- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
safizoo #8529 üzenetére
Pontosan ezen töröm én is a buksimat. Samsung S10 és OP7 között vacillálok, esetleg Xiaomi Mi9 - bár ez utóbbi tudom, nem teljesen egy kategória a másik kettővel, de nem biztos, hogy nem lenne elegendő számomra (viszont szintén kínai, ahogy az OP is, bár ugye sokak szerint mivel csak mobiltelefonokat gyártanak, így nem kell félniük
)
-
vasi89
őstag
válasz
safizoo #8529 üzenetére
ha az új árát nézzük akkor oneplus 7 pro, ha a használt árát akkor oneplus 7. Fotózás szempontjából viszont inkább Samsung.
@Cloud Strife: nincs baj azzal, ha igazat mond. De nekem inkább Tech2 Laci stílusa jön be inkább, elég tényszerűen közöl bármilyen hírt és a tesztjei is jók.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
safizoo #5527 üzenetére
Ez engem most szomorúvá tett. Beülsz egy kávéházba, és nem élvezed a környezetet/hangulatot, hanem inkább bent is a telefont nyomkodod, csakhogy ne maradj le semmiröl ami a neten történik.( Ha fontos dolog/tanulás miatt kell a net, akkor elnézést.. ) Persze mindenki azt csinál, amit akar. Nem is ellened szól. Csak nagyon sokszor látom az utcán, hogy mindenki csak bámulja a kijelzőt de nem lát semmit. :D A tömegközlekedésen rendben van, az unalmas. Ha minden nap ugyanarra mész. De ez szvsz. beteges, hogy egy pillanatra is benézel valahova, már egyből az az elsődleges, hogy wifi-van e. Főleg úgy, hogy ma már a mobilnet is alap. Azért nem hinném hogy van ebben a topikban olyan ember, akinek nincs mobilnete. Ok, lehet van 1-2. :)
Nah, bocs ez nagyon off. :)) Órákhosszat tudnék beszélni a témáról, de nem ide való.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest