Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #17037 üzenetére
Még kaptunk egy gyönyörű animációt a töltéshez.
-
WOLF1stein
tag
Sziasztok! Lehet ezen csak előlapi üveget cserélni/cseréltetni szervízzel, vagy csak kijelzővel együtt?
-
WOLF1stein
tag
-
WOLF1stein
tag
A 11 óta bekapcsoltam az AOD-t. Nektek is ilyen brutálisan húzza az akksit?
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #16888 üzenetére
Szpisti kollégának hatalmas hála az ötletért. Feltettem, kipróbáltam, tökéletes.
Kb egy százalékát használom az app tudásának, mert olyan, mint egy A380 cockpit, mindent is be lehet állítani vele, de nekem csak a némítás gomb kellett oda, ahol megszoktam.
De az még mindig büdös nekem, hogy ezért egy külön appot kellett vásárolnom. -
WOLF1stein
tag
válasz
Zsoleszhun #16881 üzenetére
Ha azt vesszük, akkor az enyém meg csak 30k
-
WOLF1stein
tag
válasz
pajorgergo #16857 üzenetére
Ez tiszta. De nem ez az eredeti probléma.
Ha az alapértelmezett hangerő szabályzó gomb csengőhangra van állítva, akkor a gomb nyomásakor nem jelenik meg a némítás lehetőség. -
WOLF1stein
tag
válasz
fahrii #16852 üzenetére
Before receiving EMUI 11, the bell icon is placed at the top of the volume bar, which allows the user to switch sound modes like vibration, silent, and ringing. When you switch sound mode from silent mode, two-volume bars appear for adjusting media and ringtone volumes respectively.
After installing EMUI 11, the bell-shaped icon has disappeared to prevent possible misoperation. In the displayed volume bar, you can drag the slider to adjust the media volume and touch the gear-shaped icon to go to the related setting screen.
Miféle misoperation
. Hülyék ezek
-
WOLF1stein
tag
11-ben mért lett elcseszve a némítás? Eddig hangerőgomb majd egy érintéssel némítás, most meg be kell menni a beállításba. Vagy vissza lehet csinálni a régi módra?
-
WOLF1stein
tag
válasz
Krinyo #16613 üzenetére
Nem vitatkoznék, egyrészt, mert az egy másik topik, másrészt, mert valahol egyetértek veled. De van egy szubjektív véleményem. Volt a kezemben 100k körüli új telefon mostanában, aminél kissé megingott a hitem.
Ezt egyébként én is nagyon szeretem, és én sem cserélném addig, amíg GTK-s nem lesz. Több, mint két éve nyúzom, sosem volt bajom vele. És nagyon sajnálom, hogy az utódai ilyen sorsra jutottak.
Biztos láttad, hogy kell benne akksit cserélni, 8000-ért anyaggal együtt még csak rá sem fognak nézni. Szerintem.
-
WOLF1stein
tag
válasz
WOLF1stein #16607 üzenetére
Az is érdekes.
A márkaszerviz sem hajt el, ha gariidő alatt motorhibás lesz az autóm, csak azért, mert be van horpadva a csomagtartó. Tudom, hisztizek, és el is engedem a dolgot hamarosan, de értitek, remélem, hogy mi a bajom ezzel a koncepcióval. -
WOLF1stein
tag
Ti hallottatok már olyat, hogy a Huawei megtagadja a garanciális javítást, ha sérült a készülék? Pl, a sarka meg van repedve, vagy az előlapi üvegen egy repedés van?
-
WOLF1stein
tag
válasz
Kis Tigris #6163 üzenetére
Bizony jó. Elég fájdalmas, hogy pro módban nem lehet állítani.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Kis Tigris #6128 üzenetére
A szellemek miatt gondolom, ezek nem az este módban készültek, hanem a pro-ban hosszú zárral, ugye?
-
WOLF1stein
tag
válasz
gergotakacs #5580 üzenetére
Nem tudom, mennyit számít, nekem ott van mellette a Nova Prime is. Szépen dolgoznak együtt.
-
WOLF1stein
tag
válasz
gergotakacs #5574 üzenetére
Én igen. Nálam is elfelejtett időnként működni. Az akksinál kézire állítottam, azóta bajtalan.
-
WOLF1stein
tag
válasz
N.YCityBoy #5493 üzenetére
Fotósként remélem tudom majd kamatoztatni a DSLR tudásom rajta
Erre reagáltam, gondolván, hogy a kolléga arra számít, hogy majd mindent tud rajta állítani, amit egy DSLR-en. Nagyon nem.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Kis Tigris #5483 üzenetére
Még a pro mód is szegényes egy DSLR-hez képest. De azért sok sikert hozzá
. Ugyanazokat az optikai jellemzőket nem lehet elvárni tőle, amitől (is) egy DSLR erős. Igaz, nem is annyiba kerül.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5433 üzenetére
Ha visszakapcsolod az időzítést, megint megjelenik?
Nálam, csak zárolt képernyőn látszik, a notch mellett jobbra. Egyébként nem fér oda az óra és az akku ikon és % miatt. -
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5418 üzenetére
De. Valami bug lehet. Ott maradt reggelről. Mi a build-számod?
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5415 üzenetére
-
WOLF1stein
tag
válasz
Litván Zongora #5406 üzenetére
Az a szemvédelem ikonja
. Az enyém is céges, megfigyelés alatt
-
WOLF1stein
tag
válasz
N.YCityBoy #5235 üzenetére
Na jó, de nem szóról szóra
.
-
WOLF1stein
tag
válasz
N.YCityBoy #5228 üzenetére
Angolul nem írja. A magyar fordítás van elcseszve.
-
-
WOLF1stein
tag
válasz
trent11 #5191 üzenetére
Nekem eddig hibátlan. Egy hónapja van fent. Sajnos nincs teljesen középen, kérd meg őket, hogy erre figyeljenek. A gyári szilikon tok nem nyomja fel, főleg, ha kicsit keskenyebbre kéred. Arc szkennert használok, mert az teljesen bajtalan, az ujj olvasót ritkábban, de azzal sincs bajom.
-
WOLF1stein
tag
Az Intelligens felbontás (smart resolution) feladata nem az lenne, hogy alacsony akku szintnél csökkentse a kijelző felbontását? Ennek ellenére, ha be van kapcsolva, akkuszinttől függetlenül, alapból FHD+-ra áll. Csak ha kikapcsolom, akkor lehet WQHD+-ra állítani. Nem értem én ezt
-
WOLF1stein
tag
A Fluid N.G. nálatok is bezáródik időnként? Lehet tenni valamit ellene?
-
WOLF1stein
tag
válasz
dani971207 #5125 üzenetére
Tuti, hogy kijelzőcsere volt? IMEI ugyanaz maradt?
-
WOLF1stein
tag
válasz
dani971207 #5044 üzenetére
Ha az értesítésben azt írták, hogy kijelzőt cseréltek, az még nem jelenti azt, hogy így is van
. Én még csak olyat hallottam, hogy komplett készüléket cseréltek.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Klaus Duran #5041 üzenetére
Velem nem kell
. Én sem vagyok oda érte. Csak linkeltem az indokot a kolléga kérdésére.
-
WOLF1stein
tag
-
WOLF1stein
tag
válasz
dani971207 #5024 üzenetére
Hol csinálták? Minden rendben volt a munka minőségével?
-
WOLF1stein
tag
válasz
kakuk.tamas #4959 üzenetére
Úgy látom, témafüggő
-
WOLF1stein
tag
Mért mutat a zárolt képernyő egy órával kevesebbet?
-
WOLF1stein
tag
Van esetleg valaki, aki zöldülés miatt gariztatott, és nem új készüléket kapott helyette, hanem csak kijelzőt cseréltek?
-
WOLF1stein
tag
válasz
N.YCityBoy #4890 üzenetére
Az elég relativ fogalom
-
WOLF1stein
tag
válasz
Fradipuma #4847 üzenetére
Melyik T-s
? Ha a Telekomra gondolsz, azok agyba-főbe reklámozzák, úgyhogy náluk biztos van. A Telenor készletét állítólag "visszahívták".
-
WOLF1stein
tag
válasz
N.YCityBoy #4759 üzenetére
Most akkor szakács vagy zenész
?
-
WOLF1stein
tag
Azt mondja a Telenor, hogy visszahívták a készletet kijelzőhiba miatt
. Majd lesz egyszercsak új szállítmány. Kérdem én, ki hívta vissza? A Huawei, aki azóta is kussol?
-
WOLF1stein
tag
Az euroshop-tól vennétek M20P-t? Vagy valaki vett már innen?
Jó az ár, de gyanús. Előre kell fizetni. Nem írja, hogy dual-e a készülék.
-
WOLF1stein
tag
válasz
Kavinton75 #4672 üzenetére
Hát nem tudom, lehet, hogy nekem kaka a monitorom, de a fotók (1:09-től) az LG-n jobban néznek ki. A BOE-n mintha túl lennének exponálva a képek, kivéve az éjszakait, ott alulexponáltnak tűnik. Szerintem még lehetne azon a BOE-n állítani. Ha az LG nem zöldül, akkor az is jó azért.
-
WOLF1stein
tag
válasz
WOLF1stein #4267 üzenetére
Ez szerint a kisegítő lehetőségeket kell letiltogatni.
-
WOLF1stein
tag
Üzletpolitikailag nem lenne indokolt a video képességek javítása, sajnos. Ha így is bestseller a telefon (az adatok szerint), akkor nem fognak hozzányúlni szoftveresen. Majd javítanak rajta a 30-as szériánál, azt is el kell adni valamivel, ha más combos feature-t nem tudnak villantani jövőre. Sokan a 4k60 hiányán pörögnek, (nem értem, miért egyébként), azt meg a 980 hardver eleve nem tudja, tehát az úgysem lesz ezen. Egyébként, ha már nagynézettségű videoklippet is forgattak vele, annyira sz.r nem lehet.
Az emberek 90%-a mobil képernyőre késít és azon fogyaszt médiatartalmat, és így sajnos a minőség nem elsődleges szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest