email t akartam irni gmail helyett 😳
-
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #7251 üzenetére
Mostanában sokat süt a nap és a telefon felnyomja a fényerőt maxra, de általában ahogy mondod én is visszarakom manuálra a fényerőt és beallitom 50%-ra. Főleg kocsiban. Elég szokott lenni, hogy lássam. Az a tuti, rosszat biztos nem tesz neki, de a max fényerő se jót
-
válasz
Litván Zongora #7251 üzenetére
Így van, arra ott a fotós topik meg mondjuk egy jó Nikon😀
Ez csak egy telefon még mindig, még ha okos is👍 -
Jadro
veterán
válasz
Litván Zongora #7248 üzenetére
A statikus tartalom a rákfenéje, a fényerővel párosulva. Kisebb fényerő mindenképpen segít, én is szoktam így használni a waze-t hosszabb utakon.
Csokito: Sajnos nem attól függ a megjelenés, hogy várod-e avagy nem. Ha ettől függne, nem lenne beégés.
Akkor a struccpolitika meg tipikus európai mentalitás lenne? Nem ezen kell aggódni persze, de odafigyelni sosem árt.
-
válasz
Litván Zongora #7241 üzenetére
Utóbbi években csak Amoledes készülékeim voltak, de egyik sem égett be pedig én aztán használom rendesen őket...
-
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #7116 üzenetére
Baszki de jó neked, hogy ilyen tökéletes vagy. Ne kelljen már ezt olvasgatni, hol a moderátor?
-
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #7113 üzenetére
Legyen igazad. Úgyis az a cél.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #7104 üzenetére
Silány tömegek. Agyhalott tömegek. Ki vagy te? Jézus Krisztus? Én kérek elnézést. Akkor ott reklamálj, ahol ezt a szar telefont rád osztották.
Nem egyről beszélünk, mert magadon kívül nem látsz mást és mindenkit jól láthatóan lenézel. Ennek semmi értelme, vitatkozz magaddal. Valószínű, hogy aki neked telefont gyártana, már ha lenne, aki tud a hatalmas igényeidnek, az nem sokra vinné. Ugyanis lehet újat mondok, de ha a Huawei elad ebből a készülékből 10 milliót (fiktív szám), akkor nagyon esélyes, hogy 9 millió telefonba feleslegesen tesz egy x dollár értékű alkatrészt, ami innentől nem nyereség, hanem kiadás. Miért tenné, hogy neked jó legyen? Bukik vele pár vásárlót? Marad még bőven. Pf. Te sem gondolod komolyan. Az LG ment erre, nem a tömegek felé, nem sokra jutott. Próbálta moduláris rendszerben, az se jött be. Amiről te beszélsz az nem járható út ebben a világban. Legalábbis nem profittermelés oldalról. Fogadd el. És kicsit ereszkedj lejjebb az agyatlanok és silány tömegek közé legyél kedves
-
válasz
Litván Zongora #7102 üzenetére
A többségnek az. 36k-s füles mellé nyilván nem, de az emberek többsége abból a 36k+20k összegből egész életében elvan fülhallgató vásárlások terén, és még fagyira is marad.
Van róla sok teszt, olvasgass utána. Nekem bevált(egy RHA T10i van mellette).
(#7107) magicbox:
LHDC miatt még jobb(már ha a vevő is tudja). Aptx HD 24-bit/48 kHz felbontású, 576kbps adatsebességgel, az LHDC 900kbps-et(valahol 990-et is olvastam) tud. [link] -
magicbox
senior tag
válasz
Litván Zongora #7094 üzenetére
+1..
A telefon audiofil, ha kihasználjátok a benne levő bt atpx hd szabványát. De igen, ahoz megfelelő bt vevő kell. Gyönyörű a hangja. A átalakítós dac meg tényleg katasztrófa.
-
vasi89
őstag
válasz
Litván Zongora #7101 üzenetére
az emberek szerintem 80%a stream szolgáltatást vagy youtubeot hallgat. Szerinted mekkora igényük van DAC-ra? Jó régen volt mikor a Sony azzal tudott előnyt szerezni magának h Walkman sorozatú telefonokat csinálta, akkoriban kiemelkedő hanggal. Ma már kb. csak a kamera számít. Az LG sem igazán reklámozza már h milyen jó DAC van a telefonban hanem az az új feature h a telefon előtt legyezéssel tudsz lapozni a képek között. Otthon KRK rokit hangfalakat használok, igaz ne Genelec de azért nem mondanám h rosszul szól. Szóval tudom Én is milyen az ha valami hellyel közel jól szól de telefonban nekem is megfelel amit ez tud egy régi sennheiser fülessel.
-
kiskun968
tag
válasz
Litván Zongora #7102 üzenetére
Most őszintén, hihetetlen Neked,hogy van olyan felhasználó, aki lesz....ja, hogy van Dac v. mi a franc?
Engem pl. nem izgat, egy számot nem hallgattam még meg a telon, pedig előre rendelve vettem. -
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #7101 üzenetére
Tök egyszerű. Ez nem a te telefonod. Nem is értem, miért ide írsz? Tudod ez úgy van, hogy valószínű azért veszik az emberek a Mate20 Pro-t, mert hasznosabb nekik a kamera, mint a dac. Van a piacon olyan telefon is, meg kell nézni az eladási számokat és kiderül, a piac mit szeret. Az meg, hogy ezt nem érted és magadhoz viszonyítasz mindenkit, téged minősít és inkább az agyhalott jelzőt gondold át. Sok helyen tesztelik hangminőségre a telefonokat, utána kell nézni vásárlás előtt.
-
vasi89
őstag
válasz
Litván Zongora #7098 üzenetére
aki komolyan fotózni akar, vegyen fényképezőgépet.
de most érted aki zenét akar hallgatni az meg vegyen egy normális zenelejátszót
nekem amúgy a fotózással sincs gondom és a zenehallgatással sem, illetve veled sem csak ez magas labda volt
-
válasz
Nekem a FiiO BTR3 bejött. Ismer mindent, amit kell(AAC, SBC, AptX, AptX HD, LDAC, HWC), és egész kellemes is a hangja. Akksi kb 10-12 órát bír. Mondjuk nem is olcsó, 20k felett van.
De ha már nagy tudású külső eszköz:
Vezetékes DAC/AMP-al használja valaki a telefont? Van egy Q5-öm eme célra, viszont ennél a telefonnál ha rákötöm, akkor feljön egy panel, miszerint tölti a külső eszközt. Van még 3 másik opció, de bármelyikre teszem át, visszaáll a töltésre. Nem kéne.. van saját akksija, ne merítse nekem a telefont is feleslegesen..
-
vasi89
őstag
válasz
csak sportoláskor használok telefont zenehallgatásra, de a vezeték zavar, sőt az is h elég nagy a telefon így jobb lenne ha nem a zsebemben lenne.
@vaguny és Z.É.T.: köszi, kipróbálom mindkettőt.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Nekem még a gyári fulessel is tökéletesen megfelel. Nem tudom mit vártok. Egy telefontól meg egy fülhallgatótól. Mindenki audiofil akar lenni 3-400e ft-bol? Ott az LG, vegyétek. Mi lett volna veletek a kazettás korban
-
válasz
Litván Zongora #6992 üzenetére
Jogszabály szerint kell jótállási jegy vagy számla és általában ezt irányozzák elő a gyártói/szerződéses szervizek is, így nem jellemző, hogy papír nélkül foglalkoznának a készülékkel.
Egy kivételt tudok, az az Apple, ott bizonyos esetekben megy a dolog IMEI alapján - de ott sem mindig, ha például nem kapcsol be a készülék és nem ellenőrizhető szoftveresen is az azonosító, akkor nem -, viszont náluk más szabályozás és ezt kivéve, nem minden tekintetben jobb, mint a többié, sőt... -
válasz
Litván Zongora #6992 üzenetére
Na ez jó kérdés, de szerintem ha fel hívod a supportot ők erre meg fogják adni a választ, persze ha ennyire érdekel a téma!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #6842 üzenetére
Bakker, latszik, nem annyira kovetem a dolgokat. Igazad lesz, elnezest.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #6832 üzenetére
Ez nem igaz. Pont itt volt valakinek BOE es zoldult sajnos. Es nem a csikra gondolok.
-
Jadro
veterán
válasz
Litván Zongora #6749 üzenetére
Köszi a véleményt! Megyek még megnyomkodom jól, mert izgat a váltás lehetősége. Sok jó dolog van a mate-ben.
-
Jadro
veterán
válasz
Litván Zongora #6745 üzenetére
Ezek nincsenek a listában, céges csere lesz.
S9+ és Mate 20 pro között vacillálok csak. Majd megpróbálom meghallgatni valahol a Mate-et. Nekem a Samu hangzása bőven elégséges, tényleg nem kell ezt túlgondolni. Ha kb ezt hozza a Mate (és ez tényleg nem a vájtfülű szint, messze nem.) akokr ez a szempont sem lesz döntő.
vaguny: Köszi, ez már kézzelfoghatóbb vélemény, még ha sajnos nem is pozitív.
-
válasz
Litván Zongora #6743 üzenetére
Jó, de te vájtfülű vagy🤣
-
Jadro
veterán
válasz
Litván Zongora #6734 üzenetére
S7 edge-ről mennék Mate 20 pro-ra, de ez kicsit elszomorít. Mennyire lesz visszalépés a zenehallgatás? Nem vagyok vájtfülű, de nem hangzik jól. Már az is zavar hogy nincs jack, de az átalakító kábelt még benyelem ha nem hoz számottevő romlást.
A zene nekem fontosabb mint a fotózás. Másik kiszemelt az S9+.
Szerk: Ha jól olvastam, neked is céges csere volt, nálam is ez a helyzet. Az ár/érték arány mint szempont kiesik.
-
lacus83
senior tag
válasz
Litván Zongora #6727 üzenetére
Akkor nincs megoldás? Ez ilyen lesz és kész?
-
beluga
kezdő
válasz
Litván Zongora #6668 üzenetére
Ez egész jó leírás, kivéve, hogy vissza is lehet csinálni azzal a paranccsal, amit mutattam.
Egyébként kb. 20 mp-es művelet az egész, csak részletes a leírás.
-
beluga
kezdő
válasz
Litván Zongora #6661 üzenetére
ADB-vel parancssorból bármi bármikor uninstallálható, és vissza.
eltávolítás: adb shell pm uninstall -k --user 0 PACKAGENAME
visszaállítás: adb shell pm install-existing PACKAGENAME -
Pjotr
senior tag
válasz
Litván Zongora #6661 üzenetére
Töröld ki azokat a zenéket és nem indul el.
Én gesztust használok.
Zöld csíkot múlt héten taglaltuk itt, várjuk az infót, hogy cserélték-e vagy javították.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Litván Zongora #6617 üzenetére
Ez inkább a launcher hülyesége.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Litván Zongora #6412 üzenetére
Igen, valószínűleg ez lesz a megoldás..
Bár remélem idővel megoldódik a Cloud probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest