- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Februárban cseréltem le a Huawei cuccaimat (mate 20 pro, p40 pro, watch 3 pro). Sokat gondolkoztam hogy mi legyen (Xiaomi volt régen sok, most nem akartam, Samsung S22 Ultra megjelenése elég vegyesen sikerült, plusz bojkottálom őket amíg nem egységes SoC lesz), végül rászántam magam egy iPhone 13 Pro Maxra, fő érv a 3D arcazonosító és a lapos kijelző volt. Első almás cucc. Szervizeltem előtte iPhoneokat, de napi használatra soha nem volt még dolgom vele. Nagyon alap dolog kiakasztottak kezdetben, pl fapados gyári billentyűzet (de még a SwiftKey is le van butítva ios alatt), logikátlan és béna gesztus vezérlés. Viszont ezek 2 hét után már fel se tűnnek, helyette élvezed a gyönyörű kijelzőt, a brutális 2 napos üzemidőt még 5g mellett is. Nekem a személyes kedvencem a lapos kijelző. Végre nem kell hydrogel meg UV fóliákkal szórakozni. Rendszer sebesség természetesen hibátlan, kamera picit jobb mint a P40 Pro volt. Éjszaka mindenképp, talán széles látószögben is, de eléggé laikus vagyok ezen a téren. Viszont a 4K hdr 60 fps videók kegyetlen szépek. Sajnos azóta mégjobban elszálltak az árak, így alapból nem könnyű az új ideális telefon kiválasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest