- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Kkromer #10026 üzenetére
Autóba füles? Sose. Nem mondom, hogy annélküli zenehallgatás nem vesz el a hallásból, de a füles aztán tényleg, teljesen "megsüketít"... Akkor fejeztem be a kocsiban a füles használatát, amikor nem hallottam meg egyből egy mentőautó szirénázását, ami mögöttem jött, csak késve tudtam reagálni... Akárki, akármit gondol erről, a fülekre is szükség van a vezetésnél...
-
-
vasi89
őstag
válasz
Kkromer #9926 üzenetére
lol
ha nem akarod érteni nem is fogod. De elmagyarázom. Aliról berendeltem különféle usb-c jack átalakítókat kíváncsiságból, ennyi a sztori, nem tudom Te mit vártál de szerintem most csalódást okoztam
Sőt léteznek még ilyen kütyük is, ha annyira hihetetlenül audiofil valaki akkor nem telefonon fog zenét hallgatni...
-
lacus83
senior tag
válasz
Kkromer #9946 üzenetére
Akkor szerintem ez az Off vége
Sajnáljuk hogy neked tudásban nem megfelelő ez a készülék, de azoknak akik itt vannak azoknak igen.
Az új belépők pedig sokkal olcsóbban juthatnak most hozzá ehez a jó kis telóhoz. Igen én is elős körben vettem jó drágán, de nem bánom.
Bizunk benne hogy az általad linkelt telefonok megfelelőek lesznek neked, de az ehez kapcsolatos dolgokat ne ebben a topikban tárgyald ki saját magaddal.
Köszönöm -
scream
veterán
válasz
Kkromer #9921 üzenetére
Akkor erre céleszköz kell, nem egy multi device. Azért vannak a hordozható hi-res játékosok és azok minőségét felesleges keresni mobilkészülékekben.
A napon való nem elég a fényerő dolgot nem tudom hová tenni, személy szerint jobban látom a napon napszemüveggel mint az S8+t láttam, amin meg is lepődtem.
-
tibtype
csendes tag
válasz
Kkromer #9926 üzenetére
Mély fájdalommal olvassuk soraid
Mi lesz így a többi, elégedett tulajjal? Én személy szerint magamba fordultam, amiért nem elég "flagship" neked a telefon.
De a jó hír, hogy így legalább megkaphatja valaki más, durván jó áron.
(Halkan jegyzem meg, hogy az elsők között vettem, még 300 felett, de most is azt mondom, hogy megérte. És bocsánat, ha megsértettelek, nem annak szántam, csak pici irónia)
-
spawn21
veterán
válasz
Kkromer #9915 üzenetére
Abszolúte nem, pont ugyan azt tudja mint a többi telefon. Amiben nincs külön dac. De ha ilyen könnyen sírva fakadsz, nem neked való az a márka
Más:Miután egy telefont újra indítasz, megtartja a fix fényerőt amit beállítottál? 4 telefonom van, egyik sem tudja ezt. Hogy lehet ez? Ennyire szar mindegyik?Nem elég a nit, lol. Ugyan kérlek. A hisztit inkább másik topikban folytasd
-
tibtype
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest