-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Barthezz2 #16551 üzenetére
Múlthéten nálunk is előfordult ez, akkor még (itthon) Mi9T Pro-n és (német o.) Huawei P Smart-on történt a beszélgetés. Itthon a xiaomin semmit nem vettünk észre, a másik oldalon viszont vissza hallották a saját hangjuk. Nem feltétlenül egyedi az eset. Szerintem a fb/messenger sara. Azt nem tudom, hogy nálatok milyen sűrűn van ez? Mert mi csak egyszer tapasztaltuk. Távolabb volt az itthoni telefon a wifi routertől, akkor fordult elő. (Szomszédban történt a telefonálás. Mikor már közelebb volt a telefon a routerhez, megszűnt ez a jelenség.)
Más:
Régebben kérdeztem, hogy ajánlott e még ma is ez a telefon, azt mondtátok, hogy igen. És valóban, nagyon jó kis eszköz ez még ma is. Megtörtént a váltás. -
xedamen
senior tag
válasz
Barthezz2 #12983 üzenetére
Ahhoz azért az is kell, hogy az adott fejlesztő megírja az alkalmazást úgy, hogy az APK benne legyen. Rendszer már támogatja, de az édes kevés. Sajnos nem úgy működnek itt a dolgok, mint iOS-en. Két-három eszköz miatt (Pixel 4, Mate 20 Pro meg talán egy Oppo) nem fogja az összes fejlesztő beletenni a Face ID-t. Sajnos a többi gyártó az előlapi kamera elhagyása felé megy, valamint a kameralyukat preferálja, egyik sem a Secure Face Recognition melegágya.
Pedig Mate 20 Pro-n és iPad Pro-n is napi szinten használom. Nem akarok soha többé mást, ez a legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja az azonosításnak.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Barthezz2 #12920 üzenetére
Tudtommal a béta tesztre jelentkezni kell, mint a Huaweinél, mint az Applenél. Ha kiválasztanak, tesztelhetsz, és jelezheted a hibákat.
Eddig ebben a rendszerben nem találtam semmi olyan bug-ot ami érintene (de nem mondom, hogy nincs ilyen benne). De nem is hangos a bugok miatt a net...
Mindent összefoglalva szerintem még mindig ez a jobb frissítési rendszer.
-
xedamen
senior tag
válasz
Barthezz2 #12764 üzenetére
Igen, logika az tényleg 0... Open béta is csak bizonyos országokban, bizonyos készülékekre, meg csak app developereknek. Hagyjuk már... Tegyük fel, a Waze fejlesztője felteszi, észlel hibát, de ő büdös életben nem fog iGO-t tesztelni, közben lehet az hibás... Ilyen undorító béta rendszert még sehol sem láttam, nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de a Samsung és az Apple béta programja is egy álom ehhez képest.
-
-
RR-13
őstag
válasz
Barthezz2 #12401 üzenetére
Mi sem "nyomkodunk" el semmit, mert úgy telefonálunk mint más... a fülünkön van becsukva, mégis aktiválódik hívás közben a tokon a kijelző ablaka, és ilyenkor rezgéseket lehet érezni, ahogy a fül hozzá ér, vagy csúszkál azon a fényes ablakon.. és előbb utóbb a hívás is megszakad, hiába nem húzom el rajta, hogy bontsa a vonalat ..
-
RR-13
őstag
válasz
Barthezz2 #12360 üzenetére
Ez nem jó hír..., nekem is csak ideig-óráig működött, hiába teszteltem le a hsz-em írása előtt vagy 20x, később a Gmail volt, hogy 8 perc késéssel értesített csak
Ezért az AquaMailt kezdtem használni, ami egyből értesít, ha jön mail.
Egyébként az általam leírt "megoldást" másik külföldi oldalon is megtaláltam, és ezek szerint működnie kellene ezekkel a beállításokkal, de mégsem működik hosszabb távon pl. a Gmail-nél...
-
DanielVon
csendes tag
válasz
Barthezz2 #11389 üzenetére
Nyilvan volt benne egy kis tulzas, de en honor10 rol (elozo 3 is honor volt) valtottam volna, ami szinten lcd, de egymas melle teve annyira megdöbbentő volt a különbség, hogy maradtam a honornal, pedig őszintén szetettem volna kedvelni a xiaomit, mert egyeb szempontokból nagyon tetszett....nekem nem fontos hogy lcd vagy amoled, csak jó legyen. Az eddigi keszulekeimnel nem merult fel, hogy a kijelzo minosegevel gond lett volna, de szerintem az osszes lcd volt egy rovodke iphonos rovidzarlatot kiveve😊
-
popey37
addikt
válasz
Barthezz2 #10535 üzenetére
hát én a vezeték nélküli dolgokban nem igazán bizok, pláne nem egy töltőben . még a wifi meg BT elmegy de áramot tölteni vezeték nélkül. én maradok a hagyományos töltésnél, a gyorstöltő meg ha esetleg ottthon gyorsba kell,, de otthon is van hagyományos 2Amperes töltőm, inkább azzal töltöm.
nem véletlenűl minden aksitöltő a névleges kapacitás tizedével tölt.
a fotomasinám aksiját 12 óra alatt töltöm fel 100%-ra, kb. 120-150 mA-al tölt a töltöje, az aksi 1800-as.
ezek a gyorstöltők max 75-80%-ra tudják feltölteni az akkukat. -
popey37
addikt
válasz
Barthezz2 #10524 üzenetére
nem használom a gyári gyorstöltőt csak otthon, a kocsiban hagyományos 2A-es töltővel töltöm a telót. lövésem sincs, hogy az hány wattos, de tovább birja.
elvileg minél lassabban töltöd annál jobb a töltés.
máshoz is van gyorstöltőm, de kevesebb ideig birja az akku mint a lassú töltéssel. -
dudu98
tag
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Barthezz2 #10041 üzenetére
Igen, tudom. De az Aptx HD egy gyakori fícsőr a konzumer piacon is, (manapság minden komolyabb fülesben jelen van), míg az LDAC inkább egy professzionális, nehezebben elérhető és drágább alternatíva.
Egy spotify stream-hez, youtube videóhoz bőven elég az Aptx HD-is. Ha meg valaki flac-ot és egyéb fínomságokat szeretne hallgatni, valószínűleg nem itt fog előszőr hallani az LDAC-ról. Ezért írtam inkább az előbbit.
-
lacus83
senior tag
válasz
Barthezz2 #9496 üzenetére
Akkor hogy tiszta legyen a dolog. Vannak itt sokan akik vizuálissan jobban átlátnak dolgokat.
Tehát a proléma ami pl nálam is az, hogy a hicare feladja a frissítés lehetőséget de amint okézod a dolgot a Rendszerfrissítés alatt már nem elérhető a frissítés lehetősége.
De azért milyen aranyosak hogy fel hívja a figyelmet arra ha mégsem lenne elérhető a frissítés akkor próbálkozz később -
kakuk.tamas
addikt
-
-
spawn21
veterán
válasz
Barthezz2 #8083 üzenetére
Mond ezt annak aki lg kijelzővel kapta. :)
A felbontás nem érdekel ha jó a minőség, azt hittem ezen az oldalon ilyen dolgokon már nincs rugózás. Hiàba ugyan az, ha jobban bírja. Most adtam el egy mate20-at amit alig akartak elvinni LG kijelző miatt. Aztán vettem egy "újat" ami szintén LG kijelzős. Látom tényleg jobbak az újak -
Sógi
addikt
válasz
Barthezz2 #7683 üzenetére
Ugyanígy jártam, mint te!
Nem terült szét a ragasztó a kijelzőn teljesen, sőt, elég szarul össze-vissza és folyt rá mindenhol a telefonra, alig bírtam lesikálni...Dobtam ki a francba..
(#7684) WiZARD: Ez mind szép és jó és a videót is láttam, egy nagy tárgyaló asztalon volt a telefon ami full vízszintes a mai napig...
-
válasz
Barthezz2 #7678 üzenetére
3000 Ft-omment a postáról a kukába, mert nem bírtam felrakni ezt a ragasztós cuccot.Első próbálkozásom volt, azt hozzá teszem, de sehogy nem akart az egész üveg alatt elterülni a ragasztó, cserébe szanaszét folyt és az egész telefon tiszta ragasztó lett.
Kár érte, mert az ujjlenyomat olvasó tényleg ment volna vele így próba alapján..
Szerk.: Ez a $3-os volt, bocsánat. Remélem a $10-os perfektebb lesz, vagy én profibb a felrakással
-
csokito100
aktív tag
válasz
Barthezz2 #7538 üzenetére
A remény hal meg utoljára! Sok sikert! Gondolod, hogy előtted pár ezren nem próbálkoztak már? Nem igazán látok olyan hozzászólást, hogy xy gyártó üvegfóliája tökéletesen passzol és működik minden. Egyébként ha egy kiálló kőre ejted pofával a telót, azon aztán teljesen mindegy, hogy milyen üveg van, mert törni fog a kijelző is! Állitólag a Mate 20 Pro viszi a pálmát a leg törékenyebb kijelző cimen: Gondolom ennek sem örülsz, de a lényegen nem változtat! Üdv
-
Fradipuma
tag
válasz
Barthezz2 #7521 üzenetére
Én védelem nélkül használom flip tokkal. 3-4-szer ejtettem már le a kezemből, úgy hogy képernyőre esett a járólapon de szerencsére baja nem lett. Viszont még a flip tokba is nagyon sok hajszálkarcot szed össze a telefon kijelzője..... Szerintem a P10-em nem volt ennyire karcos, pedig azon csak a sima gyári gumi tok volt.
-
sayCet
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest