- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz
Azurooandrew #18495 üzenetére
Ay alap megállapitást én is csak megerősiteni tudom: az 5+ éves mate20pro fél éve lett nálam cserés és az S24 samsung nem tűnik semmivel sem jobbnak...TALÁN a kamerája már egy picit jobb, de bizonyos esetekben ez sem egyértelmű. (a csere kényszerű volt a nem frissülő android verzió miatt, amit a céges biztonsági rendszer már nem tekint elegendőnek a belső levelezés kezelésére... Különben a törött kijelzójével is inkább használnám még ma is azt
)
-
braseel
tag
válasz
Azurooandrew #18470 üzenetére
Ez vmiért rendszeres nálam. Újra kell indítani, másképp nem javul meg. Viszont ez a kezdetektől fennáll.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Azurooandrew #17992 üzenetére
Semelyik. Szervizes kollega is leirta anno. Ezek csak korulbeluli ertekek, nem veletlenul merik be muszerrel az ilyet.
-
Szpisti
addikt
válasz
Azurooandrew #17790 üzenetére
Tanulmányozd a "Ne zavarj" módot. Mindenféle kivételt lehet hozzáadni, névjegyeket, vagy akár appokat...
-
antal750
senior tag
válasz
Ja és először mobilhálózat és utána hívásbeállítás
-
antal750
senior tag
válasz
Próbáld frissíteni mert már van 11.0.0.200 Beállítás továbbiak hívás tiltás ott pedig minden bejövő vagy kimenő
-
válasz
Azurooandrew #17710 üzenetére
Én is ebben a cipőben jártam. Lassan 2 hete egy pixel 6-ot használok és úgy tűnik maradni fog.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Azurooandrew #15345 üzenetére
Én amióta Watch GT-vel használom, folyamatos Bluetooth kapcsolat, fényerőt automatikusan állítja, helymeghatározás folyamatosan bekapcsolva, játszom is rajta és nekem így bír 4,5-5óra képernyő időt. Este a wifit se lövöm le, csak ne zavarj mód van bekapcsolva
-
dualcore
őstag
válasz
Azurooandrew #15295 üzenetére
Amint látod más nem írt ilyen problémáról, tehát vagy nincs nekik, vagy nem így használják és nem veszik figyelembe. Nekem a 270-es van rajta, és így is van probléma.
-
dualcore
őstag
válasz
Azurooandrew #13932 üzenetére
Így van, nem teszel rosszat, sőt azt sem tudjuk, hogy jót e?
-
Zototh64
őstag
válasz
Azurooandrew #13262 üzenetére
Ez minden telefonnál így van, eddigi tapasztalataim szerint 1-2 hét után lehet biztonsággal mondani, hogy adott készülékben mit tud az akksi.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Azurooandrew #13262 üzenetére
Mivel az első két napban sűrűn nyomkodtam így kb 4-5 nap után már stabilan ugyanazt a szintet hozta nekem miután beállt a napi rutinom.
-
vasi89
őstag
válasz
Azurooandrew #12659 üzenetére
szerintem sajnos nincs jó megoldás itthon. Üvegfóliából nem nagyon láttam még olyat ami ajánlott lenne. Van ez a sokak által dicsért whitestonedome de az valamiért nem gyárt mate szériára
-
Coempi
tag
válasz
Azurooandrew #12373 üzenetére
Én extra szolgáltatással vettem a Turbadonál. Szerintem annyit megér. Ha meg nem használom fel, beszámítják a következő vásárlásnál.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Azurooandrew #12343 üzenetére
A dual sim-es azért jobb mert az egyik sim hely-re a huawei saját memkártyáját is be lehet tenni így bővíthető a tárhely ha kevés ami benne van.
Garanciát még nem nagyon kellett senkinek érvényesíteni. Talán csak 1 vagy 2 eset volt amikor valaki bevitte fürdeni és beázott. Illetve az elején voltak a zöldülős kijeltő de azok elfogytak. Más ok miatt nem rémlik hogy kellett volna valakinek gariztatni mert rendben van a telefon ilyen téren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest