- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pepetech #16480 üzenetére
[link]
Ezert mondtam, hogy olvasd megegyszer, mit irtam.
Android 11 nem lesz jelen allas szerint, hanem 10-re epulo EMUI 11 lesz.
En nagyon orulnek, ha ez valtozna, de jelen allas szerint ez a helyzet, 2 ev foverzio frissites ide vagy oda.De azt kivanom, hogy neked legyen igazad es megkapjuk 🙂
-
bajtokarpi
őstag
válasz
pepetech #16445 üzenetére
Sziasztok!
Nos ezek a képek hűen tükrözik, hogy nekem mi a bajom a Mate 20 Pro képeivel. Mintha egy fátyol lenne az összes képen. Éles, de mégsem az, olyan tompának hat az egész. Szerintem ezt az új 10-es rendszerrel hozta magával. Nagyon jó lenne ha a Huawei mérnökei is látnák ezt, és reszelnének a kamera software-én, mert bizony lehetne mit.
-
cinikis
tag
válasz
pepetech #16290 üzenetére
Szuper köszönöm
Én is aktívan használom majd ahogy az elődjét, pont ezért nem is igazán jött szóba más mint Huawei/Honor.
Az újabb modellek meg ugye a Google mizéria miatt ki is estek.
Mondjuk nyilván nem tudom a telefon elő életét, de meglátjuk hogy bírjuk egymás energiáját. -
-
Ádám16
addikt
válasz
pepetech #16199 üzenetére
Teljesen átérzem, amit írsz.
Ha váltanék, valamiről mindenképp le kéne mondanom, ami számomra fontos, és garantáltan rá is kéne fizetnem egy ehhez hasonló tudású készülékre, mert Huawei, és #nincsráandroid.Érdekesen működök. Nincs bajom a készülékkel, minden igényemet kielégíti, mégis újítanék, ha racionálisan lenne mire.
Vagyis de, egy óriási igényem lenne, az pedig a kompakt csúcskészülék, amit jelenleg csak az iPhone 12 mini ad, de ott is túl sok lenne a kompromisszum. Hátha valamelyik majmoló gyártó lemásolja azt, és jobb áron adja (egy Xiaomiból kinézem pl.). Én első előrendelő lennék jövőre, az tuti. -
takacsbotond
őstag
válasz
pepetech #16056 üzenetére
Leejtettem, és azóta megint működik.
Én valami kontakt hibára gondolok, erre irányult a kérdés, mert ha nem muszály nem veszek feleslegesen egy hangszórót, de egyébként 1500Ft lenne, csak össze van törve a hátlapom is, és még idő mire megjön a másik (ugyebár az tartja a kamera lencséjét, és a töröttet ha leszedem azt már nehezen rakom vissza). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Háztartási gépek
- Rendszergazda topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest