- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lacus83
senior tag
Akkor most én se lehetek egyszerű. Nekem pl rögtön a piros bekapcsoló gomb miatt tetszett meg a készülék.
Persze azóta is tokban van, és nem látszik.
A kék szín is Ok persze abból sem látszik semmi a tok miattTudom van átlátszó szilikon tok is, de annál azért egy normál tok nagyobb védelmet ad, ne agy Isten ha komolyabban kellene védenie.
-
SeatZola
őstag
Igen teljesen Samsung fan voltam. Ma is szeretem, de már ideje volt kilépni és kicsit körülnézni másfelé is. Remélem nem bánom meg!
Azt nem tudom miért zavar a Power gomb helye, de zavar. Tudom lehet nélküle is mindent csinálni, sőt... De akkor is zavart. Meg az S10 hátlapok kinézete is egy vicc. Esküszöm a kék S9-em - amit most a Mate váltott - sokkal szebb telefon volt.
Amúgy az utolsó döfést a GSMarena akkuidő tesztje volt: az S9 a 3000-es akkuval 78 órát tudott, míg az S10 a 3400-as akkuval 79 órát. Az S9+ a 3500-as akkuval 86 órát míg az S10+ a 4100-as akkuval 93 órát. Én a sima S10-et olyan S9+ szintre vártam volna. -
baladam86
aktív tag
Azért nem vagyok 100%-ig biztos ebben, mert a Samsung régi házhozjövős szervizénél, amikor igénybe vettem, akkor az akkori telefonomat nem javították, hanem a dobozból vette ki a szervizes a vadi újat, egyedül a régi akkumulátort (ami anno még cserélhető volt) tette át az új készülékbe, és előttem írta át a régi IMEI számomat,és ragasztotta át az IMEI-t tartalmazó matricát az akkumulátor alá a szűz készülékbe a régiből, amit hozzáteszek, hogy a hivatalos szerviz legálisan megtehet
Persze lehet, hogy a Huaweinél, illetve a többi gyártónál más a szokás, valamint a Samsungnál is változhatott, de szerintem ez a megoldás a szerviznek is egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb, mint tényleg atomjaira szedni a készüléket, és újakból visszalegózni. -
vasi89
őstag
Mondjuk ha zenét akarsz hallgatni pont ne Ipodot vegyél mert az mindenre jó csak arra nem. DE nem ennyire rossz mint itt írják. S7E-em volt a Mate20Pro előtt, ugyan azt a fülhallgatót hazsnálom gyári átalakítóval, nem sok lényegi különbség van főleg tömegközlekedésen ahol azért a környezeti zaj is beszűrődik. Nekem mondjuk van külön zenelejátszóm, ahhoz képest tényleg rosszul szól de együtt lehet élni vele.
-
-
Hi,
Ha a zene fontosabb, mint a fotózás, akkor ez nem a te telefonod, ezt elég jó szívvel mondhatom neked. Ajánlom helyette bátran bármelyik LG V sorozatú telefont, vagy akár az új G8-ast, ezekben dedikált Quad DAC van, és igazi élmény, ahogy szólnak velük a zenék. De egy HTC-vel is előrébb vagy.
-
-
vasi89
őstag
jah nyilván érthető. Nekem a jelenlegi a 3. készülék de, ha most ez a zöld csíkozódás jön akkor az én türelmem is elfogy. Főleg, hogy most jön ki a p30 úgy, hogy a mate 20 pro kijelző mizériáját szép csendben elintézték. Kicsit azért már bánom, hogy nem sima mate20at vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Linux kezdőknek
- Filmgyűjtés
- Hardcore café
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest